FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 03 mar 2014, 00:10

Ko gubi ima pravo da se ljuti. A ko se ljuti, znate i sami kako dalje ide...
DRUG NEBI TI PUNCA

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2014, 00:14

terabajt je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Al najveća šega je što će se o ovom pričati večeras, sutra i eventualno da neko u utorak pomene.....Do vikenda kao da ništa nije bilo. ;)
I to tebi onda nece biti cudno zasto se bas sada poslije poraza pokrece ta prica da se skrene sa onog bitnog.
Ja nisam neki, iskoristit ću možda malo grub termin, "balavac" da bi nasjedao na šuplje priče, sve saslušam, ali po svom procijenim koliko je nešto realno a koliko ne, i Boga mi rijetko kad pogriješim. Svaki pozitivan potez pohvalim, ali isto tako negativna kritikujem.

Ovo je odličan potez ali prezentiran u pogrešno vrijeme. Na brzinu se digla bespotrebna halabuka oko stvari oko koje se slažu svi koji su za dobro bh fudbala.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 00:29

razlozi su se nakupili kao npr da igrac koji je u nasem klubu ne potpise reprogram za klub za koji je igrao a nije potpisao jer je trazio pare... dakle falsfikat potpisa... i slicne stvari

DaneKupresanin
Kontakt:

Post Postao/la DaneKupresanin » 03 mar 2014, 00:31

samerloff je napisao/la:cuo sam sad u gradu pa me zanima jel istina... da vam je tan dao uslov da morate osvojiti titulu u suprotnom ce vas pretvoriti u kriket klub pa zbog toga sada pokusavate da unesete nemir u redove najveceg kluba u BiH..
cuo sam sad u gradu da su vam zeljeznice FBiH dale nalog da promjenite ime u NK Tracnicar, u suprotnom ce vas pretvoriti u golubarnik pa zbog toga sada pokusavate da unesete nemir u redove kluba koji nema nijedne marke duga za razliku od nekih.....

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 03 mar 2014, 00:32

@hilmo - Reci mi ti kao jedan ozbiljan covjek kako ovo moze biti dobar stvar, tako sto javno branis druge, a FK ZELJEZNICAR optuzujes.

Mozda ja sa tvog aspekta gledista dobra, ali nije.
Neko ocigledno pokusava da ispadne Robin Hood u svemu ovome.

Ko je ujedno DIno Selimovic ili neki Ibrakovic pa da oni vode borbu protiv toga.

Valjda se treba sjesti sa svima, pa se usaglasiti.

Ako vecinski se ne budu slagali, onda se fino UEFA informise pa posalju covjeka da nadgleda.
Pa bi tek onda nesto mogli postici..Nesto..

Ovako, jedni javno optuzuju druge, braneci trece, a ti istices da je super potez...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 mar 2014, 00:32

DaneKupresanin je napisao/la:
samerloff je napisao/la:cuo sam sad u gradu pa me zanima jel istina... da vam je tan dao uslov da morate osvojiti titulu u suprotnom ce vas pretvoriti u kriket klub pa zbog toga sada pokusavate da unesete nemir u redove najveceg kluba u BiH..
cuo sam sad u gradu da su vam zeljeznice FBiH dale nalog da promjenite ime u NK Tracnicar, u suprotnom ce vas pretvoriti u golubarnik pa zbog toga sada pokusavate da unesete nemir u redove kluba koji nema nijedne marke duga za razliku od nekih.....
Imate vi duga itekako, malo manje od nas.
DRUG NEBI TI PUNCA

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 03 mar 2014, 00:42

Lele jesu zapjenili. :lol: Dajte ljudi, pustite ih da se ispucaju, osevapit cete se. Ovo im dodje kao neka vrsta terapije. :lol:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 03 mar 2014, 01:03

