RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

el-fighter
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la el-fighter » 01 mar 2014, 22:33

Treba biti oprezan protiv MVO. U prvom dijelu sezone smo s njima odigrali nerijeseno, a evo danas su pobijedili Borac. Takodjer je danas Jusufbegovic rekao da igraci losije igraju u Vrapcicima jer im navijaci stvaraju pritisak.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 mar 2014, 22:38

el-fighter je napisao/la:Treba biti oprezan protiv MVO. U prvom dijelu sezone smo s njima odigrali nerijeseno, a evo danas su pobijedili Borac. Takodjer je danas Jusufbegovic rekao da igraci losije igraju u Vrapcicima jer im navijaci stvaraju pritisak.

FORZA VELEZ
MVO se pojacala i treba biti oprezan ali ja ne sumnjam u pobjedu. Samo je vazno zavalit im go na pocetku i onda su gotovi. Raduje me fizicka pripremljenost i odbrana koja je medju 3 najbolje u ligi. Igraci pucaju od kondicije,vezu i bore se. Bit ce to puno bolje u subotu nego danas protiv jakog Olimpica
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 mar 2014, 23:14

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cicko ohani druze. Bolje ti je sad da uzivas u toj pobjedi jer ce te majka u subotu hladnom vodom polijevat da dodjes sebi kako cemo vas naguzit. Simpatisem male klubove iz ruralnih sredina zato nemoj to kvarit ;)
Da te nema trebalo bi te izmislit Pastrmko.Kad god otvorim našu temu imam se čemu smijat. :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 mar 2014, 23:22

anel81m je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cicko ohani druze. Bolje ti je sad da uzivas u toj pobjedi jer ce te majka u subotu hladnom vodom polijevat da dodjes sebi kako cemo vas naguzit. Simpatisem male klubove iz ruralnih sredina zato nemoj to kvarit ;)
Da te nema trebalo bi te izmislit Pastrmko.Kad god otvorim našu temu imam se čemu smijat. :D
Sta ces druze moramo se malo salit. Smijeh produzuje zivot. Zivili bi mi mostarci po 150 godina da nas ne ubi duhan droga i alkohol :P ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 mar 2014, 00:03

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Treba biti oprezan protiv MVO. U prvom dijelu sezone smo s njima odigrali nerijeseno, a evo danas su pobijedili Borac. Takodjer je danas Jusufbegovic rekao da igraci losije igraju u Vrapcicima jer im navijaci stvaraju pritisak.

FORZA VELEZ
MVO se pojacala i treba biti oprezan ali ja ne sumnjam u pobjedu. Samo je vazno zavalit im go na pocetku i onda su gotovi. Raduje me fizicka pripremljenost i odbrana koja je medju 3 najbolje u ligi. Igraci pucaju od kondicije,vezu i bore se. Bit ce to puno bolje u subotu nego danas protiv jakog Olimpica
Apsolutno se slazem. Kako je samo lijepo procitati izjavu trenera Veleza "Ovo je bila pobjeda na misice".
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 02 mar 2014, 01:13

Decki cestitam na pobjedi danas, gledao sam utakmicu i jako mi se svidja vasa igra. Ostrakovic strasan golman, svaka mu cast. Navijam za vas u ovoj ligi i nadam se derbiju iduce godine sa vama. Pozdrav iz Bihaca :)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 mar 2014, 11:39

Biće još pobjeda ali i poraza,ali me raduje činjenica da su igrači napokon počeli da se ponašaju odgovorno.Jučer je se vidjelo da svako zna sta mu je raditi,i nije bilo panike ni grešaka u našoj odbrani.Da imali malo sreće,ali bogami imao je i Olimpik.Sad potvrditi ova tri boda u subotu,pa ćemo u Sarajevo vozom akobogda.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 02 mar 2014, 11:53

evo ga dan poslje, slegle se strasti pa da i ja prokomentarisem jucerasnju tekmu... rekao bi da smo pokazali dva lica u istoj tekmi, igra u polju nam mozda nije bila nesto posebno, mozda je to i najmjerno uradjeno kao dio taktike da olimpicu prepustimo igru u polju i stim sebi stvaramo prostora za brze transformacije i prilike iz brzi kontra! bas taj dio smo odradili momacki, kad krenemo naprijed skoro svaki napad je stvarao probleme za olimpic. iz ti brzi transformacija smo dali gol, hebibovic opucao u stativu, dao regularan gol koji je ponisten i bilo je jos nekoliko ti opasni situacija gdje smo ostali kratki ili gdje je zadnji pas bio igracu u ofsajdu... sve u svemu solidna partija i igra koja ce sigurno u gostima donosit jos dosta bodova ove polusezone, napatit cemo sigurno i sarajlije i banjalucane sa ovom igrom u sljedece dvi gostujuce tekme.. odbrana cvrsta, svi igraci pucaju od snage i ko osice lete po terenu uz konstantni trk svi 90 minuta, to mi se pravo svidja, jer vec sad se vidi da nema sanse da nas ijedna ekipa slomije na kraju tekme na trk.. onda bi se usudio rec da imamo vjerovatno najbolje tehnicki podkovanu ekipu u ligi, ljepota je gledat poteze, sefke, blagojevica, jankovica, hebibovica, ako nista igra u ovoj polusezoni ce bit lijepa za oko..

