Virtual hajd budi iskren,na stranu to što braniš Sušića,a samo mi reci zbog čega opravdavaš pozivanje igrača za kojeg si svjestan i sam da nema kvalitet za A tim??' Kao što ga nemaju ni Avdija,Šunjić... Pa mi reci kakva je svrha pozivanja Tina u reprezentaciju... Ja ne bi slovo napisao protiv Safeta da je Tino najbolji u HNL kao što je bio Kranjčar kad ga je babo pozvao... A on je svjetlosnim godinama daleko od toga... Ibričić je bio zvijezda u HNL,u Hajduku ga i sad mole da se vrati,i dobio je poziv na osnovu toga u repku,igrao je i za U-21 i to je bila neka normala da ga treba isprobati za A tim i pružio je momak dosta toga u repki za vrijeme Ćire,kasnije se pojavili bolji i hajd zdravo,a Tino nije uopšte na tom levelu na kojem je bio Ibro,a nije mu ni 18 ni 20 godina...Virtu4l je napisao/la:Još uvijek ničija. Ako ode na SP, umjesto recimo Muhameda Bešića, onda ćemo diskutovati. Bezbroj puta smo do sada žurili sa zaključcima, pa nas je to zvaknulo po glavi. Za mene je Tino Sušić još jedan igrač u nizu koji će dobiti šansu u prijateljskoj utakmici i ništa više. Nikakav razlog da se kritikuje selektor i bilo ko iz stručnog štaba. Vremena za kritikovanje ćemo imati napretek.Principatus je napisao/la: Cija je sramota ovaj nepotizam?
Ako je Tankovic sramota svojih roditelja. Cija je ovo sramota?
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Ma ti ba nemaš pojma o Bešiću,momak je bio na posudbi u Mađarskoj jer je želio da igra,shvataš li ti da je on još uvijek U 21 reprezentativac,kasnije je odlučio da ostane u Mađarskoj iz prostog razloga što treba da igra u tim godinama,a ne da grije klupu... A ne znam ja jesi li ti pratio okršaje Hajduka i Debrecena u Splitu,U OKVIRU pretkola lige prvaka,a to je ta Mađarska liga,a Hajduk je tad bio jači 100x nego sad... A Bešić je proglašen najboljim mladim igračem Mađarske lige,a to dovoljno govori da u njemu ima potencijala,a to je pokazao x puta,što u mladoj što u A timu...adisice je napisao/la:A Bešić toliko navikan nije mogao ostati u HSV-u i igra u nekom mađarskom klubu koji je lošiji i od Hajduka mada nisam ni za pozivanje TSS ali stvarno pretjerujete sa tim pozivanjem igrača koji nemaju ni Bh pasoš a kamoli naše državljanstvo19risha88 je napisao/la:Sramota je i što ti druže podržavaš a ujedno ismijavaš igrače koji mogu pomoći reprezentaciji,a tvrdiš da je ok što se poziva Tino,i samim time podržavate priče o nekom njegovom talentu sa 22 godine,koji eto Belgijanci čoravi nisu primjetili... ne znam koji ti fudbal pratiš,al ja nikad nisam čuo niti za jednog mladog igrača koji može igrati u prvoj ligi Belgije da je odlučio doći u HNL,u propali Hajduk,koji je finansijski potonuo... A ako može engleski selektor pozivat igrače od j18 godina u A tim,ne vidim zašto bi bio problem Sušiću... al očito jeste... kod nas se igrač sa 18 naziva balavcem a ne talentomVirtu4l je napisao/la:Više puta sam naglasio da me raduje što nam je Tino najveći problem u reprezentaciji, to je znak da smo na najboljem mogućem putu.
Tanković je druže sramota svojih roditelja, a naša nije ni u jednoj varijanti.Tino neće nikad igrat u ligama 5,koliko god ga gurali... A Bešić je igrao već,Prcić igra i vidjet ćeš da će igrati poslije obojica u ligama 5...
[youtube][/youtube]
Nemam ništa protiv Bešića ali nemoj te pretjerivat dobit će i on poziv nek malo izgladi situaciju sa selektorom i ide sigurno u Brazil ali neka ide i TSS ako zasluži nemojte pljuvat bezz.Jedva čekam srijedu da ga vidim na djelu nisam od oni koji pljuju a nisu ga nikad ni pogledali kako igra
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ma šta ja ima čekat srijedu,da gledam Egipat sa rezervnim timom,i to su jedva sastavili,pozvali 15 igrača,prvi tim bukvalno na poštedi zbog afričke lige prvaka,klubovi ih nisu pustili... na kraju krajeva suludo je i glupo isprobavati igrača koji je ofanzivni vezni,a u Hajduku igra krilo,a u reprezentaciji bi trebao nastupiti na defanzivnom veznomadisice je napisao/la:Nemam ništa protiv Bešića ali nemoj te pretjerivat dobit će i on poziv nek malo izgladi situaciju sa selektorom i ide sigurno u Brazil ali neka ide i TSS ako zasluži nemojte pljuvat bezz.Jedva čekam srijedu da ga vidim na djelu nisam od oni koji pljuju a nisu ga nikad ni pogledali kako igra

