AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Eto vidis kako ti i Seedorf isto mislite. Great minds think alike. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koja steta da som propustili igraca kakav je Nainggolan, on nam je upravo ono sto treba ovoj ekipi Milana, a ne Essien koji je has-been.
Sad je namirio zicer Pjanicu, koji je Mire fulio protiv Intera. Dobro odapinje sa 30m, borben i sve ono sto jedan fol tehnicar, poor man's Pirlo, slinac Montolivo nije...
Sad je namirio zicer Pjanicu, koji je Mire fulio protiv Intera. Dobro odapinje sa 30m, borben i sve ono sto jedan fol tehnicar, poor man's Pirlo, slinac Montolivo nije...
Dobar je Radja, u to nema sumnje, ali mi smo u tom trenutku imali Montoliva, De Jonga i Muntarija (sad i Essiena). Pozicija koju je zadnju trebalo popunjavati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
E sad da se bilo pametno pa da smo doveli Radju a Muntarija prodali ne bi se Essien ni doveo,al da smo ko sto nismorope11 je napisao/la:Dobar je Radja, u to nema sumnje, ali mi smo u tom trenutku imali Montoliva, De Jonga i Muntarija (sad i Essiena). Pozicija koju je zadnju trebalo popunjavati.

FORZA MILAN
Normalno da je dobar, zato su i trazili ovi 10 mil za njega 
PS sutra mi sve vuce na X

PS sutra mi sve vuce na X
Pa kad smo budale, ali eto.
Ali u sustini, nije da cu sad plakati jer ga nismo doveli jer smo na njegovoj poziciji i vise nego dobro popunjeni. Mora se priznati da ima daleko vecih prioriteta (citaj stoper).
A s obzirom na ionako limitiran budzet, nema smisla dovoditi nekoga ko nam u ovom trenutku ne treba. Ma koliko god on dobar bio.

Ali u sustini, nije da cu sad plakati jer ga nismo doveli jer smo na njegovoj poziciji i vise nego dobro popunjeni. Mora se priznati da ima daleko vecih prioriteta (citaj stoper).
A s obzirom na ionako limitiran budzet, nema smisla dovoditi nekoga ko nam u ovom trenutku ne treba. Ma koliko god on dobar bio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
stvarno ne mogu se skontat kako Bonera može igrati pored Zakarda i Mexesa
valjda neko u Milanu zna nešto ono što čitav normalan svijet vidi ili ne vidi
kontam samo da Tasoti i Bonera nisu ljubavnici, to bi mi bilo jedino logično objašnjenje

valjda neko u Milanu zna nešto ono što čitav normalan svijet vidi ili ne vidi
kontam samo da Tasoti i Bonera nisu ljubavnici, to bi mi bilo jedino logično objašnjenje
Undici stelle - ACM 1899
- AvantiSignora
- Kontakt:
Kakva su vam ocekivanja
..

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
što pitaš, mi smo Milan, očekivanja uvijek ista, najvećaAvantiSignora je napisao/la:Kakva su vam ocekivanja..

meni lično u ovoj užasnoj sezoni jedino ostaje da se nadam da ćemo rasčepit vas večeras, zatim kasnije šintere, odigrati kvalitetno protiv Atletika i da ovi mladići ozdrave i da odigraju do kraja što više minuta
eto to je to, barem što se mene tiče
Undici stelle - ACM 1899
ehh napokon nedelja i utakmica. jedva cekam.. idemo dobiti staru damu. mislim da mozemo vecras do sva tri boda...
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sad s jednim juventinom na kafu, a večeras bi se i tekma mogla zajedno pogledat ako se sve poklopi 

Il Club più titolato al mondo!
nadam se pobjedi al sve dokle bude bonera u obrani nama se nista dobro nepise nadam se da na leto ode al izgleda da ce biti on ko i maldini ili zaneti do 40 igrat 

you call it madness but i call it love AC MILAN
Naravno da se nadamo pobjedi.
Kao sto sam vec rekao, ne bih bio nezadovoljan ni bodom, ali za potpuno zadovoljstvo, pucamo na 3 boda. 
Bez obzira na formu, na San Siru smo uvijek favoriti. I imamo svojih razloga nadati se pobjedi.
Ali na stranu to, neka bude sve cisto, dobra tekma i neka pobijedi bolji. Eto toliko.

Bez obzira na formu, na San Siru smo uvijek favoriti. I imamo svojih razloga nadati se pobjedi.
Ali na stranu to, neka bude sve cisto, dobra tekma i neka pobijedi bolji. Eto toliko.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Steta sto ne igra Baloteli, jer on bi predstavljao najvecu prijetnju po gol Bufona. Ali neka momci koji budu igrali pokazu da su vrijedni dresa Milana, nek odigraju srcem i maksimalno angazovano. Bod bi bio dobar, ali nikad se ne zna.. Kako god, samo bez sudijskih greski i da bude utakmica extra za neutralne gledaoce. A nek pobjedi nas Milan
Forza Milan

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- LegendKiller
- Kontakt:
Vidim najavljen je Poli kao ofanzivni vezni iza napadaca, presmiješno. Bonera stoper, ima da ga Teevez siluje, bacis pogled na sastav milana i vidiš da smo fakat jadni.
Ma to je tako najavljeno, ali naravno da ce Poli igrati na krilu. Poslije ubaciti Hondu i to je to.
Ostatak je dobar, ali ono sto me najvise brine je Bonera.
Inace, povreda Balotellija je ozbiljnija nego sto se ocekivalo. Nadam se da ce bar do Atletica biti spreman.
Ostatak je dobar, ali ono sto me najvise brine je Bonera.

Inace, povreda Balotellija je ozbiljnija nego sto se ocekivalo. Nadam se da ce bar do Atletica biti spreman.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Drugovi blizi se derbi neka bolji pobijedi (Juve) Sretno i nama i vama
Nadam se dobroj tekmi a ne taktickom nadmudrivanju trenera
Sve mi mirise na podjelu bodova

Nadam se dobroj tekmi a ne taktickom nadmudrivanju trenera

Sve mi mirise na podjelu bodova
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I meni mirise na remi, mada nema razloga za kalkulacije. Nek pobijedi bolji 

Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma pohrvat se muški pa šta bude
Kako bi volio da Muntari uđe i zabije gol

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlPrincipe je napisao/la:Ma pohrvat se muški pa šta bude![]()
Smatraj da je to ponisten gol

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Homelander, RobertHrkac555 i 0 gostiju.