Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Znam da cinjenice i istina boli, da je tim koji nije dugi niz godina uzeo trofej atraktivniji od sampiona, ali covjek je upravu. Ima jos deset kola pa cemo onda izanalizirati prvenstvo.
Bice **** zrinjski i siroki, mi smo sa njima zavrsili. Celik ce takodjer biti zeznur svima. Velez i Olimpik nam gostuju, Borcu i Zelji gostujemo i uglavnom ove cetri zadnje nabrojane utakmice ce po meni odluciti prvenstvo bez namjere da potcjenjujem ostale ekipe koje su koplje ispod.
Sarajevo 4 teze utakmice od 10
Zeljo ima 5
Siroki 4
Zrinjski 4
Borac 5
Olimpik 4
Ima jos da se igra.
Bice **** zrinjski i siroki, mi smo sa njima zavrsili. Celik ce takodjer biti zeznur svima. Velez i Olimpik nam gostuju, Borcu i Zelji gostujemo i uglavnom ove cetri zadnje nabrojane utakmice ce po meni odluciti prvenstvo bez namjere da potcjenjujem ostale ekipe koje su koplje ispod.
Sarajevo 4 teze utakmice od 10
Zeljo ima 5
Siroki 4
Zrinjski 4
Borac 5
Olimpik 4
Ima jos da se igra.
Zanimljivo kolo. Mislim da su Olimpic i Borac popu*ili svoje sanse za titulu, ali zato Celik i Velez uz neka mini cuda mogu da biju bitku za cetvrto mjesto i Europu. Velez ceka lagana domaca utakmica, Celika ne bas lagano gostovanje i moglo bi da im iduci vikend prelomi. U bitkama za titulu sve ce oci bit uprte u glavni grad dok bi uz neka poklapanja pobjedom u Travniku Siroki mogao do prvog mjesta.
cetvrto mjesto je u igri samo u slucaju duple krune?Signore je napisao/la:Zanimljivo kolo. Mislim da su Olimpic i Borac popu*ili svoje sanse za titulu, ali zato Celik i Velez uz neka mini cuda mogu da biju bitku za cetvrto mjesto i Europu. Velez ceka lagana domaca utakmica, Celika ne bas lagano gostovanje i moglo bi da im iduci vikend prelomi. U bitkama za titulu sve ce oci bit uprte u glavni grad dok bi uz neka poklapanja pobjedom u Travniku Siroki mogao do prvog mjesta.
Da
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hvala
realno, Celik i Velez se mogu ubacit u mix samo u slucaju da pobijede naredne 3-4 utakmice. znaci, tek tada bi mogli samo pomislit na euro bez ikakve garancije. Velez je u boljoj poziciji od Celika zbog +2 boda ali bogami i dosta tezi raspored.
realno, Celik i Velez se mogu ubacit u mix samo u slucaju da pobijede naredne 3-4 utakmice. znaci, tek tada bi mogli samo pomislit na euro bez ikakve garancije. Velez je u boljoj poziciji od Celika zbog +2 boda ali bogami i dosta tezi raspored.
Ja i rekoh da moraju napravit neka mini cuda, nisam rekao da su sad kandidati za Europu
Realno da ce na prva tri mjesta bit netko od Zelje, Sarajeva, Zrinjskog i Sirokog mada cisto sumnjam da ce itko od njih bit peti, 99% su na prva cetiri mjesta. I zbog ove guzve na vrhu sumnjam i da ce netko uspit uzet duplu krunu.

odprilikeSignore je napisao/la:Ja i rekoh da moraju napravit neka mini cuda, nisam rekao da su sad kandidati za EuropuRealno da ce na prva tri mjesta bit netko od Zelje, Sarajeva, Zrinjskog i Sirokog mada cisto sumnjam da ce itko od njih bit peti, 99% su na prva cetiri mjesta. I zbog ove guzve na vrhu sumnjam i da ce netko uspit uzet duplu krunu.
nesto sam se prekonto, cetvrto mjesto bi trebalo biti aktivno i u slucaju da finalisti kupa zauzmu 1-3 u plibih. znaci nije samo dupla kruna u pitanju. bez obzira, trenutno kako je tako je. 10 kola prije kraja prerano da se kalkulise tek tamo oko 24-25 kola
Ma ja se vec sad nadam da ce Celik do Europe. Nije da ga simpatisem, al neki atraktivan protivnik mi nebi bio daleko za doc pogledat
U svakom slucaju neka vam je sa srecom, ovo je nakon dugo godina konacno zanimljiva sezona ne brojeci one sezone kad se igrala domacinska liga. Tad bez obzira na malu bodovnu razliku nije bilo zanimljivo jer je cinjenica da je bilo nemoguce uzet koji bod na gostovanju dok u iducih deset kola mozemo sve i svasta ocekivati.

u evropu ce onaj ko dobije licencu a vjerujte mnogi je nece dobit a u vrhu su lige 

