prvo da pozelim dobrodoslicu novim clanovima, nesto nas je krenulo u zadnje vrijeme, sve ih vise i vise, neka masala, i da nam budu aktivni abd i da se vodi zdrava diskusija.
a sada kada su se malo stvari smirile moglo bi se fino o sinoc pricati ali nema puno fajde, sve u svemu mozemo i moramo biti zadovoljni, ne gledajuci rezultat, barem nam on sad i nije neki imperativ, ali igra je bila fantasticna i nisam ovo kod Allegrija nikada vidio, dakle seedorf svaka cast, u par utakmica je covjek promijenio gotovo sve iz korijena, sad samo treba to uigravati i nadogradjivati, raditi na spremi jer je se vidili da nam igraci imaju snage za samo neki 60 minuta, ne vise, mora se to jos popraviti, a ko ce ako nece Profesor

par igraca je opet 'malo' podbacilo, ali ne znam jel se moze ocekivati od njih i da daju vise, imamo u prvom sastavu par limitirani igraca i ne treba od njih ocekivati cudo, vec traziti zamjenu sto prije, Abate, Bonera pa sta od njih covjek ocekuje, apsolutno nista, kaka je sinoc isto mogao i morao bolje, mali Saponara je sinoc razocarao, ali ako zelimo da nam mladici dobijaju sanse moramo se na ovo navici, na moze on u jednon utakmici pokazati sve sto zna, neka momka nek se dokazuje postepeno, robinja vratiti u brazil i zaposliti u cirkusu, nek pravi atmosferu, za to je jedino i dobar, Abiati i Rami solidni jbg, osvjezenje je gledati Ramija u odnosu na 'ostale' stopere i prvog dijela sezone, Taarabt je za sada nase najbolje pojacanje a ujedno igrac i koji je u zadnji par utakmica najvise pokazao. Montolivo sinoc fantastican, dakle to je neki moj utisak.
ehh sad jedna i kritika, jedino sto sam sinoc zamjerio Seedorfu su izmjene, dobro u prvu ne zalazim jer je bila prinudna, ali brate, vadis Montoliva i Tarabta a ubacujes ako se ne varam Robinha i Hondu, iako su prva dvojica odigrala fantasticno i najbolje, a druga dva se nisu ni vidjela na terenu, za robinha nisam ni sumnjao, ne zna covjek pa ajde, ali Honda me iznenadio, pa yebote led on n smije da krene na loptu kako treba, mora igrati malo zustrije i sa vise energije inace mu ne gine odlazak iz milana

uhh umal da zaboravim Pazzo. odigrao je momacki, svaka cast za borbu i ako sam ista sinoc vise volio nego da on da gol ali neda de se. sta je tu je, idemo dalje i nadam se da ce Seedorf nastaviti u istom ritmu.
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16