Govore BBB loše o Haliloviću pa čovjek ode u Barsu jbg19risha88 je napisao/la:Ma šta ja ima čekat srijedu,da gledam Egipat sa rezervnim timom,i to su jedva sastavili,pozvali 15 igrača,prvi tim bukvalno na poštedi zbog afričke lige prvaka,klubovi ih nisu pustili... na kraju krajeva suludo je i glupo isprobavati igrača koji je ofanzivni vezni,a u Hajduku igra krilo,a u reprezentaciji bi trebao nastupiti na defanzivnom veznomadisice je napisao/la:Nemam ništa protiv Bešića ali nemoj te pretjerivat dobit će i on poziv nek malo izgladi situaciju sa selektorom i ide sigurno u Brazil ali neka ide i TSS ako zasluži nemojte pljuvat bezz.Jedva čekam srijedu da ga vidim na djelu nisam od oni koji pljuju a nisu ga nikad ni pogledali kako igraNe moraš čekati utakmicu,proguglaj malo šta pišu navijači Hajduka o TSS,oni su neutralni kad je naša repka u pitanju,oni komentarišu njegovu igru u Hajduku...
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Pa govore o Haliloviću loše BBB iz prostog razloga što šuruje s Mamićem,koji ga je i doveo u reprezentaciju,a ti zaboravljaš da je Halilović dijete od 17 godina i da je kao takav pozvan u A tim iako realno još nije spreman za to... A da ne valja ne bi ga Barca kupila,njegovo tek dolazi... A ta situacija nije ni blizu ove kao što je sa Tinom,njemu je čovječe 22 godine on je u Hajduk došao iz drugog tima Standarda,nikad nije nastupio za U-21 Belgije,sve što ima profesionalnog fudbala je HNL u lošem Hajduku,i kao takvog žele ga predstavit kao potencijal za A tim,niko nikad lakše nije dobio poziv u A timadisice je napisao/la:Govore BBB loše o Haliloviću pa čovjek ode u Barsu jbg19risha88 je napisao/la:Ma šta ja ima čekat srijedu,da gledam Egipat sa rezervnim timom,i to su jedva sastavili,pozvali 15 igrača,prvi tim bukvalno na poštedi zbog afričke lige prvaka,klubovi ih nisu pustili... na kraju krajeva suludo je i glupo isprobavati igrača koji je ofanzivni vezni,a u Hajduku igra krilo,a u reprezentaciji bi trebao nastupiti na defanzivnom veznomadisice je napisao/la:Nemam ništa protiv Bešića ali nemoj te pretjerivat dobit će i on poziv nek malo izgladi situaciju sa selektorom i ide sigurno u Brazil ali neka ide i TSS ako zasluži nemojte pljuvat bezz.Jedva čekam srijedu da ga vidim na djelu nisam od oni koji pljuju a nisu ga nikad ni pogledali kako igraNe moraš čekati utakmicu,proguglaj malo šta pišu navijači Hajduka o TSS,oni su neutralni kad je naša repka u pitanju,oni komentarišu njegovu igru u Hajduku...

