Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
klupa..FUJJ!!
Sad cu ugasit stream ,a bem ti ovo ovo,i celo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Jao Mirza **** joj mater sjeba mi noc odmah na pocetku utakmice.
bravo sudija
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 02 mar 2014, 03:16, ukupno mijenjano 1 put.
Imam osjecaj da se Mirza vratio godinu unazad kad je cvikeras bio trener .
aaaaaaa yebem ti sve pfffffffff ne da se nikako Mirzi 

Kakvo smece od faula mu svirase ..
Jooooj koliko me ovo sjeba. FUJ
- legenda reala
- Kontakt:
e jbg
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma daj bjezi ne nerviram se zbog tehnicke,ali ako je rjesenje kad Mirza dobije tehnicku da odmah ide vani J**** ti odma kosarku,skoro svaku utakmicu neko dobije tehnicku pa ga Kidd ne izvodi vani,a fakat je igrao dobru odbranu u napadu nije imao loptu,zgadila mi se kosarka totalno kako gledam ove Netse
- King_James
- Kontakt:
Vrlo lako se Teletovicu faulovi sviraju 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Daje on bio fauliran nebi sigurno svirali faul !King_James je napisao/la:Vrlo lako se Teletovicu faulovi sviraju
-
- Kontakt:
2 licne zato je izasao , kao i ostali sto izadju...Bihac96 je napisao/la:Ma daj bjezi ne nerviram se zbog tehnicke,ali ako je rjesenje kad Mirza dobije tehnicku da odmah ide vani J**** ti odma kosarku,skoro svaku utakmicu neko dobije tehnicku pa ga Kidd ne izvodi vani,a fakat je igrao dobru odbranu u napadu nije imao loptu,zgadila mi se kosarka totalno kako gledam ove Netse
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
U 2/4 se ne izlazi nakon 2 licne,u 1/4 da ali u 2 nelucif3R666 je napisao/la:2 licne zato je izasao , kao i ostali sto izadju...Bihac96 je napisao/la:Ma daj bjezi ne nerviram se zbog tehnicke,ali ako je rjesenje kad Mirza dobije tehnicku da odmah ide vani J**** ti odma kosarku,skoro svaku utakmicu neko dobije tehnicku pa ga Kidd ne izvodi vani,a fakat je igrao dobru odbranu u napadu nije imao loptu,zgadila mi se kosarka totalno kako gledam ove Netse

-
- Kontakt:
nije tacno .. al haj neka ti bude
brzo je zaradio vidi kidd da je nervozan...

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- King_James
- Kontakt:
Ma svaku utakmicu zbog guranja u reketu sviraju 1 ili 2 jeftina faula...lucif3R666 je napisao/la:2 licne zato je izasao , kao i ostali sto izadju...Bihac96 je napisao/la:Ma daj bjezi ne nerviram se zbog tehnicke,ali ako je rjesenje kad Mirza dobije tehnicku da odmah ide vani J**** ti odma kosarku,skoro svaku utakmicu neko dobije tehnicku pa ga Kidd ne izvodi vani,a fakat je igrao dobru odbranu u napadu nije imao loptu,zgadila mi se kosarka totalno kako gledam ove Netse
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
Ma izgubio je ove zadnje utakmice kredit kod Kida nece se naigrati u PO . Nadam se da se varamlucif3R666 je napisao/la:nije tacno .. al haj neka ti budebrzo je zaradio vidi kidd da je nervozan...

Zadnja izmjena: Freaza, dana/u 02 mar 2014, 03:27, ukupno mijenjano 1 put.
po cemu si ti zakljucio da je Mirza nervozanlucif3R666 je napisao/la:nije tacno .. al haj neka ti budebrzo je zaradio vidi kidd da je nervozan...

Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 23 gosta.