Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Hmm.A_d_0 je napisao/la:Najbolji igrac svijeta u ovom trenutku.
Haj Ronaldo, haj Messi, haj i nekako Suarez, Bale ni blizu.... Al SturridgeAdit je napisao/la:Hmm.A_d_0 je napisao/la:Najbolji igrac svijeta u ovom trenutku.
Ronaldo, Messi, Suarez, Bale, Hazzard, Sturridge?
Igraju u bolji ligu.
Zar nije onaj kloc Gignac zabio 30 u tu ligu?
Od Hazarda,Suareza,SturidgaAdit je napisao/la:Hmm.A_d_0 je napisao/la:Najbolji igrac svijeta u ovom trenutku.
Igraju u bolji ligu.
Games: 20King_James je napisao/la:Haj Ronaldo, haj Messi, haj i nekako Suarez, Bale ni blizu.... Al SturridgeAdit je napisao/la:Hmm.A_d_0 je napisao/la:Najbolji igrac svijeta u ovom trenutku.
Igraju u bolji ligu.
Zar nije onaj kloc Gignac zabio 30 u tu ligu?![]()
![]()
![]()
![]()
Suarez:A_d_0 je napisao/la:Od Hazarda,Suareza,SturidgaAdit je napisao/la:Hmm.A_d_0 je napisao/la:Najbolji igrac svijeta u ovom trenutku.
Igraju u bolji ligu.
Zar nije onaj kloc Gignac zabio 30 u tu ligu?![]()
![]()
cuj Sturridg, Balea je bolji u svakom trenutku a u ovom trenutku on i Ronaldo su rame uz rame. Messi ove sezoni nije onaj stari Messi. I nikakve veze nema sto on zabija puno, bar ja tako ne gledam kvalitet igraca, on ima sve ostalo tako da je za mene uz Ronalda najbolji igrac svijeta u ovom trenutku.
Od nabrojanih samo su Ronaldo i Messi ispred. Suarez je tu negdje , meni je ipak Ibra ispred. Cuj Sturridge.Adit je napisao/la:Hmm.A_d_0 je napisao/la:Najbolji igrac svijeta u ovom trenutku.
Igraju u bolji ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.