Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la calcio » 02 mar 2014, 01:09

Nije Besic nekom nesto odbrusio nego se nije javljao selektoru na pozive niti dolazio na okupljanja. Da bilo koji nas igrac to uradi, bez obzira koliko nas je zaduzio, to nikako ne moze biti u redu.

zgembo89
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la zgembo89 » 02 mar 2014, 01:11

Sušić gleda tajno igrače na utakmicama ali im ne govori za to da im ne stvara pritisak :D

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 02 mar 2014, 01:16

zgembo89 je napisao/la:Sušić gleda tajno igrače na utakmicama ali im ne govori za to da im ne stvara pritisak :D
slika
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 mar 2014, 01:51

Ma hajde svakako egipćani dolaze s rezevrnim timom,tu čak i Avdija i Šunjić mogu zadovoljit,baš mi je krivo što zabraniše El Ahly i Zamalek svojim igračima da se odazovu... Al eto bitna je ta liga prvaka Afrike :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 mar 2014, 02:02

joj lika jest navalio sa egipcanima. jos stavlja smajlije kao da je rekao nesto smijesno...

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 mar 2014, 02:06

calcio je napisao/la:joj lika jest navalio sa egipcanima. jos stavlja smajlije kao da je rekao nesto smijesno...
jel te tjera neko da čitaš :D

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 02 mar 2014, 08:51

Besic,Tanković i ostali forumaški pikovi ove sedmice pokorili evropu traže ih svi mogući klubovi
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2014, 08:58

adisice je napisao/la:Besic,Tanković i ostali forumaški pikovi ove sedmice pokorili evropu traže ih svi mogući klubovi
:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 mar 2014, 09:37

adisice je napisao/la:Besic,Tanković i ostali forumaški pikovi ove sedmice pokorili evropu traže ih svi mogući klubovi
Nego evo vidim Tinu Susica hoce da kupi ovaj buduci belgijski prvak, Standard Liege.
To bi mu bio korak naprijed u karijeri.

Oh zao mi je, pogresno sam procitao, ne traze ga nego su ga izbacili jos 2012. :lol:
Nikad nije ni odigrao za njihovu prvu postavu, nego samo jednom prijateljsku utakmicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2014, 09:41

Jedina tema na kojoj dominirate :lol: baš mi je drago što sam je otvorio, nema više Tanković ovo-ono :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 mar 2014, 09:43

Virtu4l je napisao/la:Jedina tema na kojoj dominirate :lol: baš mi je drago što sam je otvorio, nema više Tanković ovo-ono :mrgreen:
Pa mora se malo,ipak smo otkrili najvećeg talenta jugoistočne Evrope... :lol: Hvala ti Virtual,usrećio si naciju s ovom temom :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 mar 2014, 09:48

Tankovic je Susiceva sramota, pa Seferovic, pa i Hajrovic. Da vidimo koga jos nece uspjeti dovesti. Lik zaradjuje, brat mu zaradjuje, braticu gradi karijeru na ledjima reprezentacije, boli njega briga sta ce biti poslije njega. Onda se mozemo takmiciti sa Luxemburgom. Jer igrat ce se fudbal i poslije SPa. Samo sto nekima treba jos godina ili dvije da shvate ovo sve.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2014, 09:52

Više puta sam naglasio da me raduje što nam je Tino najveći problem u reprezentaciji, to je znak da smo na najboljem mogućem putu.

Tanković je druže sramota svojih roditelja, a naša nije ni u jednoj varijanti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 mar 2014, 09:54

A nepotizam nije sramota?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2014, 09:58

Principatus je napisao/la:A nepotizam nije sramota?
Već sam rekao da me raduje što nam je Tino Sušić najveći problem, možda je nepotizam, možda nije, vidjet ćemo. Što se tiče ostalog, posjetite temu Vedad Ibišević. Bombarder iz Vlasenice je objasnio neke stvari.
Voli te tvoje Sarajevo.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 mar 2014, 10:03

Virtu4l je napisao/la:Više puta sam naglasio da me raduje što nam je Tino najveći problem u reprezentaciji, to je znak da smo na najboljem mogućem putu.