Sta vise njake ovaj Dino . Pa bolje objavi kaznu za sramotan pristup u Zenici , a ne neki rat .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2014, 01:07

mislim da sam u srijedu pisao treba spustiti loptu na zemlju nepraviti vise pritisak na ekipu ,a ono sve suprotno u cetvrtak neki defile ,slikanje ,zakuske :) itd pa opet u petak umjesto karantina mi napravimo ludilo na treningu ne krivim ovdje navijace .al imali iko mozga u klubu i da zna da je jako bitan mir da se napravi oko ekipe .samo nam još čiro fali da ovo zacini .nije nista izfubljeno al treba malo ohladiti glave ,i ovo sad ne treba neka borba protiv kriminala znase ko to treba da radi sta s tim mi imamo

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 mar 2014, 03:05

DenchiNL je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Opet ova pobjegulja uz Holandije se javlja. Sto ti komentarises, kad u BiH nisi usao nikad u zivotu? Zelju niko nije prenosio jucer, a Sarajevo jeste. Joj kad pocne da komentarise dijasporac, koji nikad u BiH nije usao, al' on kao navija. Sarajevo na razglednici vidio jednom mozda. Papak klasican. :lol: :lol: :lol:

@ontopic, komsije odigrali ste lose i drago mi je bilo, jer ste nam pored Sirokog jedini konkurent. Imate kvalitet, ali ga ima i Olimpic (individualni). Na kosevu svega moze biti, jer i Olimpic ce se pokusati vaditi, sto ce biti veoma tesko. Favorit ste i koliko god ja to ne bih volio, mislim da je realno da dobijete nekim minimalnim rezultatom.
tipicni manijak , dodje na temu Sarajeva da prica o tom kako je on upuceniji jer ga vise prati od svog tima :lol:
normalno da ti nisu prenosili tim, mislis da slucajno nemate sponzora?
vi ste nabusili svog protivnika bas kao Siroki danas? ili niste? auh...cekaj malo.... :?
ne onda svakako dodjite kod nas na temu i prognozirajte rezultat ako je moguce, mislim vase misljenje nam je jako bitno
a za ovo offtopic - Koristis li Gilette s tom pjenom???sta ima u BANovicima? :lol: :lol: :lol:
Opet papak ima obraza da komentarise. :lol: :lol: Ne navijas ti za Sarajevo, vec cisto da se osjetis da nekome pripadas si registrovan ovdje. Tuzan si slucaj, veoma tuzan. U Holandiji ne pripadas, ovdje ne pripadas... :lol:
Hajde barem znas naci grad Sarajevo na karti i to je za tebe velik podvig.
Sport je lijek za tijelo i duh.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 mar 2014, 03:58

Objasnjenje naslova: SKINIMO ZELJEZNICAR SA TRONA kakva dva papka

Kad je zeljo sa osimom prvi put osvoji mislim naravno u drugom mandatu svi su pricali da je kupi,drugi put su pitari,lesinari i celik govorili da se dogovorio sa borcem kup-liga,treci put ostali su samo pitari i ovi zenice ...poslije toga ostala je samo jedna grupa ljudi medju navijacima sarajeva koja potencira tu pricu . Pa et sve i da smo kupili zar vi stvarno mislite da se do sada eo preko 5 godina ne bi naso bar neki dokaza ? zar mislite da taj dokaz ili bilo koji drugi ibrakovic i selimovic posjedju da ne bi davno sa njim izasli u javnost ? opet vam se vraca sindrom blekica a vi opet nasjedate ko zadnje budale i onda ce bit na kraju kriv ovaj kriv onaj.....

sad ocekujem citavu paljbu po mom komentaru kako njih dvoica uopste nemaju nista protiv zeljeznicara nego se bore za dobrobit bh fudbala i da ce se bavit nekim skorz drugim stvarima...kao prvo ba ko ste vas dvoica da vodite takve borbe? HU IZ JU :?

nego sta mislite o jednom dobronamjernom sajvetu DA POCNETE IGRAT FUDBAL I SVE OSTVARIVAT NA TERENU, A PRESTAT SE BAVIT RAZNIM GLUPOSTIMA I OPTUZIVANJA DA SU SVI KRIVI OD PAPE,NATA,CIE,FBI,CRVENIH KMERA I OSTALIH STO VI NISTE PRVI
=\_1921_/=