- Goalgetter
- Kontakt:
Problemi za Tudora: Tino Sven Sušić ozlijeđen, ali i povrijeđen zbog kritika

U sastavu za sutrašnji dvoboj s Belupom nema Tina Svena Sušića. Do ovog dvoboja najstandardnijeg igrača Hajduka, jer Sušić je jedini odigrao 22 utakmice, najviše od svih prvotimaca. Jednu je izostao radi žutih kartona, jednu je bio na klupi, a sve ostale je startao u početnoj postavi. Međutim, ovog tjedna se ozlijedio i, po svemu sudeći, neće biti u konkurenciji za utakmicu s Belupom. Njegova ozljeda lože stiže u nezgodnom trenutku, jer sljedećeg tjedna odlazi na svoju prvu utakmicu u dresu BiH, na prijateljski dvoboj protiv Egipta 5. ožujka u Innsbrucku. Ali, nismo zaboravili ni kako je Sušić prošle subote ljutit izašao s travnjaka kada ga je trener Tudor zamijenio u 58. minuti.
Tri proljetne utakmice Sušić u Hajduku nije odigrao na očekivanoj razini. Dobio je poziv za reprezentaciju i njegovo dokazivanje među Zmajevima druga je priča, jer Hajduk je temelj. Sušić je do reprezentacije BiH došao preko Hajduka. Pred dva tjedna ušao je u okvir Tudorove kritike kao jedan od četiri igrača koji previše solira. Zajedno s Andrijaševićem, Kouassijem i Bashom našao se na meti trenerove kritike. Ali, za razliku od suigrača očito Sušić još nije lekciju do kraja svladao. Tri utakmice ispod očekivanog nivoa, potom ozljeda. Da nije bilo ozljede vjerojatno bi jednu utakmicu odmorio na klupi. To je pretpostavka, kao i priča s naslovom "ozlijeđen ili povrijeđen". U redu, ozlijeđen je, ali i pomalo povrijeđen nakon vađenja iz igre protiv Lokomotive. U svakom slučaju, sastav koji se sprema za nedjelju jasna je poruka svima. Uostalom, Tudor je već toliko puta pokazao da kod njega igraju isključivo oni koji se nametnu na treningu i prema tom kriteriju u startnu postavu se vratio Mislav Anđelković, a Sušićevo mjesto zauzeo je Filip Bradarić.

