Napadam ga zbog odnosa prema dresu sa državnim grbom. Nebitno jeli u pravu ili nije, niko nema pravo da se tako odnosi prema reprezentaciji. Edin Džeko, Emir Spahić ili Sanjin Prcić.Mozambik je napisao/la:Ne znam samo sto napadas Prcica, kad evo i sam pises da je neopravdano zapostavljen.
Inace zivot nije takav kakvim ga ti pokusavas predstaviti. Posebno zivot fudbalera, potencijalnog reprezentativca Bosne i Hercegovine. Treba tu puno vise od znoja i truda. Nemojmo se lagati
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Gdje je sastavljao spisak? Pa vidio sam da komentarise kako u reprezentaciji igraju igraci iz slabijih i iz drugih liga itd. To je po meni vrlo ruzno jer ne pokazuje respekt prema kolegama. Nisu uostalom svi mogli biti rodjeni pred nosom bogatim zapadnim klubovima nego su se neki morali boriti po nasim livadama.Mozambik je napisao/la:A gdje je on sastavljao spisak?calcio je napisao/la: Kao sto sam rekao, za ovo podebljano je u pravu. To je jedina recenica koju je trebao reci, bez ikakvih oprastanja i ostalih gluposti. I nakon toga se posvetiti treniranju i igranju a ne sastavljanju spiskova i odlucivanju koga selektor treba zvati. On sigurno nije jedini koji ima prigovor na spiskove i smatra da bi se trebao naci na njemu umjesto nekog drugog. Sta bi trebali reci Muslimovic, Pandza, Stilic... uvijek ce neki kvalitetni igraci ostati van spiskova. I to je dobro jer znaci da imamo sirinu.
Iskreno mislim da je njemu vise zasmetala histerija oko juniora Tankovica koji nije sastavio ni dvije utakmice u A ekipi a vi ste navaljivali da mu selektor mora ici na noge i moliti ga na koljenima da igra za nas. Nego sto mu je zasmetalo sto se pozivaju neki drugi, koji makar spadaju medju bolje igrace u svojim klubovima, sto znaci da neki talenat i iskustvo ipak imaju.
Apsolutno se slazem sa tobom, i ne vidim nikakvog razloga da Vedo u isti kontekst stavlja Tankovica i Prcica, tu je pogrijesio i ne znam zasto i na ovoj temi spinujete o selektoru i izboru igraca.
Ako je tebi Slucaj Tankovic i slucaj Prcic jednak, onda si izuzetno bezobrazan.
Posto ih je Vedo zajedno spomenuo onda su njemu jednaki, a to naprosto nije istina i cinjenica je da je Vedo pogrijesio.
Gdje sam to rekao da su Tankovic i Prcic jednaki? Procitaj jos jednom sta sam gore napisao o Tankovicu. Znaci balavac oko kojeg je nastala histerija i trazeno od selektora da ga ide moliti (i danas ga cak napadaju jer to nije uradio), ali u cijeloj toj frci ste zapostavili nase ostale igrace kao sto je Prcic na primjer, sta ce on pomisliti o cijeloj toj histeriji oko igraca koji nije ni dvije utakmice sastavio, uz to ga treba moljakati da igra za nas? Mozda ga malo pogodi sve to. Pa i sam Prcic je to pomenuo neki dan.
Nadam se da su svi naucili lekciju iz ovog slucaja, a ona glasi da ne treba nikoga moliti.

Pitati, da. Ali moliti ne.
Nema ni SUŠIĆ pravo da nas uvjerava da je TINO defanzivni vezni i da je on to što nam fali,i uvjerava nas u nešto u što ni sam ne vjeruje,kao što je rekao da ga Hadžić kao DM nije zadovoljio a opet ga pozvao... s druge strane Sanjin Prcić ima manu jer igra u slabom klubu i vjerovatno će ispast iz lige te ga zato neće zvati... jak argument,nema šta... A Džeko,Spaha,Miske su zasluzniji od Safeta za sve što je u vezi repke... Sajo nas prije par godina nije uopšte htio vodit,jer kao nismo imali potencijal... tako da Virtual ti ne braniš Vedu i nije problem u Vedi,nego ti kao i uvijek braniš Papeta...Virtu4l je napisao/la:Napadam ga zbog odnosa prema dresu sa državnim grbom. Nebitno jeli u pravu ili nije, niko nema pravo da se tako odnosi prema reprezentaciji. Edin Džeko, Emir Spahić ili Sanjin Prcić.Mozambik je napisao/la:Ne znam samo sto napadas Prcica, kad evo i sam pises da je neopravdano zapostavljen.
Inace zivot nije takav kakvim ga ti pokusavas predstaviti. Posebno zivot fudbalera, potencijalnog reprezentativca Bosne i Hercegovine. Treba tu puno vise od znoja i truda. Nemojmo se lagati
I ptice na grani znaju da je Ibišević moj omiljeni igrač, nema potrebe da ga branim, golovi govore za njega.
Prcić je svakako izgubio mjesto u Sošou, tako da sad ima dva problema i da sam na njegovom mjestu došao bih na okupljanje U21.
Prcić je svakako izgubio mjesto u Sošou, tako da sad ima dva problema i da sam na njegovom mjestu došao bih na okupljanje U21.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izgubio mjesto u Sošou

