Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la legenda reala » 02 mar 2014, 17:24

Goalgetter je napisao/la:Najbolji izvodjac penala u historiji Bundeslige. :D
jel bar na 95%
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 02 mar 2014, 17:30

calcio je napisao/la:Sejina ocjena na Whoscored: 10
Dje su oni sto ga sele na klupu?

Kakav majstor je Sejo,legenda Hoffenheima i slobodno se vec moze reci i Bundeslige.Kakav taj momak ima centarsut,kakvu snagu i borbenost i trku od prve do zadnje minute,kakav prefinjeni zadnji pas,kod ovog zadnjeg gola,ona lagana,mehka zadnja lopta.
Savrsenstvo.Ako vise ikad bude propadao na lijevom beku u reprezentaciji trebamo se svi kolektivno samoubit.

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 02 mar 2014, 17:32

Evo ono što govorim već duže vrijeme a ovdje prvi put. Sejo treba igrati zadnjeg veznog u repki sa još jednim (Rahimić ili Zahirović), mada oba ova momka ne igraju, ali imam u njih povjerenja i osjećaj da oni to zaitsa mogu odigrati. Slažem se da je Sejo trenutno sa najboljom formom ali još je daleko Brazil.Samo da nastavi ovako. Nisam vidio Džeku na dodjeli pehara.Šta mu bi?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 mar 2014, 17:39

Sejo je igrac koji igra toplo hladno i nema neku konstantnu sto je osnovni razlog zasto se ne mozes osloniti na njega,a tome su kumovale povrede unazad godinu dana za reprezentaciju je vrlo malo odigrao sto zbog kazne sto zbog povrede..

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 02 mar 2014, 18:06

Kako se stvari mjenjaju.. Prosle godine od svih nasih igraca je Sejo bio u najgoroj formi. Sada jedan od najboljih. Obrnut slucaj za Lulica. Ima jos vremena do Brazila i jos se moze puno promjenit.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 mar 2014, 18:14

ZgemboAdislic je napisao/la:Kako se stvari mjenjaju.. Prosle godine od svih nasih igraca je Sejo bio u najgoroj formi. Sada jedan od najboljih. Obrnut slucaj za Lulica. Ima jos vremena do Brazila i jos se moze puno promjenit.
Stvari se ne mjenaju,one su u principu iste.Mjenjaju se samo kruticari s vremena na vrijeme.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 mar 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 mar 2014, 18:15

Čestitke Sejo !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 mar 2014, 18:19

ZgemboAdislic je napisao/la:Kako se stvari mjenjaju.. Prosle godine od svih nasih igraca je Sejo bio u najgoroj formi. Sada jedan od najboljih. Obrnut slucaj za Lulica. Ima jos vremena do Brazila i jos se moze puno promjenit.
Ma kad se prodju pripreme bice to sve na svom mjestu...
Samo ako bude discipline pa ih zakaci zestok karantin...
Da je Magata samo da im on uradi kondicione, 3 puta dnevno prije obroka na vrh Trebevica :P
A Salema Prolica umjesto ruksaka na ledja
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 mar 2014, 18:36

drummer je napisao/la:

Kakav majstor je Sejo,legenda Hoffenheima i slobodno se vec moze reci i Bundeslige.Kakav taj momak ima centarsut,kakvu snagu i borbenost i trku od prve do zadnje minute,kakav prefinjeni zadnji pas,kod ovog zadnjeg gola,ona lagana,mehka zadnja lopta.
Savrsenstvo.Ako vise ikad bude propadao na lijevom beku u reprezentaciji trebamo se svi kolektivno samoubit.
To su oni sto guraju kakve Gudelje i Besice u prvih 11

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2014, 18:40

Da ga hoce jos Susic staviti pored Medunjanina protiv Egipta, da vidimo kako ce se snaci na toj poziciji. Protiv Njemacke je odigrao jako dobro kao zadnji vezni, ali tad je imao Rahimica pored sebe.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 mar 2014, 18:49

soko je napisao/la:
drummer je napisao/la:

Sta ce ko Besica gurati momak sam sebe guraci' ;)
http://www.dnevno.ba/sport/nogomet/9677 ... nstva.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Em' je lijep em' je jak :mrgreen:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 mar 2014, 18:57

Sejo danas perfektan :!:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 mar 2014, 19:04

Ma ja, ovi izbori po poratlu stvarno vrlo puno znace. Da nezaboravimo da je tako isto Pjanic najbolji vezni na svjetu, i Dzeko najbolji igrac u historiji Citya, jeb.iga ipak su tako izabrali ljudi na portalu. :roll: :roll:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 mar 2014, 19:34

gringobih je napisao/la:
soko je napisao/la:
drummer je napisao/la: Dje su oni sto ga sele na klupu?

Sta ce ko Besica gurati momak sam sebe guraci' ;)
http://www.dnevno.ba/sport/nogomet/9677 ... nstva.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Em' je lijep em' je jak :mrgreen:
Jedan igra vec godinama u BL. Igra lijevog veznog, krilo, zadnjeg vez i lijevog beka. Drugi igra u Madjarskoj i to stopera. Normala treba Sejo na klupu a Besic u prvih 11. Drago mi je da si se javio. Ti si prije govorio da je Ljevakovic aka ZVIJER jaci igrac od Seje. ;)

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 02 mar 2014, 19:49

Bravo majstore !

Iskreno se nadam da ce on biti nas zadnji vezni na SP...
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 mar 2014, 20:59

veceras sramotan, jedan od najgorih uz dzeku i spahica
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 mar 2014, 22:13

Potvrdilo se ono što sam pričao, Sejo ne može igrati klasičnog defanzivnog veznog, on može biti kao ispomoć tu npr uz igrača tipa Zahirovića i sl., ali on sam nema teorije da može držati sredinu, kao što ne mogu ni Medo ni Sušić ni Hadžić ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 mar 2014, 22:16

Šta bola vi pričate sasvim solidno odigro na zadnjem veznom, a kad je prešo na ljevog beka smo primili dva gola
šta ste vi gledali?

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 05 mar 2014, 22:19

legenda reala je napisao/la:Potvrdilo se ono što sam pričao, Sejo ne može igrati klasičnog defanzivnog veznog, on može biti kao ispomoć tu npr uz igrača tipa Zahirovića i sl., ali on sam nema teorije da može držati sredinu, kao što ne mogu ni Medo ni Sušić ni Hadžić ;)
Pa ko bi mogo sam?? Normala da mu treba pomoc, od Mede je nije dobio jer je Medo Bio preofanzivan a od Tinkija takodje nije her je tja nepokretan i spor..Salihovic jeste imao 3-4 greske ali je Bio aktivan, trazio loptu, svaka opasna akcija krecala od njega, brz, okretan i zna igrati, ali...naravno da treba jedan uz njega u vezi koji moze igrat...za mene definitivno dobro rijesenje zadnjeg veznog!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 mar 2014, 22:22

pa npr Zahirović je držao sam sredinu i zatvarao sve rupe, Sejo može igrati samo pored njega, on i Medunjanin na sredini je samoubistvo ;)

Kolašinac/Zaha-Medunjanin/Salihović može

Salihović-Medunjanin ni u ludilu ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 50 gostiju.