2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
Valda bi jedino smijesnije bilo , da si rekao da je inicirao dobru odbranu na all staru.
Govorio sam za playove , normalno da nije najgori defanzivac u ligi
David Lee jos igra.
Govorio sam za playove , normalno da nije najgori defanzivac u ligi
David Lee jos igra.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa Curry je gori u odbrani od Irvinga, pa ga svi uzdizete.
Pretjeruje se sa pisanjem protiv Cavsa, samo da bi se Adriano isprovocirao. Ako kako dodju do sestog mjesta, mogu cak i u drugu rundu playoffa.
Pretjeruje se sa pisanjem protiv Cavsa, samo da bi se Adriano isprovocirao. Ako kako dodju do sestog mjesta, mogu cak i u drugu rundu playoffa.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Poredio se Wall-Irving , gdje se spomenuo los sut Walla , a ja(ne jedini) slabiju odbranu Irvinga
a poenta price da su trenutno na istom nivou (a to je all star nivo sto nije lose za osjetljive)
ima Irving i dalje veci prostor za napredak , pod Brownom i ne znam bas.
Curry je superiorniji u svim parametrima , a i 4 godine stariji.
Nije mu mjesto u raspravi.
a poenta price da su trenutno na istom nivou (a to je all star nivo sto nije lose za osjetljive)
ima Irving i dalje veci prostor za napredak , pod Brownom i ne znam bas.
Curry je superiorniji u svim parametrima , a i 4 godine stariji.
Nije mu mjesto u raspravi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Irvingu ce kod Browna biti veci problem napad od odbrane. Kod Scotta je bio dosta ucinkovitiji i uspjesniji napadacki mozda zato jer je i Scott bio guard.
I Paul je kod njega imao najuspjesniju godinu u karijeri, gotovo perfektnu. Preko 50% FG, dobra trica, preko 5 rpg, 11,5 asistencija pg i 3 ukradene lopte. Uz 21 ppg. Moglo bi se reci legitimna MVP sezona. Zato su se Cavsi zafrkali, covjek je dvije godine imao najgori roster u ligi i nije mogao nista i onda sezonu kada treba u PO dovedu novog trenera iako sam uvijeren da je za Irvinga bio Scott odlican.
I Paul je kod njega imao najuspjesniju godinu u karijeri, gotovo perfektnu. Preko 50% FG, dobra trica, preko 5 rpg, 11,5 asistencija pg i 3 ukradene lopte. Uz 21 ppg. Moglo bi se reci legitimna MVP sezona. Zato su se Cavsi zafrkali, covjek je dvije godine imao najgori roster u ligi i nije mogao nista i onda sezonu kada treba u PO dovedu novog trenera iako sam uvijeren da je za Irvinga bio Scott odlican.
Ma Cavsima samo treba dobar trener i bili bi vec u play offu.Irving nije los sta ste navalili ,jos je to mlad igrac i moze se popravit u bilo kojem segmentu igre.
Nemoj druze poredit njih dvojicu,jbg ne ide toGreivis je napisao/la:Pa Curry je gori u odbrani od Irvinga, pa ga svi uzdizete.

Irving je Iverson ove generacije.Nikada u karijeri nece biti dvocifren u ass.On je scorer i jednostavno ove sezone sutira loptu dosta losije.Takve sezone se desavaju igracima poput njega,nije to toliko ni do trenera(iako je Mike Brown jedan od najosijih u ligi)
- adriano_leite
- Kontakt:
Inace je jako mnogo playmakera koji su dvocifreni (asistencije) u karijeriBABADZO je napisao/la:Irving je Iverson ove generacije.Nikada u karijeri nece biti dvocifren u ass.On je scorer i jednostavno ove sezone sutira loptu dosta losije.Takve sezone se desavaju igracima poput njega,nije to toliko ni do trenera(iako je Mike Brown jedan od najosijih u ligi)

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Jedno je cinjenica, a to je da smo svi vise ocekivali od Irvinga ove sezone. Doskora je potencirao da bude krema NBA lige, a desio se suprotni efekat, mogu reci da je sad malo i precjenjen. Ako ne mozes sa onakvom finom ekipicom i losim istokom odvest svoju ekipu u PO onda fakat ono, sta mu treba? Treba mu trener mozda, ne mozda sigurno ali i Rose je sa onim antitalentom Del Negrom dva puta odveo Bullse u PO. Tako da ako je igrac kalibar i ima OK ekipu ne treba njemu bas trener da bi usao u PO.
Curry je zasad daleko ispred Irvinga jer prosli PO mu je digao kredit. A i ove sezone vodi Warriorse u Play-Off.
Curry je zasad daleko ispred Irvinga jer prosli PO mu je digao kredit. A i ove sezone vodi Warriorse u Play-Off.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Deng vam je sve objasnio sa onom izjavom "Ovdje se ne zna ko sta radi". Sve je kriv Brown..
Golden State 36 23BIHfan je napisao/la: Curry je zasad daleko ispred Irvinga jer prosli PO mu je digao kredit. A i ove sezone vodi Warriorse u Play-Off.
Dallas 36 24
Phoenix 34 24
Memphis 32 25
Daleko je od sigurnog playoff za Golden State.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za njih je sve Paul sto se tice tih crnih PG tata rata. 

Tek je treci play lige.tuzlak1987 je napisao/la:Za njih je sve Paul sto se tice tih crnih PG tata rata.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je prije njega?Greivis je napisao/la:Tek je treci play lige.tuzlak1987 je napisao/la:Za njih je sve Paul sto se tice tih crnih PG tata rata.

Parker i Russ.Možda i Rondo.O zdravom Roseu da ne govorim.tuzlak1987 je napisao/la:Ko je prije njega?Greivis je napisao/la:Tek je treci play lige.tuzlak1987 je napisao/la:Za njih je sve Paul sto se tice tih crnih PG tata rata.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
A vjerovatno Conley.
E usra ga sada sa Rondom. Moras uvijek pokvariti nesto.
Sta ovaj Conleya spominje?
Sta ovaj Conleya spominje?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Usrali ste ga kako god, on je top3. Sada je sve stvar individualnog ukusa..
Pa top 3 iza Russa i Parkera s tim da bih ja uvijek uzeo Ronda i Rosea dok se nisu povrijedili prije Paula.tuzlak1987 je napisao/la:Usrali ste ga kako god, on je top3. Sada je sve stvar individualnog ukusa..
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Evo da vam napisem top3 igraca za svaku poziciju:
PG: Parker, Westbrook, Paul
SG: Wade, Harden, Afflalo
SF: James, Durant, Johnson
PF: Love, Aldridge, Griffin
C: Gasol, Howard, Cousins
PG: Parker, Westbrook, Paul
SG: Wade, Harden, Afflalo
SF: James, Durant, Johnson
PF: Love, Aldridge, Griffin
C: Gasol, Howard, Cousins
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.