Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 mar 2014, 23:13

iako se Kijelini vraca treba napraviti mjesta i za Kaseresa u prvom timu..nakon sto je uvezao par meceva vraca mu se ta sigurnost, agresivnost u duelu i vcrs je bio najbolji u odbrani..steta bi bilo da opet ispadne iz ritma..

gledam onu listu strijelaca i Tevez jos 5, Ljorente jos 4 i premasili su sva ocekivanja pred pocetak sezone..sta znaci pravo klasno pojacanje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 mar 2014, 23:15

Nismo dobro igrali večeras. Ne volim riječ rutinski al nikako :)

Imali smo dosta sreće. Lahko je sad sjesti i govoriti "ma ja pustio ih Conte da napadaju i čekao kontre" ... da, kako da ne. I to što su ljudi promašili 3-4 zicera je plod rutine, ono, pustili ih mi. Ubili su nas u prvom poluvremenu, i taktički i trkački. Imali su i veću volju i želju. Pogba je bio katastrofalan, a Pirlo se samo šetkao po terenu. Imali smo dva igrača manje u sredini terena i to je činjenica. Druga stvar je što smo imali sreće ko ni jednom ove sezone.

Na kraju presudiše dva gola. Prvi kao plod izuzetno lijepe akcije, i drugi kao čista majstorija. Prednost kad imaš klasu od napadača. Da je Milan imao ovu dvojicu u napadu rasuli bi nas ko Albinoleffe.

Ok, drugo poluvrijeme je bilo drugačije, ali smo i tu proigrali tek kad su ovi pali fizički. U stvari, nismo proigrali već ljudi nisu vršili toliki pritisak, i već su bili isfrustrirani zbog rezultata, pa je bilo previše prostora nazad za naše kontre i polukontre.

Neće ovo niko gledati za par kola, ili na kraju sezone. Pobjeda je pobjeda, ali nemojte pričati da je bilo šta večeras bilo rutinski. Imali smo puuuno sreće nazad i prevagu klase u napadu. To je sve.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 02 mar 2014, 23:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:treba napraviti mjesta i za Kaseresa u prvom timu
Veceras bolji i od Lea i od Barzaglia. Pozitivno sam iznenadjen.
L'Avvocato je napisao/la:Pogba je bio katastrofalan,
Vec neko vrijeme igrao tako...kao da je mislima vec na nekom drugom mjestu...
L'Avvocato je napisao/la: a Pirlo se samo šetkao po terenu.
a navikli smo to od Pirla pogotovo kada igra protiv Milana. Sreca pa nece igrati sljedecu pa ce Claudio igrati na njegovom mjestu...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 02 mar 2014, 23:23

Avvocato je sve rekao.

Ali ovakve pobjede moras imati, moras, i to u ovakvim mecevima. Ovo su oni mecevi koji lome sezonu, kao protiv Bologne prije 2 godine ili Catanie ako se ne varam lani.

Ovakve meceve moras imati u Evropi kada ne ide.

Ali znamo mi iz prve Conteove sezone koliko smo meceva remizirali sa 20+ suteva, kao i ove sezone u LP.

I da te ispravim, jeste majstorija, ali je i ta akcija izradjena, pogledaj kretnje Carlosa.
Golovi nisu pood srece sto mi je drago, ali imali smo srece stvarno, negdje smo je ipak zasluzili, u LP ili onim mecevima gdje smo iz jednog suta primali gol.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 02 mar 2014, 23:26

slika

:mrgreen:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 02 mar 2014, 23:28

Imali smo dosta sreće. Lahko je sad sjesti i govoriti "ma ja pustio ih Conte da napadaju i čekao kontre" ... da, kako da ne. I to što su ljudi promašili 3-4 zicera je plod rutine, ono, pustili ih mi. Ubili su nas u prvom poluvremenu, i taktički i trkački. Imali su i veću volju i želju. Pogba je bio katastrofalan, a Pirlo se samo šetkao po terenu. Imali smo dva igrača manje u sredini terena i to je činjenica. Druga stvar je što smo imali sreće ko ni jednom ove sezone
Sigurno da Conte nije želio i nije računao da Milan napravi toliki broj šansi i da igra na tom nivou, ali sto posto je svjesno prepustio inicijativu, jer je znao da će pasti. Tu smo imali sreće da nam nisu zabili i da smo mi na vrijeme poveli, mada smo i mi mogli prvi povesti, ako već tako gledamo kada je Licht fulio zicer.

Prvi sam ja bio ljut zbog takve igre, ali to je Conte. Dok su rezultati tu nema se šta reći, a hvala Bogu ide.