Kad te nekoliko utakmica nema u prvoj postavi, može se reći da si izgubio mjesto?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ibišević je mislim završio svoje što se tiče karijere u Bundesligi. Nikad on nije bio neka klasa ( da se ne lažemo) uglavnom su to bili nekakvi ružni golovi s 2m ili još češće - penali. Mislim da je pola svojih golova zabio iz penala, a drugu polovicu na prazan gol s 2m. Ružno ga je gledati na terenu jer mu je tehnika jako loša, dosta trči, no i dalje je samo prosjek. Stuttgart ide u drugu ligu, a sumnjam da će ga neki od bundesligaških klubova dovesti jer ima 31 godinu, a i svako malo je pod suspenzijama.
Nikad nisam shvatao šta ljudi vide u njemu, pa on ne zna štopati loptu.

Eto vidiš koliko se ti praviš ponekad glup,al ne zbog toga što si glup,nego samo zato da izbjegneš ono o čemu je tema... Ko je ovdje pomenuo da Vedo ne treba igrati ili da je loš igrač??? Ja pišem o TINU SUŠIĆU koji je isto ono što je Sanjin Prcić a tvoj stručnjak ga želi koristi kao DM u repki a frajer u HNL igra krilo,a došao je kao AM... I tebi je to opravdano iako momak veze nema s tom pozicijom,iako prije HNL i nema profesionalne karijere... Prcić je bio povrijeđen i nije ispao iz tima,sinoć se vratio nakon povrede ušao je nekih 10 minuta u pobjedi Sochaux - Bordo 2-0... I na kraju krajeva Prcić i Ibišević nisu konkurencija jedan drugom...Virtu4l je napisao/la:I ptice na grani znaju da je Ibišević moj omiljeni igrač, nema potrebe da ga branim, golovi govore za njega.
U vrijeme interneta ovako bezocno lagatiVirtu4l je napisao/la:Kad te nekoliko utakmica nema u prvoj postavi, može se reći da si izgubio mjesto?

Opet tebe citiram, kao i na Pjanicevoj temi - ocigledno se zajebajes po forumuobimikel je napisao/la:Ibišević je mislim završio svoje što se tiče karijere u Bundesligi. Nikad on nije bio neka klasa ( da se ne lažemo) uglavnom su to bili nekakvi ružni golovi s 2m ili još češće - penali. Mislim da je pola svojih golova zabio iz penala, a drugu polovicu na prazan gol s 2m. Ružno ga je gledati na terenu jer mu je tehnika jako loša, dosta trči, no i dalje je samo prosjek. Stuttgart ide u drugu ligu, a sumnjam da će ga neki od bundesligaških klubova dovesti jer ima 31 godinu, a i svako malo je pod suspenzijama.

---
Vedade, vrati se brci, jaci, hrabriji - jer si Stuttgartu jako potreban!
Kako majke ti nije mrsko ti prijaviti se na forum da bi zajebavo okolo narodobimikel je napisao/la:Ibišević je mislim završio svoje što se tiče karijere u Bundesligi. Nikad on nije bio neka klasa ( da se ne lažemo) uglavnom su to bili nekakvi ružni golovi s 2m ili još češće - penali. Mislim da je pola svojih golova zabio iz penala, a drugu polovicu na prazan gol s 2m. Ružno ga je gledati na terenu jer mu je tehnika jako loša, dosta trči, no i dalje je samo prosjek. Stuttgart ide u drugu ligu, a sumnjam da će ga neki od bundesligaških klubova dovesti jer ima 31 godinu, a i svako malo je pod suspenzijama.

Mozambik je napisao/la:U vrijeme interneta ovako bezocno lagatiVirtu4l je napisao/la:Kad te nekoliko utakmica nema u prvoj postavi, može se reći da si izgubio mjesto?nevjerovatno.