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 mar 2014, 04:15

Zanimljivo kako su svi Željezničari stali u odbranu saveza, što li Bože. :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 mar 2014, 05:21

Steph je napisao/la:Zanimljivo kako su svi Željezničari stali u odbranu saveza, što li Bože. :mrgreen:
zato sto znamo zasto je dino ovo sve i pokrenuo, fućka se njemu taman da je Travnik (bez uvrede cisto kao primjer) naštimo svih 30 tekmi i zgrno pare pare na kladionici ,boli ga briga jel Velež pustio Gošku on isključivo hoće da skine zeljeznicar svim mogucim sredstvima koja mu padnu napamet ...eto zato smo se pronasli jer ovo nije nikakva borba za pravdu nego objava rata nama od strane vase uprave
=\_1921_/=

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 03 mar 2014, 08:51

Ljudi nemoj da mjesate neke stvari.Ovo sto je Dino rekao nema veze sa Zeljeznicarom vec sa drugim malim klubom iz Sarajeva,koji je uspio da napravi velike malverzacije sa savezom i nije isplatio odredjene igrace i klubove kojim duguje novac a progledano im je kroz prste.Javna je tajna da je inspekciju poslao nas bivsi uposlenik zvani bordo piva, ali na srecu mi smo cisti a mnogi nisu. Tako da se ne zanosite ovo ne znaci da se prica o namjestanju utakmica vec o mnogim trenerim koji nemaju licence ni radne dozvole i mnogo igraca koji igraju na sumnjive papire.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 03 mar 2014, 08:56

mali dino...

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 03 mar 2014, 08:59

Ljudi nemoj da mjesate neke stvari.Ovo sto je Dino rekao nema veze sa Zeljeznicarom vec sa drugim malim klubom iz Sarajeva,koji je uspio da napravi velike malverzacije sa savezom i nije isplatio odredjene igrace i klubove kojim duguje novac a progledano im je kroz prste.Javna je tajna da je inspekciju poslao nas bivsi uposlenik zvani bordo piva, ali na srecu mi smo cisti a mnogi nisu. Tako da se ne zanosite ovo ne znaci da se prica o namjestanju utakmica vec o mnogim trenerim koji nemaju licence ni radne dozvole i mnogo igraca koji igraju na sumnjive papire.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 mar 2014, 09:05

1L8F9C2 je napisao/la:Ljudi nemoj da mjesate neke stvari.Ovo sto je Dino rekao nema veze sa Zeljeznicarom vec sa drugim malim klubom iz Sarajeva,koji je uspio da napravi velike malverzacije sa savezom i nije isplatio odredjene igrace i klubove kojim duguje novac a progledano im je kroz prste.Javna je tajna da je inspekciju poslao nas bivsi uposlenik zvani bordo piva, ali na srecu mi smo cisti a mnogi nisu. Tako da se ne zanosite ovo ne znaci da se prica o namjestanju utakmica vec o mnogim trenerim koji nemaju licence ni radne dozvole i mnogo igraca koji igraju na sumnjive papire.
Ovo nema veze sa zdravom pameti, Dino u svom zivotu odigro jednu postenu utakmicu i izgubio pa mu sad svi krivi, prvo sredi svoju bascu pa onda uvodi red u tudju, Dino mani se suplje price ne pije to vode kod Tana

