FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 01 mar 2014, 22:30

U posljednje vrijeme mene strah gledati našeg Bayerna. :D Kako dominantno igramo strahota 8-)

15 pobjeda u nizu u Bundeski još jedan rekord pa dokle više po Bogu nogometni Ginis svako malo mjenja svoje rekorde i mora da upisuje jedno te isto ime FC BAYERN

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 mar 2014, 22:40

Strasnu utakmicu smo odigrali. Posebno je impresivno to bilo u prvih 30 minuta kada je na terenu igrala samo jedna ekipa. Mislim da je tada posjed lopte bio iznad 80% u nasu korist. U drugom poluvremenu smo mali spustili gas i lagano utakmicu priveli kraju. Bitno je da Schalke gola nije dao :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 mar 2014, 22:48

Nesto naletih na statistike u Bundesligi, pa prosle sezone tacnije 2012/2013 nas Ribery je imao 15 asistencija u Bundesligi i bio najbolji asistent, godinu prije toga 2011/2012 opet najbolji asistent samo sto je imao 12 asistencija :)
i prije toga sezonu tacnije 2010/2011 imao 11 asistencija i djelio drugo mjesto sa Mullerom i jos par igraca.

Ove sezone je ev dosao zasad na 9 asistencija :)

Znaci zadnjih sezona u Bundesligi sto se tice asistencija vala je nas Riba kralj, a i Muller ga prati ubjedljivo jer prosjek mu je oko 11 - 12 asistencija po sezoni :) Zasad ima 7 :)

Malo statistike nije na odmet, a ovo je samo Bundeska, gdje je kup, gdje je Liga Championa , ahhh :) duboko je more :lol:
FC Bayern !!!!!

GTI
Kontakt:

Post Postao/la GTI » 02 mar 2014, 00:09

Nisam uspio gledat utakmicu, al vidim da odbrana nije imala mnogo posla. Kakva je situacija s Martinezom? Kako je odigrao na stoperu?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 mar 2014, 00:35

Često kada smo pobjeđivale ove i prošle sezone isticao sam kako je to više do nevjerovatne snage našeg tima i da tu protivnik i ne može ništa, da nije do protivnikove slabosti.
Međutim, protiv ovakvog Schalkea se mora reći i da je do protivnika mnogo, ali samo šteta što ih nismo trpali još više i zabili 8, 9 golova. Golijada bi bila veća, zabava veća, a za njemački fudbal bi učinili veliko dobro djelo, jer bi to bio kraj za trenerskog amatera Kellera. Protiv Schalkea je to prije bio Topspiel, pravi derbi, sada u tim susretima i nema otpora. A kako će ovakvoj bavarskoj mašineriji otpor pružiti ekipa koja igra bez trenera.

Ipak kada se vratimo na utakmicu, mora se priznati da je naša ekipa pritiskala od početka i vidjelo se kako može stalno ubaciti u brzinu više. Bilo je tu i par egzibicija, prelijepih akcija. Odlično izdanje protiv ekipe koja ima snagu, ali to u ovom momentu iz navedenih razloga ne može pokazati. Tako da moramo biti realni i reći da je veći otpor ove sezone pružio jedan Freiburg ili jedan Mainz, nego Schalke.
U narednom kolu bi moglo biti uzbudljivo, jer igramo s Wolfsburgom, oni će vjerovatno moći parirati, to bi mogao biti dobar, jači ispit. S tim da ovakvu mašineriju teško bilo ko može zaustaviti, pogotovo kada je ta mašinerija ovako dobro raspoložena....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 mar 2014, 01:09

Sad mi krivo što bi rek'o ponos naše muzike na EU sceni Pršeš, što ne odgledah ovu tekmu, haman smo opet po ko zna koji put pokazali Dunjaluku ko je najjači na istom. Eh sad molio bih nekog da mi nadje link da skinem tekmu, bio bi jako zahvalan.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 02 mar 2014, 01:12

Eto druže imaš tu.

http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... halke-04-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Možeš gledati i bez skidanja.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 mar 2014, 02:55

Da je Lewa bio umjesto Mandze uvalili bi im 8 komada najmanje :mrgreen:
Ipak ne treba trazit' dlaku u jajetu,ovo je vise nego dovoljno, vidi se da smo igrali s pola snage :D

Imamo najboljeg trenera svijeta,niko mu nije ni blizu :!: Ovakav presing,angazman, borbenost,na prakticno odluceno prvenstvo...
Takvog trenerskog genijalca je neprocjenjivo imati na klupi Bayerna, poslije odlaska Juppa niko nije mogao predpostaviti sta ce Pep napraviti s ekipom Bayerna,a napravio je takvu masineriju kojoj niko nije ni blizu, trenerski mag.
Jednostavno trener ispred svog vremena, molim boga da ostane godinama na klupi svetinje,jer boljeg nema, ni blizu.
Ova ekipa je nesto najbolje sto je svijet ikad' vidio :!:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 02 mar 2014, 09:59

Na koju brojku smo stigli s neporazenim utakmicama u Bundesligi?

