Nastavljaju tamo gdje su stali u prvom dijelu sezone...bob je napisao/la:FC Copenhagen![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nastavljaju tamo gdje su stali u prvom dijelu sezone...bob je napisao/la:FC Copenhagen![]()
ako je odgodjena onda 48 ...Believe je napisao/la:Sta ce mi sad bit na wwinu s ovom Legiom? nije valjda da moram čekat 48 sati?
u iskusenju sam da ih uzmem live x i pobjeduConsigliere je napisao/la:Nastavljaju tamo gdje su stali u prvom dijelu sezone...bob je napisao/la:FC Copenhagen![]()
trebao bi igrati ...diplomatija je napisao/la:Zna Li neko igra Li Lee za golden state veceras, bio bih veoma zahvalan kad bi mi neko rekao
samson je napisao/la:Stari moj, pretrnuo sam dok ovaj iz Toronta nije pogodio drugo slobodno za 202 kosa. Nesto sice se ulovilo ...
Vidim, ostalo onih 202. Nakon sto je pogodio, stream mi je bio off ...Titova-Juga je napisao/la:samson je napisao/la:Stari moj, pretrnuo sam dok ovaj iz Toronta nije pogodio drugo slobodno za 202 kosa. Nesto sice se ulovilo ...
Ja kontao čak i stream upaliti, ali kada sam vidio na kome je faul napravljen, rekoh, nema šanse da ću to ispratiti.
Sreća, pogodi Amiraga drugo bacanje. I kod mene sića, ali vrijedna
samson je napisao/la:Vidim, ostalo onih 202. Nakon sto je pogodio, stream mi je bio off ...Titova-Juga je napisao/la:samson je napisao/la:Stari moj, pretrnuo sam dok ovaj iz Toronta nije pogodio drugo slobodno za 202 kosa. Nesto sice se ulovilo ...
Ja kontao čak i stream upaliti, ali kada sam vidio na kome je faul napravljen, rekoh, nema šanse da ću to ispratiti.
Sreća, pogodi Amiraga drugo bacanje. I kod mene sića, ali vrijedna
Ti bas nemas sreceContentissimo je napisao/la:
uzasan dan 5 listica sve po jedankartoni i korneri prosli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.