onda da se malo obratim za dalji tok prvenstva, sljedeca tekma nam je mladost, juce dobise borac, sad neznam jeli to mrtva sreca i jedan gol iz kontre ala ono sto je nama celik priredio u vrapcicima gdje smo mi igrali a oni davali golove ili su ljudi stvarno zasluzili.. kako god okrenes bojim se ove igre od juce na domacem terenu gdje cemo morat imat incijativu i gdje necemo moc prepustit sredinu terena protivniku, tu bi ta igra sa laznom devetkom mogla pokazat sve svoje nedostatke i po mom nebi mozda bilo glupo gurnut dinu kao centarfora u domacim tekmama da se malo hrve sa stoperima gostujuce ekipe kad se zabunkerisu, a znamo da ce vecina ekipa koja dodje u vrapcice bas to uradit i stim bi totalno izbacili sefku iz igre ako ce on i dalje igrat gore..

onda za kraj da nadodam da sam prije pocetka polusezone napisao da nam treba neki 9-10 bodova iz prve 4 tekme da bi se ukljucili u tu neku borbu za prva 4 mjesta, olimpic smo evo odradili uspjesno i uzeli ta prva 3, sada slijedi mladost koju jednostavno moramo dobit i nesmijemo dopustit da nam se ponovi novo prosipanje bodova na domacem terenu... znaci ti neki 9-10 bodova iz prva 4 kola su nam sad poslje 3 bobe na otoci itekako dostupna i imamo priliku da se ukljucimo u tu neku borbu za evropu.. svi rezultati su nam usput isli na ruku! sarajevu, olimpicu i borcu smo se primakli po 3 boda, zelji 2! komsije su nam jedine odrzale rastojanje koje su imali od prije ali vec sljedece kolo idu u goste zelji i vjerovatno ostaju kratki za 3 boda mada se ja nadam tu nerijesenom rezultatu koji bi nas doveo na razmak od 6 bodova sa zeljom i samo 4 sa komsijama... u sljedecem kolu isto igraju sarajevo-olimpic gdje je moguce, a i nama bi dobro bilo, da olimpic uzme koju bobu sa koseva.. uz to i siroki i borac idu u goste radniku i travniku, zanci svi 6 ekipa koje su ispred nas na tabeli igraju ili medjusobno ili imaju teska gostovanja i to nam je velika prilika da se uz pobjedu kuci protiv mladosti dobro upetljamo u borbu za sami vrh, jer poslje toga stizu dvi sestobodovne tekme protiv direkni konkuranta, borca i sarajeva gdje ce se sve lomit i gdje cemo pokazat sta vrijedimo u ovoj ligi...

ceka nas vrlo interesantna polusezona, nadajmo se i sa razvojom koji ce nam se svima svidit, nenadam se sad tituli posto vjerujem da smo vec predaleko bodovno iza prvog mjesta i da smo u prvoj polusezoni prosuli previse bodova da bi borba za titulu bila realnost ali bogami potajno imam neku vjeru i nadu da bi konacno ove sezone mogli zaigrat u evropi! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 mar 2014, 12:05

emil02in je napisao/la:Biće još pobjeda ali i poraza,ali me raduje činjenica da su igrači napokon počeli da se ponašaju odgovorno.Jučer je se vidjelo da svako zna sta mu je raditi,i nije bilo panike ni grešaka u našoj odbrani.Da imali malo sreće,ali bogami imao je i Olimpik.Sad potvrditi ova tri boda u subotu,pa ćemo u Sarajevo vozom akobogda.

Borac je poslje Obarske. I ja sam se juce zajebo konto sam da je Sarajevo. Zamisli uzmemo 6 bodova iz ove dvi. Bilo bi 2000 djavola na kosevu 8-)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 02 mar 2014, 12:10

Od prvog do sedmog mijesta je svega 8 bodova razlike, a deset utakmica je do kraja i velikuh 30 bodova u igri.
Sobzirom da je ovo nasa liga i kako je do sada bilo, titule su se vec upisivale uneprijed.
Ovde je sve moguce i uspijemo li u direktnim utakmicama sa ekipama iz vrha iscupati bodove ili bar igrati nerijeseno i njima ukrasti bar taj bod moze biti svasta do kraja. Dolaze nam Zrinjski i Zeljo i ako ostanes sa njim u 3 - 4 boda mozes ih u direktnim utakmicama slomiti i dostici mozda u ovome trenutku nemoguce.
Ali da ostavimo matematiku na stranu.
Prvo mladost i vazna 3 boda da se uzmu a onda ova dva gostovanja bez pardona i respekta ici na sve ili nista.