Milan je ove sezone dobio 4-5 utakmica da sami ne znaju kako su pobijedli, pa im se i vratilo, nemaju se šta žaliti. :mrgreen: Nismo ništa posebno igrali, nego onoliko koliko treba i uz malo sreće dobili, a-34 sve govori. Očekivana pobjeda uglavnom. :mrgreen:
Fabio Caressa: "Al momento il campionato, con questa spettacolare Juventus, non si può giocare. Differenza abissale"
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 02 mar 2014, 23:33

Bez Vidala je bilo tesko, al sada znamo koliko nam znaci!!!
Steta za Pirlov slobodnjak sto ne udje...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 02 mar 2014, 23:35

Bolje pobijedit sa 2-0 a da protiovnik ima 15 suteva na gol,nego sutat 15 na gol protivnika a nepobijedit ;) :D
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 mar 2014, 23:38

pa logicno je isao na fizicki pad Milana, ali se stvari nisu razvijale bas najbolje...nije ovo kao protiv Rome briljantna partija..Roma je imala terensku inicjativu kao i Milan ako ne i vecu, ali nije vidjela Bufona i to je briljantna takticka pobjeda...ovo vcrs u prvom dijelu je nafaka, da su ljudi realizovali 30% sansi i imali 3-1 na poluvremenu vraga bi mi pricali o briljantoj partiji...

druga strana medalje je to sto i da su vodili 3-1 do 65. minute to bi zavrsilo najmanje 3-3 kao u Napulju jer Milan toliko fizicki padne da postane neprepoznatljiv, poluamaterska ekipa i to je ocekivao svako ko je gledao Milan ove sezone.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 02 mar 2014, 23:41

slika :mrgreen:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 02 mar 2014, 23:52

http://juventusadp10.blog.spot.com/2014 ... -siro.html" onclick="window.open(this.href);return false;

izbrisati tacku iza blog

brat zuliani :)

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 03 mar 2014, 00:15

Ma meni je bez veze kritikovati ekipu i igrače nakon ovakve pobjde, Milan sprema sedam dana utakmicu, a naši odrade samo jedan trening kako treba. Ako mislite da to nije imalo nikakvog efekta grdno se varate.

A i kad malo bolje pogledate situacije, 90% Milanovih šansi su došle nakon naše greške u banalnom dodavanju, doduše mada ja mislim da su nas i poveli da bi ih dobili jer svaki put kad smo napali bili smo opasni.

Savršeno kolo za nas. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 03 mar 2014, 00:15

Imali neko podatak koliko je bilo nasih navijaca na tekmi,,,,ja sam nacuo vise od 10.000

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 03 mar 2014, 00:18

Nedved11 je napisao/la:slika :mrgreen:
On je i zasro u ovoj sitaciji,tako da je i bio red da on vadi kestenje iz vatre

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 03 mar 2014, 00:19

Nedved11 je napisao/la:slika :mrgreen:
Zanomljivo bi bilo vidjeti sliku par sekundi ranije... Leo je tada bio u golu, znaci izvan terena i igre...
Da li je bilo zaledja (sto bi rekli susjedi)???
Ovaj detalj nisu ponovili....
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 03 mar 2014, 00:34

Tek sada vidim da je Prandelli pozvao Chiellinija koji tri sedmice ne trenira sa prvim timom. :roll:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 03 mar 2014, 01:09

AdamSmith je napisao/la:Tek sada vidim da je Prandelli pozvao Chiellinija koji tri sedmice ne trenira sa prvim timom. :roll:
evo upravo sam to procitao ccccccccc

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 03 mar 2014, 01:31

Verratti:"PSG je veliki projekat i odlazak u Juventus bi bez sumnje bio korak unazad" :|

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 12:28

berardi25 je napisao/la:Verratti:"PSG je veliki projekat i odlazak u Juventus bi bez sumnje bio korak unazad" :|
ja i dalje ne vidim toliku klasu u ovom malcu najiskrenije... meni je Pjanić za njega izmislio fudbal... samo zamisljam Pjanićeve prekide a u 16 metara ima pogbu,barzu, bnoćija, ljorente kielinija :mrgreen:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 mar 2014, 12:33

Caceres je odigrao ratnički i požrtvovano, svaka čast pravi je soldatino.

Kad se vrati Chiellini sigurno će imati prednost mada mislim da bi Caceres mogao odigrati mjesto Ase, interesantno bi bilo :

Buffon

Barzagli Bonucci Chiellini

Licht Vidal Marchisio Pogba (Asa) Caceres

Tevez Mačić
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.