A kada je zadnji put odigrao u prvih 11?
15.2.2014. cijelu utakmicu odigrao u pobjedi nad Guingampom,poslije se povrijedio i nije ga bilo na utakmici 22.02. 2014. Sad se oporavio i u subotu dakle prije 2 dana ušao s klupe u utakmici koju su takođe pobijedili 2-0 protiv Bordoa... Od 25.9. 2013. pa do 1.3.2014 propustio je 4 utakmice,sve zbog povrede... al evo dižu se kao tim,čak imaju šansu i da opstanu u ligi... Evian im bježi 5 bodova.. sve kad se sabere odigrao je preko 1100 minuta ove sezone u Francuskoj...Batko je napisao/la:Mozambik je napisao/la:U vrijeme interneta ovako bezocno lagatiVirtu4l je napisao/la:Kad te nekoliko utakmica nema u prvoj postavi, može se reći da si izgubio mjesto?nevjerovatno.
![]()
A kada je zadnji put odigrao u prvih 11?
Mozete srati koliko hocete ali standardan nije....
19 utakmica, 9 sa klupe, 3 puta zamjenjen
I kakve sad to veze ima,momka niko nije trpao u prvih 11 reprezentacije,nego samo konstatacija da momak za razliku od Kvržića,Šunjića,Avdije,igra u ligi o kojoj oni samo mogu sanjati,a dokazali su da kvalitet nemaju,a ipak su u repki,isto kao što i Zahirović nije nikako igrao a dobijao poziv... Ja samo kažem da Bešić mora imati mjesto u A timu,standardan je 21 godina,Prcić takođe zaslužuje sigurno šansu prije jednog TINE SUŠIĆA,za kojeg još uvijek nije utvrđeno šta igra u Hajduku,jer je ofanzivni vezni,a u Hajduku igra krilo,a nama ga predstavljaju kao defanzivnog veznog,to niđe na svijetu nema...Batko je napisao/la:Mozete srati koliko hocete ali standardan nije....
To je druga tema, ja sam samo htio reci mojne mi srat kako je standardan kad to nije....
Pa nisam ni srao da je standardan,samo neki pišu ovdje ko da nikad ne igra,a to je laž... A u repki je uvijek bilo i biće onih koji manje igraju i koji igraju više.. Dešavalo se i Džeki da ne igra u prvih 11,i to je normalno,nekad igra nekad ne igra... al ne može se osporiti neki igrač a nisi mu dao uopće šansu da se dokaže,i uz sve to ima 20 godina...Batko je napisao/la:To je druga tema, ja sam samo htio reci mojne mi srat kako je standardan kad to nije....
Dobio bi sansu, trebalo mu je samo malo strpljenja......Igrao je sve vise i vise u Sosou i samo da se malo strpio.....Mladim igracima treba puno vise strpljenja, logicno je da je samo pitanje vremena kada bi dobio poziv, mozda bi isao i na SP ali je potrcao pred rudu i sam sebe otpisao....
Sjeti se samo koliko dugo je jedan Zukanovic cekao poziv i neki drugi a Prcic je po prvi put sada dosao u konkurenciju gdje je mogao dobiti poziv, nije dobio i odma drvlje i kamenje po selektoru i svima.....
NIKADA nijedan igrac nije napraio ovoliku frku.....Po mom misljenju ishitreno i bezpotrebno da ne kazem bezobrazno... Jer na kraju krajeva ne radi se o igracu koji ima kvalitet za nasih prvih 11, daleko od toga, vec o igracu koji bi se mozda mogao uvuci medju 20 igraca....
Sjeti se samo koliko dugo je jedan Zukanovic cekao poziv i neki drugi a Prcic je po prvi put sada dosao u konkurenciju gdje je mogao dobiti poziv, nije dobio i odma drvlje i kamenje po selektoru i svima.....
NIKADA nijedan igrac nije napraio ovoliku frku.....Po mom misljenju ishitreno i bezpotrebno da ne kazem bezobrazno... Jer na kraju krajeva ne radi se o igracu koji ima kvalitet za nasih prvih 11, daleko od toga, vec o igracu koji bi se mozda mogao uvuci medju 20 igraca....
U redu... A hajd sad budi iskren po čemu je Tino Sušić zaslužio priliku u repki ispred Bešića koji 100% može odigrat bolje na defanzivnom veznom od njega,i vec je igrao na toj poziciji,i Tino uopšte nema veze sa tom pozicijom,jer čovjek igra krilo u Hajduku,a defanzivnog veznog igra Milic... Čak nije kvalitetniji ni od Prcića koji je ofanzivni vezni kao što je i Tino,al je Tino odjednom postao defanzivni jer drugačije i ne može ući u repku,tj prave budalama raju govoreći da je defanzivni vezni,a zna se da na toj poziciji nemamo igrača... Bezobrazno je i to da se igrač od 22 godine koji nema uopšte karijere prije HNL tako lako ubaci u repku a zna se da nema kvalitet... jer da ga je imao ostao bi u Standardu zajedno sa Arslanagićem...Batko je napisao/la:Dobio bi sansu, trebalo mu je samo malo strpljenja......Igrao je sve vise i vise u Sosou i samo da se malo strpio.....Mladim igracima treba puno vise strpljenja, logicno je da je samo pitanje vremena kada bi dobio poziv, mozda bi isao i na SP ali je potrcao pred rudu i sam sebe otpisao....
Prcić i Bešić se previše dižu a zapravo su obojica polovnjaci. Bešiću 23 godine a igra u Fenecvarošu koji je nivo Osijeka i Sarajeva, a Prcić nit je standardan nit će sljedeće godine igrati u prvoj ligi. A čitajuć ovaj forum čovjek bi pomislio da su obojica standardni u nekom jakom klubu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Brazzzoo123, Hightower, hurem, ovisnik, perun, torbica i 90 gostiju.