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 02 mar 2014, 12:12

Dobro je ovo, strašno. Kakva je samo atmosfera bila 2 dana prije tekme na forumu :lol: :lol: Sada kući dobiti MVO, mislim da neće biti lahko, ali ne bi pobjeda trebala doći u pitanje. Onda idemo Sarajevu i Borcu, kada bi tu uzeli 3 boda iz te dvije utakmice, predobro bi bilo. Sve u svemu, mislim da nam je odbrana okosnica ekipe, da nijednom timu iz lige nece biti lahko da nam zabije go. Naprijed također imamo dobre igrače, uigrane što je najbitnije. Jest da fali taj hebeni centarfor ali ajde, može se nekako izgurati među 5 mjesta ja mislim. FORZA VELEŽ!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 mar 2014, 12:16

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Biće još pobjeda ali i poraza,ali me raduje činjenica da su igrači napokon počeli da se ponašaju odgovorno.Jučer je se vidjelo da svako zna sta mu je raditi,i nije bilo panike ni grešaka u našoj odbrani.Da imali malo sreće,ali bogami imao je i Olimpik.Sad potvrditi ova tri boda u subotu,pa ćemo u Sarajevo vozom akobogda.

Borac je poslje Obarske. I ja sam se juce zajebo konto sam da je Sarajevo. Zamisli uzmemo 6 bodova iz ove dvi. Bilo bi 2000 djavola na kosevu 8-)
100% ali treba prvo arhivirati MVO,mada sa onakvom igraom kao juče nema potrebe da se bojimo bilo koje ekipe iz PL.
Možda samo Liverpoola :lol: :lol: ,malo se zezam al spreni su naši do bola pa jesil' vido trke u 90 min k'o da je tek počela utakmica.Još Feja reče da su Blagojević i Janković odigrali najalošiju utakmicu kako su došli,što bi trebalo da znači da ćemo ih gledati u još boljem izdanju kako liga odmicala.E ako ovako nastave možemo se nadati dobrom rezultatu u kupu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 02 mar 2014, 12:55

mikki21 je napisao/la:evo ga dan poslje, slegle se strasti pa da i ja prokomentarisem jucerasnju tekmu... rekao bi da smo pokazali dva lica u istoj tekmi, igra u polju nam mozda nije bila nesto posebno, mozda je to i najmjerno uradjeno kao dio taktike da olimpicu prepustimo igru u polju i stim sebi stvaramo prostora za brze transformacije i prilike iz brzi kontra! bas taj dio smo odradili momacki, kad krenemo naprijed skoro svaki napad je stvarao probleme za olimpic. iz ti brzi transformacija smo dali gol, hebibovic opucao u stativu, dao regularan gol koji je ponisten i bilo je jos nekoliko ti opasni situacija gdje smo ostali kratki ili gdje je zadnji pas bio igracu u ofsajdu... sve u svemu solidna partija i igra koja ce sigurno u gostima donosit jos dosta bodova ove polusezone, napatit cemo sigurno i sarajlije i banjalucane sa ovom igrom u sljedece dvi gostujuce tekme.. odbrana cvrsta, svi igraci pucaju od snage i ko osice lete po terenu uz konstantni trk svi 90 minuta, to mi se pravo svidja, jer vec sad se vidi da nema sanse da nas ijedna ekipa slomije na kraju tekme na trk.. onda bi se usudio rec da imamo vjerovatno najbolje tehnicki podkovanu ekipu u ligi, ljepota je gledat poteze, sefke, blagojevica, jankovica, hebibovica, ako nista igra u ovoj polusezoni ce bit lijepa za oko..

onda da se malo obratim za dalji tok prvenstva, sljedeca tekma nam je mladost, juce dobise borac, sad neznam jeli to mrtva sreca i jedan gol iz kontre ala ono sto je nama celik priredio u vrapcicima gdje smo mi igrali a oni davali golove ili su ljudi stvarno zasluzili.. kako god okrenes bojim se ove igre od juce na domacem terenu gdje cemo morat imat incijativu i gdje necemo moc prepustit sredinu terena protivniku, tu bi ta igra sa laznom devetkom mogla pokazat sve svoje nedostatke i po mom nebi mozda bilo glupo gurnut dinu kao centarfora u domacim tekmama da se malo hrve sa stoperima gostujuce ekipe kad se zabunkerisu, a znamo da ce vecina ekipa koja dodje u vrapcice bas to uradit i stim bi totalno izbacili sefku iz igre ako ce on i dalje igrat gore..

