NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sila nebeska
Prije 5 min.
Stigli u Srebrenik.Druzenje sa Apachi
Prije 5 min.
Stigli u Srebrenik.Druzenje sa Apachi
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Korisnici Moja TV mogu uživo gledati utakmicu Gradina - Jedinstvo na televiziji JATA SREBRENIK 

- Goalgetter
- Kontakt:
JEDINSTVO: Hamzabegović, Kovačević, Stjepanović, Hodžić, Pljevljak, Dizdarić, Malbašić, Čizmić, Kahrimanović, Burazor, Stojanov.
- Goalgetter
- Kontakt:
GOL!! 0:1
Eh,sad ce im biti lakse...+Imaju dobru podrsku s tribina 

Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 02 mar 2014, 15:01, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Čestitke.
-
- Kontakt:
Čizmić, 0:2.
Bravo Biscani aBd dogodine PL:)
Hopaaaa
http://pravi-internet-posao.****/
There's no business like home business
There's no business like home business
samolukavac je napisao/la:Korisnici Moja TV mogu uživo gledati utakmicu Gradina - Jedinstvo na televiziji JATA SREBRENIK
ja trazio i nema
Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Svaka cast,izgleda imate super dobru ekipu.
Slaba je ekipa Jedinstva, igrali na kontre, vukli se po terenu, odugovlačili. Nemaju pojma, pobjeda na sreću. I sad će se još ovi Bišćani ufurati.
Očekujemo ovakve komentare, ali nema veze, milina će mi biti čitati to.
ČESTITKE DEČKI, HVALA VAM ZA OVU POBJEDU, ALI NIJE NEŠTO BAŠ VELIKA POBJEDA, JER SVE SU OVO MALENE EKIPE.
Očekujemo ovakve komentare, ali nema veze, milina će mi biti čitati to.
ČESTITKE DEČKI, HVALA VAM ZA OVU POBJEDU, ALI NIJE NEŠTO BAŠ VELIKA POBJEDA, JER SVE SU OVO MALENE EKIPE.

-
- Moderator
- Kontakt:
Čestitam na pobjedi. 2 kornera i 2 gola, na kraju poništen gol naš, iako je bio čist, al svejedno to je bio zadnji sekund meča.
Pohvale i SN iako nisu ušli na stadion na kraju sa policijom su se tukli, represija nad navijačima, naši došli do njih pozdravili, sve ok.
Pohvale i SN iako nisu ušli na stadion na kraju sa policijom su se tukli, represija nad navijačima, naši došli do njih pozdravili, sve ok.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Igru briši, bodove piši. 

Luda Sila Nebeska dovodi do ludila,magija se nastavlja,blizi nam se titula !
HVALA VAM DECKI !
HVALA VAM DECKI !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Moderator
- Kontakt:
Tako je i biloNKJ je napisao/la:Igru briši, bodove piši.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Nista ne treba brisat. Prespremna ekipa, niste dali Gradini da dva pasa napravi u sredini terena. Svaka cast i mislim da ste veoma blizu PL. Sretno!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eto ipak sam pogrijesio kad sam rekao da nismo trebali ici na gostovanje kad vec unaprijed znamo da cemo izgubiti
Salu na stranu, vjerujem u ovu ekipu i ocekivao sam 3 boda iz Srebrenika. Poslozio je Evi odlicno ekipu, ugodno me iznenadio i jos vise razveselio. U subotu na golu veliki Kareli, Mirza 3 kartona skupio. Kako god, idemo na pobjedu i iduce sedmice. Nadam se da su sad pojedinci shvatili koliko smo dobri i da nismo ekipa za koju ce se prije utakmice reci: Ne trebate ni dolaziti bodovi su nasi, pobjedit cemo, satrat cemo i tome slicno. Cestitke jos jednom igracima, idemo polako kolo po kolo.

Salu na stranu, vjerujem u ovu ekipu i ocekivao sam 3 boda iz Srebrenika. Poslozio je Evi odlicno ekipu, ugodno me iznenadio i jos vise razveselio. U subotu na golu veliki Kareli, Mirza 3 kartona skupio. Kako god, idemo na pobjedu i iduce sedmice. Nadam se da su sad pojedinci shvatili koliko smo dobri i da nismo ekipa za koju ce se prije utakmice reci: Ne trebate ni dolaziti bodovi su nasi, pobjedit cemo, satrat cemo i tome slicno. Cestitke jos jednom igracima, idemo polako kolo po kolo.
I de ti sad budi pametan.Danas do 14:30h govorili da ce nas razbiti,dobijemo 2-0 i kazu nismo kvalitetni,a Sloboda dobije Troglav 6-0 i kazu europska Sloboda.Pa dokle ce te omalozavati pobjede Jedinstva,tacno mi se smucilo
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
dva prašinara istukoše SN..ono još nisam vidio..Benjo_AFC86 je napisao/la:Čestitam na pobjedi. 2 kornera i 2 gola, na kraju poništen gol naš, iako je bio čist, al svejedno to je bio zadnji sekund meča.

Zaslužena pobjeda ekipe Jedinstva..bolji su za onog ćelu..ćelu treba u reprezntaciju..igračina..

Dva kornera,dva gola..osim prekida Jedinstvo nije imalo neki prilika..Fizički dosta spremna ekipa..
OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Kaunas, NeRi_K, successminator i 22 gosta.