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 mar 2014, 09:09

1L8F9C2 je napisao/la:Ljudi nemoj da mjesate neke stvari.Ovo sto je Dino rekao nema veze sa Zeljeznicarom vec sa drugim malim klubom iz Sarajeva,koji je uspio da napravi velike malverzacije sa savezom i nije isplatio odredjene igrace i klubove kojim duguje novac a progledano im je kroz prste.Javna je tajna da je inspekciju poslao nas bivsi uposlenik zvani bordo piva, ali na srecu mi smo cisti a mnogi nisu. Tako da se ne zanosite ovo ne znaci da se prica o namjestanju utakmica vec o mnogim trenerim koji nemaju licence ni radne dozvole i mnogo igraca koji igraju na sumnjive papire.
ne kontam sto kopiras,zna se sve razabu,ko je narucio inspekciju,pa valjda je red da se izadje u javnost i kaze se ko su te osobe,prozivate zelju i leotar za slobodu,zasto? trener ibrak-sto se ne pita zasto nije napao slaviju imao igraca vise,nego imali lazni dil sa slavijom,kada su skontali da velez gubi krenuli na gol al bez suta u okvir,koliko se sjecam ovaj davud vas novi clan uprave je bio presjednik slobode,znaci nek objasni kako je dobio gosk u gabeli hahahha,ljudi mu prodali za bruku a kupili od veleza za malo,i na kraju opet zeljo kriv koji je jedva cekao da tekma zavrsi(dva dana prije slavili duplu),nek ispitaju ljude koji su pustili gosku na kosevu kada se lomilo sve ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 10:07

a jeste se naložili...
prvo zasto dino krivi savez jeste upadanje policije i inspekcije prije utakmice, na poluvremenu i poslije utakmice sa Čelikom, pa skontajte kako je kad umejsto pripreeme susreta gledate koga ce odvesti
drugo, dino se zali jer su trazili od kluba da isplati cijelu kaznnu za navijace od ove sezone, 50 000 KM, nasi trazili u ratam da placaju međutim ovii rekli da to vise ne moze. Dino otisao da uplati, vratio se i onda provjerio ostale klubove, naravno niko nije platio, a savez isti dan izda dozvolu da se isplati 20% kazni i da se moze nastaviti prvenstvo... to je normalno jeel tako?
trece, sarajevo se nije zalilo na utakmici sa radnikom nego se RADNIK zalio zbog mjenjanja zapisnika
četvrto, prošle sezone jedan je klub falsfikovao potpis NAŠEG igrača prema kojem on pristaje na reprogram iako nije pristao niti potpisao!
peto, dino pokusava pokazati na to da postoji veliki broj klubova koji finansijski ne mogu djelovati, koji nemaju ni uprave a igraju ligu najnormalnije
šesto, sponzorstvo,rad kluba i novac sunjivog porijekla
sedmo, utakmica sa borcem gdje nekkave komisije odlucuju na nacionalnoj osnovi i tumace svoj pravilnik na svoj nacin, iako isti pravilnik se drugacije tumacio samo sezonu ranije!
osmo, dino zeli reci da ne ide ovako dalje dok nam na bitnim pozicijama sjede nepismneni i polupismeni ljudi u savezu, dok sjede u njemu ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, kao npr,. delegat sa utakmice Radnik i Željezničara koji je ilegalno dobio posao u Savezu

ja ne vidim uopste sto nekima sve ovo smeta i sta je ovdje lose?

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 03 mar 2014, 10:09

Nikad od vas od kluba.
Jedna od najvećih grešaka komunističkog režima je osnivanje torpeda. Nikom to kopile nije trebalo i ništa dobro nije donjelo ovom gradu.
Ima ovdje i starije raje i raje čiji se preci dobro sječaju vašeg osnivanja i otimanja.
Kad ste se Zvezdi (0:4) sklanjali zadnje kolo 1972. ne bi li Želju zaj.eb.ali za titulu je samo jedna od vaših brojnih poganih radnji. Svako normalan tada nije mogao vjerovati kakav dušmanluk hoda zajedno s tobom istim gradom i istim mahalama. Tad ste postavili nove standarde koje niko ranije u gradu nije mogao ni zamisliti.
U genima vam je samo da sje.b.ete Želju i ništa drugo. Nijednu priliku niste propustili da nam napakostite pa ni u ratu gdje se je goli fizički opstanak branio.
60 godina je prošlo od nastanka kopileta, ali uvijek baš uvijek imate taj čip.
Džaba pare, džaba sve, kopile je kopile. Ko pravi više te Blekiće i Selimoviće? To je postalo fenomen kao što je i Željo fenomen kakvu je sve golgotu prolazio i opstao zbog hirova i kompleksa kvazi elite.
E divovi, divovi nikad vi nećete biti i imati ono što je Željo. Nikad.
Džaba pare, džaba sve.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.