Sigurno da je jedno od najzvučnijih imena koje je pristiglo ove zime na Tušanj, medjutim bojim se da to nije više onaj Kuduz. Ali i takav kakav jest, za ovu ligu je i više nego dobar igrač!Jedinstvo37 je napisao/la:S kim sam god pričao u vezi Slobodinih igrača i pojačanja, svi su mi rekli da je Kuduzović daleko najbolji igrač.. Sad da ili ne?alex1991 je napisao/la:sta mislite kako ce sutra izgledati prva postava
po meni:hadzic,mehanovic,salihovic,moranjkic,efendic,jahic,omic,redzepi,mujkic,mehidic,krpic.
ovo je trenutno najbolje sto imamo i kad se vrati husjnbasic umjesto mehidica i to je najjaci sastav,mehanovica treba zadrzat ispred kuduzovica,trci momak bori se izgara _D
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne!Jedinstvo37 je napisao/la:S kim sam god pričao u vezi Slobodinih igrača i pojačanja, svi su mi rekli da je Kuduzović daleko najbolji igrač.. Sad da ili ne?alex1991 je napisao/la:sta mislite kako ce sutra izgledati prva postava
po meni:hadzic,mehanovic,salihovic,moranjkic,efendic,jahic,omic,redzepi,mujkic,mehidic,krpic.
ovo je trenutno najbolje sto imamo i kad se vrati husjnbasic umjesto mehidica i to je najjaci sastav,mehanovica treba zadrzat ispred kuduzovica,trci momak bori se izgara _D
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
U Bihaću ljudi, prema njemu, gaje veliki respekt i smatraju da je on i više nego dobar za PL.
Kažu imao nevjerovatan prodor i centaršut. Valjda o istom igraču pričamo?

Ključna riječJedinstvo37 je napisao/la:U Bihaću ljudi, prema njemu, gaje veliki respekt i smatraju da je on i više nego dobar za PL.Kažu imao nevjerovatan prodor i centaršut. Valjda o istom igraču pričamo?

-
- Kontakt:
ćiro i Sloboda su jučer izazvali pravi dar mar u Livnu-prava fešta se desila pred hotelom,slikanje zezanje pa onda trening na terenu Troglava što me jako iznenadilo zbog lošeg vremena.Ćiro je strašan i pravi je pogodak za Vaš klub sa njim-nadamo se da će biti dosta navijača i da će biti jedna lijepa tekma i da nas puno ne ubijete.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
IDEMO CRVENO CRNI....NISTA LABAVO,SAMO JAKO...OD PRVOG DO ZADNJEG KOLA

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Danas ocekujem pobjedu bez primljenog gola..kakvo je vrijeme u Livnu,pada li kisa kao kod nas..
Prognoza 0:2 ,uz kikseve Jedinstva,Bratstva i Goska,tesko je za ocekivat da ce Rudar kiksati kuci protiv Podgrmeca..
Jel ima tekstualni prenos na stranici kluba?
Prognoza 0:2 ,uz kikseve Jedinstva,Bratstva i Goska,tesko je za ocekivat da ce Rudar kiksati kuci protiv Podgrmeca..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Daharry_90 je napisao/la:Danas ocekujem pobjedu bez primljenog gola..kakvo je vrijeme u Livnu,pada li kisa kao kod nas..
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
- nesvrstani
- Kontakt:
Poćeraaaaaaaaaaaajnesvrstani je napisao/la:Ajmooooooooooooooooooooo![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pada kiša tri dana, jučer su vaši imali trening na stadionu, bili smješteni u centru (ne znam je li itko dosad spavao u tom hotelu, jako skup u odnosu na ostale), Ćiro se obratio Livnjacima na jednom portalu i pozvao ih na tekmu i tako.
Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:Pada kiša tri dana, jučer su vaši imali trening na stadionu, bili smješteni u centru (ne znam je li itko dosad spavao u tom hotelu, jako skup u odnosu na ostale), Ćiro se obratio Livnjacima na jednom portalu i pozvao ih na tekmu i tako.
Mah to je za Azmira sitnica,šta ih očekuje za zalaganje i svaku pobjedu.Idemo momci danas po tri boda samo jako i nabit gol razliku što bi reko Solomon drastične razlike.
Mada je kiša us*ala sve ali šta je tu je.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, šteta što je kiša, a infrastruktura užasna pa će to smanjiti broj gledatelja koji bi se okupio da je vrijeme kao što je bilo tijekom zime. Ali što je, tu je, možda nam kiša pomogne pa otežamo posao gostima. 

Hayley <3
-
- Moderator
- Kontakt:
Selimović, Sućeska, Omerović, Ćehajić, Josić, Grbešić.. ajmo tuzlaciiiiii

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sretnoooo!
-
- Kontakt:
temperatura 4 stupnja ni snijeg nije daleko-šteta
-
- Kontakt:
eh neka nam je sa srecom i hairli
samo oprezno, ruzno vrijeme, tezak teren, samo na vrijeme dat go i onda polako

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Imam neki osjecaj da bi Kapic danas mogao da nas razuvjeri da su pripreme bile samo los period.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
3 boda i da se niko ne povrijedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.