15 pobjeda u nizu u Bundeski još jedan rekord pa dokle više po Bogu nogometni Ginis svako malo mjenja svoje rekorde i mora da upisuje jedno te isto ime FC BAYERN
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
48schweinsteiger je napisao/la:Na koju brojku smo stigli s neporazenim utakmicama u Bundesligi?
Meni se cini da to Guardiola skoro pa nikada ne radi. Ima priliku natrpati protivnika a on ubaci u nizu brzinu.Zato ja nikada ne prognoziram vise od 5 golova.effe_sa je napisao/la: samo šteta što ih nismo trpali još više i zabili 8, 9 golova.
Necu ti reci jer dobar si forumasBundesliga je napisao/la: 48
Prvu procitao i meni dosta.anelbavarac je napisao/la:Da je Lewa bio umjesto Mandze uvalili bi im 8 komada najmanje![]()
Ma ne mozemo plaho o martinezu kad je igrao protiv ekipe koja maltene nije imala lopte u nogama.GTI je napisao/la:Nisam uspio gledat utakmicu, al vidim da odbrana nije imala mnogo posla. Kakva je situacija s Martinezom? Kako je odigrao na stoperu?
Strucnjak jesi gledao utakmicu? I jesi vidio smajli na kraju mog posta?Bilall je napisao/la:Prvu procitao i meni dosta.
Nemas ti pojma sto jes jes.
Ne, ovo je novi slučaj iskompleksiranog flopnika koji od silne muke i nemoći njegovog nazovi tima protiv bavarske mašine već drugu godinu za redom ne zna šta bi, pa dane i mjesece provodi smišljajući način da bilo šta negativno napiše u vezi Bayerna.Greivis je napisao/la: Jel ovo novi slucaj Ballack?
Pa nek ide sa svim mogućim TITULAMA u jedinstvo ako mu je želja igrati Kup Uefa ,a ne kao igrači flopnika idu iz MKO-a u druge ekipe da bi osvojili koji trofej u svojoj karijeri jer sa Vojaerom iz Francuske to je zaista teška mogućnost. Kakva je to ekipa kojoj je najveća mogućnost svake godine da uzme trofej Emirates CupGreivis je napisao/la:Sta ovo citam da Kroos hoce u United?
Djaba svi uspjesi, opet igraci hoce da idu u najjacu ligu na svijetu. Jos United vjerovatno bez LP-a, tako da...
Jel ovo novi slucaj Ballack?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.