Sramota je i što ti druže podržavaš a ujedno ismijavaš igrače koji mogu pomoći reprezentaciji,a tvrdiš da je ok što se poziva Tino,i samim time podržavate priče o nekom njegovom talentu sa 22 godine,koji eto Belgijanci čoravi nisu primjetili... ne znam koji ti fudbal pratiš,al ja nikad nisam čuo niti za jednog mladog igrača koji može igrati u prvoj ligi Belgije da je odlučio doći u HNL,u propali Hajduk,koji je finansijski potonuo... A ako može engleski selektor pozivat igrače od 18 godina u A tim,ne vidim zašto bi bio problem Sušiću... al očito jeste... kod nas se igrač sa 18 naziva balavcem a ne talentom ;) Tino neće nikad igrat u ligama 5,koliko god ga gurali... A Bešić je igrao već,Prcić igra i vidjet ćeš da će igrati poslije obojica u ligama 5...
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 02 mar 2014, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 mar 2014, 10:04

Cija je sramota ovaj nepotizam?

Tino Susic:
Nekvalitet vec za belgijsku U19 ergo izbacen
+ nekvalitet za belgijsku ligu izbacen isto
+ lose utakmice u Hajduku upravo
+ nikakva statistika u HNLu
+ nije DM
= nema poziva na poziciju DMa u reprezentaciju koja ide na SP

Amidza selektor = ide se na SP, a veze sa vezom nema, izmisljena mu pozicija, samo da bi ga pozvao.

Cija je sramota ovaj nepotizam?
Ako je Tankovic sramota svojih roditelja. Cija je ovo sramota?

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 02 mar 2014, 10:08

Tanković nije mogao ni Bh pasoš da izvadi a vi bi da ga zove jbm ti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2014, 10:10

Principatus je napisao/la: Cija je sramota ovaj nepotizam?
Ako je Tankovic sramota svojih roditelja. Cija je ovo sramota?
Još uvijek ničija. Ako ode na SP, umjesto recimo Muhameda Bešića, onda ćemo diskutovati. Bezbroj puta smo do sada žurili sa zaključcima, pa nas je to zvaknulo po glavi. Za mene je Tino Sušić još jedan igrač u nizu koji će dobiti šansu u prijateljskoj utakmici i ništa više. Nikakav razlog da se kritikuje selektor i bilo ko iz stručnog štaba. Vremena za kritikovanje ćemo imati napretek.
Voli te tvoje Sarajevo.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 02 mar 2014, 10:12

19risha88 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Više puta sam naglasio da me raduje što nam je Tino najveći problem u reprezentaciji, to je znak da smo na najboljem mogućem putu.

Sramota je i što ti druže podržavaš a ujedno ismijavaš igrače koji mogu pomoći reprezentaciji,a tvrdiš da je ok što se poziva Tino,i samim time podržavate priče o nekom njegovom talentu sa 22 godine,koji eto Belgijanci čoravi nisu primjetili... ne znam koji ti fudbal pratiš,al ja nikad nisam čuo niti za jednog mladog igrača koji može igrati u prvoj ligi Belgije da je odlučio doći u HNL,u propali Hajduk,koji je finansijski potonuo... A ako može engleski selektor pozivat igrače od j18 godina u A tim,ne vidim zašto bi bio problem Sušiću... al očito jeste... kod nas se igrač sa 18 naziva balavcem a ne talentom ;) Tino neće nikad igrat u ligama 5,koliko god ga gurali... A Bešić je igrao već,Prcić igra i vidjet ćeš da će igrati poslije obojica u ligama 5...
A Bešić toliko navikan nije mogao ostati u HSV-u i igra u nekom mađarskom klubu koji je lošiji i od Hajduka mada nisam ni za pozivanje TSS ali stvarno pretjerujete sa tim pozivanjem igrača koji nemaju ni Bh pasoš a kamoli naše državljanstvo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.