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 mar 2014, 10:40

schweinsteiger je napisao/la:Na koju brojku smo stigli s neporazenim utakmicama u Bundesligi?
48
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 02 mar 2014, 11:24

effe_sa je napisao/la: samo šteta što ih nismo trpali još više i zabili 8, 9 golova.
Meni se cini da to Guardiola skoro pa nikada ne radi. Ima priliku natrpati protivnika a on ubaci u nizu brzinu.Zato ja nikada ne prognoziram vise od 5 golova.
Mogao je natrpati i Bayern 2009 sa 6-7 komada sigurno :D
Bundesliga je napisao/la: 48
Necu ti reci jer dobar si forumas :lol:
anelbavarac je napisao/la:Da je Lewa bio umjesto Mandze uvalili bi im 8 komada najmanje :mrgreen:
Prvu procitao i meni dosta.
Nemas ti pojma sto jes jes. :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2014, 11:33

Istina je da se Mandžukić jučer propisno ispromašivao, imao je 3-4 čiste šanse od kojih je morao pogoditi bar dvije.Doduše moram spomenuti i veoma dobrog Fahrmanna koji je imao par dobrih intervencija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 mar 2014, 11:38

GTI je napisao/la:Nisam uspio gledat utakmicu, al vidim da odbrana nije imala mnogo posla. Kakva je situacija s Martinezom? Kako je odigrao na stoperu?
Ma ne mozemo plaho o martinezu kad je igrao protiv ekipe koja maltene nije imala lopte u nogama.
Ono malo posla sto je imao, odradio je fino.
mislim da ce biti bolje rjesenje od boatenka.

Ps.
Ev sarma kaze da smo u prvom pv imali oko 80% posjed lopte. :o
Strahobalno.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2014, 12:04

slika

Gotzeinho lomi krhku odbranu Schalkea.Da onaj što je odletio na tribine je Kolašinac. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 mar 2014, 13:07

Bilall je napisao/la:Prvu procitao i meni dosta.
Nemas ti pojma sto jes jes. :lol:
Strucnjak jesi gledao utakmicu? I jesi vidio smajli na kraju mog posta?
Ili se pravis glup, ili trollas opasno, popusti malo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 mar 2014, 13:40

Sta ovo citam da Kroos hoce u United?
Djaba svi uspjesi, opet igraci hoce da idu u najjacu ligu na svijetu. Jos United vjerovatno bez LP-a, tako da...
Jel ovo novi slucaj Ballack?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 02 mar 2014, 14:07

Greivis je napisao/la: Jel ovo novi slucaj Ballack?
Ne, ovo je novi slučaj iskompleksiranog flopnika koji od silne muke i nemoći njegovog nazovi tima protiv bavarske mašine već drugu godinu za redom ne zna šta bi, pa dane i mjesece provodi smišljajući način da bilo šta negativno napiše u vezi Bayerna.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 02 mar 2014, 14:20

Cuj ovoga Kroos zeli u Man.Utd. :lol: :lol: :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 mar 2014, 14:27

Greivis je napisao/la:Sta ovo citam da Kroos hoce u United?
Djaba svi uspjesi, opet igraci hoce da idu u najjacu ligu na svijetu. Jos United vjerovatno bez LP-a, tako da...
Jel ovo novi slucaj Ballack?
Pa nek ide sa svim mogućim TITULAMA u jedinstvo ako mu je želja igrati Kup Uefa ,a ne kao igrači flopnika idu iz MKO-a u druge ekipe da bi osvojili koji trofej u svojoj karijeri jer sa Vojaerom iz Francuske to je zaista teška mogućnost. Kakva je to ekipa kojoj je najveća mogućnost svake godine da uzme trofej Emirates Cup

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 mar 2014, 14:37

Sto se tice Kroosa iz Uprave su bili jasni. Ako zeli da produzi ugovor nece biti problema, ako zeli da ide ici ce po isteku ugovora.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.