Dobice oni koji trebaju da dobiju i koji ce igrati u evropi.A to su SArajevo,Zeljeznicar,Siroki i Zrinjski.rammstein je napisao/la:u evropu ce onaj ko dobije licencu a vjerujte mnogi je nece dobit a u vrhu su lige
Ostali su svakako nebitni.
1946
A sta bi konkretno bio problem kod Zelje, Sarajeva, Sirokog ? Dugovi ?rammstein je napisao/la:u evropu ce onaj ko dobije licencu a vjerujte mnogi je nece dobit a u vrhu su lige
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sve navedene ekipe će dobiti licence ukoliko izbore evropu.
DRUG NEBI TI PUNCA
pa gdje je trener Leotara... jaooo
još čeko izvještaj zbog njega

#SuningOUT
Na birouJericho je napisao/la:pa gdje je trener Leotara... jaooojoš čeko izvještaj zbog njega
![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne, u slucaju duple krune, finalista kupa ide u Ligu Evrope ukoliko nije obezbjedio preko lige, ukoliko jeste onda opet cetvrtoplasirana ekipa dobija pravo ucesca u EL.KenoRob je napisao/la:cetvrto mjesto je u igri samo u slucaju duple krune?Signore je napisao/la:Zanimljivo kolo. Mislim da su Olimpic i Borac popu*ili svoje sanse za titulu, ali zato Celik i Velez uz neka mini cuda mogu da biju bitku za cetvrto mjesto i Europu. Velez ceka lagana domaca utakmica, Celika ne bas lagano gostovanje i moglo bi da im iduci vikend prelomi. U bitkama za titulu sve ce oci bit uprte u glavni grad dok bi uz neka poklapanja pobjedom u Travniku Siroki mogao do prvog mjesta.
- invincible1921
- Kontakt:
Pod hitno stati u kraj ovom huskanju i papanskom govoru dvojca iz uprave fks
sta hoce gospoda da im se pokloni pehar jer dobile pare poajcanja i opet gledaju u ledja zelji....

=\_1921_/=
da bi dobio licencu ne smijes imati ne ijedan dug prema nekom radniku, uposleniku, igracu treneru ili bivsem igracu, dugove prema savezu i slHead je napisao/la:Dobice oni koji trebaju da dobiju i koji ce igrati u evropi.A to su SArajevo,Zeljeznicar,Siroki i Zrinjski.rammstein je napisao/la:u evropu ce onaj ko dobije licencu a vjerujte mnogi je nece dobit a u vrhu su lige
Ostali su svakako nebitni.
u kooliko neko od igraca ne potpise reprogram u roku od xy dana (Do izdavanja licence) moras uplatiti dugove
primjer je falsfikovanje potpisa prosle godine jednog igraca koji nije potpiso reprogram a klub dobio licencu i to ce a dokazima ici na tuzilastvo
drugo, ne znam zasto su se navijaci zeljeznicara nasla najprozvaniji ovdje ? cemu tolika panika, ako je klub cist ja bih se valjao od smjeha ovom svemu, jer dino trazi sljedece
prvo zasto dino krivi savez jeste upadanje policije i inspekcije prije utakmice, na poluvremenu i poslije utakmice sa Čelikom, pa skontajte kako je kad umejsto pripreeme susreta gledate koga ce odvesti
drugo, dino se zali jer su trazili od kluba da isplati cijelu kaznnu za navijace od ove sezone, 50 000 KM, nasi trazili u ratam da placaju međutim ovii rekli da to vise ne moze. Dino otisao da uplati, vratio se i onda provjerio ostale klubove, naravno niko nije platio, a savez isti dan izda dozvolu da se isplati 20% kazni i da se moze nastaviti prvenstvo... to je normalno jeel tako?
trece, sarajevo se nije zalilo na utakmici sa radnikom nego se RADNIK zalio zbog mjenjanja zapisnika
četvrto, prošle sezone jedan je klub falsfikovao potpis NAŠEG igrača prema kojem on pristaje na reprogram iako nije pristao niti potpisao!
peto, dino pokusava pokazati na to da postoji veliki broj klubova koji finansijski ne mogu djelovati, koji nemaju ni uprave a igraju ligu najnormalnije
šesto, sponzorstvo,rad kluba i novac sunjivog porijekla
sedmo, utakmica sa borcem gdje nekkave komisije odlucuju na nacionalnoj osnovi i tumace svoj pravilnik na svoj nacin, iako isti pravilnik se drugacije tumacio samo sezonu ranije!
osmo, dino zeli reci da ne ide ovako dalje dok nam na bitnim pozicijama sjede nepismneni i polupismeni ljudi u savezu, dok sjede u njemu ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, kao npr,. delegat sa utakmice Radnik i Željezničara koji je ilegalno dobio posao u Savezu
Delegat nije zaposlenik nekog od saveza. Svako moze postati delegat i ne mora sutnuti lopte u zivotu, pogledaj pravilnike.
rammstein - novac od UEFA za takmicenje u Evropa Ligi ili Ligi Prvaka se uplacuje na racun saveza gdje se onda klub dogovara sa savezom o nacinu isplate na racun kluba. Ja sam siguran da savez od klubova koji izbore Evropu na taj nacin prebiju dugovanja, a u najvecem broju slucaju su upravo to klubovi i sa najvecim kaznama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.