onda za kraj da nadodam da sam prije pocetka polusezone napisao da nam treba neki 9-10 bodova iz prve 4 tekme da bi se ukljucili u tu neku borbu za prva 4 mjesta, olimpic smo evo odradili uspjesno i uzeli ta prva 3, sada slijedi mladost koju jednostavno moramo dobit i nesmijemo dopustit da nam se ponovi novo prosipanje bodova na domacem terenu... znaci ti neki 9-10 bodova iz prva 4 kola su nam sad poslje 3 bobe na otoci itekako dostupna i imamo priliku da se ukljucimo u tu neku borbu za evropu.. svi rezultati su nam usput isli na ruku! sarajevu, olimpicu i borcu smo se primakli po 3 boda, zelji 2! komsije su nam jedine odrzale rastojanje koje su imali od prije ali vec sljedece kolo idu u goste zelji i vjerovatno ostaju kratki za 3 boda mada se ja nadam tu nerijesenom rezultatu koji bi nas doveo na razmak od 6 bodova sa zeljom i samo 4 sa komsijama... u sljedecem kolu isto igraju sarajevo-olimpic gdje je moguce, a i nama bi dobro bilo, da olimpic uzme koju bobu sa koseva.. uz to i siroki i borac idu u goste radniku i travniku, zanci svi 6 ekipa koje su ispred nas na tabeli igraju ili medjusobno ili imaju teska gostovanja i to nam je velika prilika da se uz pobjedu kuci protiv mladosti dobro upetljamo u borbu za sami vrh, jer poslje toga stizu dvi sestobodovne tekme protiv direkni konkuranta, borca i sarajeva gdje ce se sve lomit i gdje cemo pokazat sta vrijedimo u ovoj ligi...

ceka nas vrlo interesantna polusezona, nadajmo se i sa razvojom koji ce nam se svima svidit, nenadam se sad tituli posto vjerujem da smo vec predaleko bodovno iza prvog mjesta i da smo u prvoj polusezoni prosuli previse bodova da bi borba za titulu bila realnost ali bogami potajno imam neku vjeru i nadu da bi konacno ove sezone mogli zaigrat u evropi! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
! komsije su nam jedine odrzale rastojanje koje su imali od prije ali vec sljedece kolo idu u goste zelji i vjerovatno ostaju kratki za 3 boda
komšije idu Želji,mi čekamo Mladost..razlika je 3 boda nakon sljedećeg kola,zadnje kolo kone dolaze ...tu tri boda upisujem. Hoću reći da nakon idućeg kola i naše pobjede,a njihovog poraza...isti smo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 mar 2014, 13:04

U izvještaju iz BL kažu da su dobre prilike imali igrači Borca prije nego je sve MVO naplatio. Sjetimo se da nas je i Čelik kontrama uništio. Obrana nije ista k'o što je bila na polusezoni, to je svima jasno.

Vidjeti ćemo kako će se postaviti ekipa na igru MVO, i kako ćemo odgovarati na igru iz kontri i polukontri koju će vjerovatno da primjenjuje ova ekipa. Nadam se raspoloženim igračima, i nekoj solidnoj igri dovoljnoj za upisivanje nova 3 boda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 mar 2014, 13:37

Polako bez euforije pobjediti Mladost pa Koševo 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 02 mar 2014, 14:01

Nije mi jasno zasto kojeg djavla imate spominjati komšije ?

Komšije su bolje od vas jedno vec 15 godina
Komsije su u europi ne brojim vise godina
Komsije imaju 2 titule, jedan kup
Komsije imaju para jedno 7 puta vise od vas
Komsije ce ove godine opet u eu preko kupa ili lige,nebitno
Komsije su uvijek ispred vas

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 mar 2014, 14:03

Zaboravio si onu najvažniju.

- Komšije vise na ovoj temi jer je ovo njihova prva i jedina prava ljubav.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 02 mar 2014, 14:07

Titova-Juga je napisao/la:Zaboravio si onu najvažniju.

- Komšije vise na ovoj temi jer je ovo njihova prva i jedina prava ljubav.
Ma ulazim normala u svaku temu svakog kluba citam sve kad naletih maloprije na nekog lika eto na prethodnoj stranici pise ko ce imat vise bodova zrinjski ili velez, kompleksi su cudo znas..

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 mar 2014, 14:12

Zrinjski je umjetni klub.

barezi
Kontakt:

Post Postao/la barezi » 02 mar 2014, 14:17

čestitke momcima na pobjedi

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.