Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Cestitke dijamantu i ako Bog da da kompletira kolekciju trofeja u svojoj i suvise nego skromnoj karijeri. Znaci jos osvoji LS i mundijal i to je to odma neka se penzionise.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
- Kontakt:
Kolarov
Edine cestitam, i hvala ti !

Edine cestitam, i hvala ti !

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Svaka čast Džeksone, još da nam doneseš radosti i na SP
Džeko kad igra Džeko i dobija...
Džeko kad igra Džeko i dobija...
Vrlo los danas. Kaze komentator 6 utakmica bez gola. Ne valja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
osramotio se kad je profulo onaj zicer pri rezultatu 0-0,takodje onu loptu od Nasrija u drugom poluvremenu je morao pospremiti u go.Cartman je napisao/la:Vrlo los danas. Kaze komentator 6 utakmica bez gola. Ne valja.
pa nije lopte imo,tako da se nije ni mogao dokazat
Nad tobom sunce najljepše sja
- Goalgetter
- Kontakt:
Bio je los, ali vecinom iz razloga jer i nije bilo upotrebljivih lopti uopste. Ali istina, u zadnjim utakmicama ne izgleda dobro, pogotovo protiv Stokea.
Nema ga od one utakmice protiv chelsea kada su izgubili 1:0...ali od tada nema ni cijelog cityija...u padu su forme...ali eto, i dalje ih ide, rezultatski...izuzev protiv barcelone...ni on, ni negredo nisu dugo pogadjali...
edinu je potreban navas, jer kad igra jesus, bar mozes ocekivati neki prodor i centarsut...
Nadam se da ce odmarati sledeci vikend u kupu, a zatim da bude prvi pik sa klupe na camp nou, ili eventualno u prvoj, sto je tesko vjerovati...mada, da sam ja na mjestu pelea, preslikao bih igru i formaciju sa alianz arene...4 5 1, s edinom u vrhu, on bi na sebi nosio i piquea i mascerana, a ostavljao prostora brzonogim milneru i navasu...
edinu je potreban navas, jer kad igra jesus, bar mozes ocekivati neki prodor i centarsut...
Nadam se da ce odmarati sledeci vikend u kupu, a zatim da bude prvi pik sa klupe na camp nou, ili eventualno u prvoj, sto je tesko vjerovati...mada, da sam ja na mjestu pelea, preslikao bih igru i formaciju sa alianz arene...4 5 1, s edinom u vrhu, on bi na sebi nosio i piquea i mascerana, a ostavljao prostora brzonogim milneru i navasu...
Chinaglia je napisao/la:![]()

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Što ga ne udavi...Chinaglia je napisao/la:![]()

Nije da mrzim Aguera, nego ga baš mrzim. Posebno danas nakon one kontre kad' mu nije htio dodati mamlaz.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Najlošiji u timu Citya danas. Očekujem da ga prodaju na ljeto, samo teško da može u neki dobar klub. Predviđam Everton kojem Lukaku odlazi na kraju sezone.
aj ne seriobimikel je napisao/la:Najlošiji u timu Citya danas. Očekujem da ga prodaju na ljeto, samo teško da može u neki dobar klub. Predviđam Everton kojem Lukaku odlazi na kraju sezone.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ide on nakon ove sezone, svakako htjeli/ne htjeli ga prodati, jer ima jos godinu ugovora. A to za Everton je glupost, Edin i dalje moze u velikim klubovima igrati, dobro da ne spomenuste da se odmah moze vratiti u Zelju. Vole ostali klubovi ove igrace koji napustaju klubove poput Citya, jer su zeljni igre i dokazivanja.obimikel je napisao/la:Najlošiji u timu Citya danas. Očekujem da ga prodaju na ljeto, samo teško da može u neki dobar klub. Predviđam Everton kojem Lukaku odlazi na kraju sezone.
Sjetimo se samo proslih transfera napadaca Ctiya [Robinho -> Milan, Balotelli -> Milan, Adebayor -> Real Madrid, Tottenham, Tevez -> Juventus, itd..].
*p!p!t@* je napisao/la:Što ga ne udavi...Chinaglia je napisao/la:![]()
![]()
Nije da mrzim Aguera, nego ga baš mrzim. Posebno danas nakon one kontre kad' mu nije htio dodati mamlaz.
Ja čitav Man City mrzim kad Džeko ne zabije gol

ma ja ba on je naš , on je najlošijiNajlošiji u timu Citya danas. Očekujem da ga prodaju na ljeto, samo teško da može u neki dobar klub. Predviđam Everton kojem Lukaku odlazi na kraju sezone.

momak je uspio otići u gnjavotore već nakon dva posta .. #respect 

Jel to vidovita Dzemila se registrirala na forum,pa predvidjaobimikel je napisao/la:Najlošiji u timu Citya danas. Očekujem da ga prodaju na ljeto, samo teško da može u neki dobar klub. Predviđam Everton kojem Lukaku odlazi na kraju sezone.

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Tevez, Balotelli su svjetske klase, Džeko je više kao Adebayor, zato i kažem da će završiti u Evertonu, maksimalno Tottenhamu.Goalgetter je napisao/la:Ide on nakon ove sezone, svakako htjeli/ne htjeli ga prodati, jer ima jos godinu ugovora. A to za Everton je glupost, Edin i dalje moze u velikim klubovima igrati, dobro da ne spomenuste da se odmah moze vratiti u Zelju. Vole ostali klubovi ove igrace koji napustaju klubove poput Citya, jer su zeljni igre i dokazivanja.obimikel je napisao/la:Najlošiji u timu Citya danas. Očekujem da ga prodaju na ljeto, samo teško da može u neki dobar klub. Predviđam Everton kojem Lukaku odlazi na kraju sezone.
Sjetimo se samo proslih transfera napadaca Ctiya [Robinho -> Milan, Balotelli -> Milan, Adebayor -> Real Madrid, Tottenham, Tevez -> Juventus, itd..].
- Goalgetter
- Kontakt:
Adebayor nije Dzeki ni do koljena.obimikel je napisao/la:Tevez, Balotelli su svjetske klase, Džeko je više kao Adebayor, zato i kažem da će završiti u Evertonu, maksimalno Tottenhamu.Goalgetter je napisao/la:Ide on nakon ove sezone, svakako htjeli/ne htjeli ga prodati, jer ima jos godinu ugovora. A to za Everton je glupost, Edin i dalje moze u velikim klubovima igrati, dobro da ne spomenuste da se odmah moze vratiti u Zelju. Vole ostali klubovi ove igrace koji napustaju klubove poput Citya, jer su zeljni igre i dokazivanja.obimikel je napisao/la:Najlošiji u timu Citya danas. Očekujem da ga prodaju na ljeto, samo teško da može u neki dobar klub. Predviđam Everton kojem Lukaku odlazi na kraju sezone.
Kako je bio najlosiji, kad je "dobio" vise lopti od Sanderlendovih igraca u fazi odbrane nego od "svojih" u fazi napada???obimikel je napisao/la:Najlošiji u timu Citya danas. Očekujem da ga prodaju na ljeto, samo teško da može u neki dobar klub. Predviđam Everton kojem Lukaku odlazi na kraju sezone.
On je "obavio" sto je trebao!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.