U sastavu za sutrašnji dvoboj s Belupom nema Tina Svena Sušića. Do ovog dvoboja najstandardnijeg igrača Hajduka, jer Sušić je jedini odigrao 22 utakmice, najviše od svih prvotimaca. Jednu je izostao radi žutih kartona, jednu je bio na klupi, a sve ostale je startao u početnoj postavi. Međutim, ovog tjedna se ozlijedio i, po svemu sudeći, neće biti u konkurenciji za utakmicu s Belupom. Njegova ozljeda lože stiže u nezgodnom trenutku, jer sljedećeg tjedna odlazi na svoju prvu utakmicu u dresu BiH, na prijateljski dvoboj protiv Egipta 5. ožujka u Innsbrucku. Ali, nismo zaboravili ni kako je Sušić prošle subote ljutit izašao s travnjaka kada ga je trener Tudor zamijenio u 58. minuti.
Tri proljetne utakmice Sušić u Hajduku nije odigrao na očekivanoj razini. Dobio je poziv za reprezentaciju i njegovo dokazivanje među Zmajevima druga je priča, jer Hajduk je temelj. Sušić je do reprezentacije BiH došao preko Hajduka. Pred dva tjedna ušao je u okvir Tudorove kritike kao jedan od četiri igrača koji previše solira. Zajedno s Andrijaševićem, Kouassijem i Bashom našao se na meti trenerove kritike. Ali, za razliku od suigrača očito Sušić još nije lekciju do kraja svladao. Tri utakmice ispod očekivanog nivoa, potom ozljeda. Da nije bilo ozljede vjerojatno bi jednu utakmicu odmorio na klupi. To je pretpostavka, kao i priča s naslovom "ozlijeđen ili povrijeđen". U redu, ozlijeđen je, ali i pomalo povrijeđen nakon vađenja iz igre protiv Lokomotive. U svakom slučaju, sastav koji se sprema za nedjelju jasna je poruka svima. Uostalom, Tudor je već toliko puta pokazao da kod njega igraju isključivo oni koji se nametnu na treningu i prema tom kriteriju u startnu postavu se vratio Mislav Anđelković, a Sušićevo mjesto zauzeo je Filip Bradarić.
- Principatus
- Kontakt:
Dobar post Goalgetter, Tino je dakle visoko spreman za Brazil. A u Hajduku bi mogao na klupu. Fino bogami.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Znaci nije vise standardan ni u ajduku, Avdija barem igra svaku tekmu tamo. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- crvenocrni
- Kontakt:
Onaj ko ne vidi zasto je ovaj mali dobio poziv u repku ili je bolestan (stvarno mi je zao) ili toliko voli selektora da mu to ne zamjeri nimalo. Jer ko je iole realan reci ce da nema treceg razloga za poziv ovog, u najmanju ruku, prosjecnog fudbalera, jednog prosjecnog kluba, jedne lose lige. As simple as that 

Tino ovaj, onaj, ovaj, onaj, mogao si ovaj, malo bolje onaj, da se ovaj, pripremiš onaj za intervju onaj, ovaj. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jah tekst ko narucen. Tudor kritikuje 4 nosioca ekipe, blablabla. Tino jedini koji je odigrao 22 utakmice, beli sto je najgori, i opet blablabla. Uz to Tino i prvi asistent ekipe, i to beli sto je bezze blablabla. Ima li jos sta strucnjaci?
Ah ima blablabla

Ah ima blablabla

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- legenda reala
- Kontakt:
Ima, nije defanzivni vezni 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hajde Tino, svima nam usta začepi dobrim igrama. Ništa preko noći ne može. Svi znamo da se ne poklapa ta uloga koju mu je selektor namjenio u reprezentaciji sa njegovim profilom, al hajde, molim te razuvjeri nas.
Hoću čudo, jer ne vjerujem, da vjerujem, ne bi bilo čudo.
Hoću čudo, jer ne vjerujem, da vjerujem, ne bi bilo čudo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovaj momak je jedan od najboljih igraca Hajduka bez sumnje.Ja sam vjerovao da je vecina Susicu zamjerala njegovo expresno pozivanje radi loseg odnosa prema ostalim potencionalnim reprezentativcima ali sam ocito bio u krivu jer vidim da vecina jednostavno smatra da nije dovoljno kvalitetan. Ipak mislim da ce ovaj momak vec sljedece godine igrati u nekoj od dobrih liga jer je vec sada jedan od 4 ili 5 najboljih igraca sredine terena u Hrvatskoj.
Vokabular isti ko u amidže, mada je ovaj drugi barem bio igračina.Sveti je napisao/la:Tino Sven Sušić zvani Ovaj
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
A u davanju izjava isti..kokakolas je napisao/la:Vokabular isti ko u amidže, mada je ovaj drugi barem bio igračina.Sveti je napisao/la:Tino Sven Sušić zvani Ovaj

Van Persi razigrava

Sta ce reci sada kao DM, da je vise kao R.Carlos

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin, Cwirek, JackW, L-Train, Mostarska, napapijri1987, rishovski, Sport90, StevieG8, tuzlanskinacin, Zglavkar i 52 gosta.