FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la invincible1921 » 01 mar 2014, 22:15

PlaviSaJUGA je napisao/la:Nisam došao da provociram Al jel ti ozbiljno misliš da će igrači koji su došli na posudbu igrati srcem za bilo koji klub??? Srcem će ti igrat onaj koji iz omladinske škole dođe, tipa u.nas Zola.
a tek ovi sto su potpisali na godinu dana sigurno misle produzenje ugovora na jos 5 nakon ove godine
=\_1921_/=

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 mar 2014, 22:17

invincible1921 je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Nisam došao da provociram Al jel ti ozbiljno misliš da će igrači koji su došli na posudbu igrati srcem za bilo koji klub??? Srcem će ti igrat onaj koji iz omladinske škole dođe, tipa u.nas Zola.
a tek ovi sto su potpisali na godinu dana sigurno misle produzenje ugovora na jos 5 nakon ove godine
koji su potpisali na godinu dana ja sam mislio da svi koji su dosli potpisali na 2,5 godina jel to ti znas nesto vise od mene ako znas reci mi...a ovo posudba to imas pravo al jbg tako je jajalo je vidjeno na pripremama da covjek zna igrati ali danas je covjek razmislajo smao kako da prodje bez povrede jer su zenicani bas igrali krkanski ali cilj opravdava sredstvo i svaka im cast
Samo Sarajevo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 mar 2014, 22:18

kanarinac je napisao/la:
koji su potpisali na godinu dana ja sam mislio da svi koji su dosli potpisali na 2,5 godina jel to ti znas nesto vise od mene ako znas reci mi...a ovo posudba to imas pravo al jbg tako je jajalo je vidjeno na pripremama da covjek zna igrati ali danas je covjek razmislajo smao kako da prodje bez povrede jer su zenicani bas igrali krkanski ali cilj opravdava sredstvo i svaka im cast
nisam mislio bukvalno da su potpisali godinu,ali iako neces priznat znas i sam da cete i sa tanom i bez njega opet prodati bar 10 igraca na kraju sezone ;)
=\_1921_/=

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 mar 2014, 22:20

Cuj Celik se branio? Pa vi imali jednu priliku, smijesno. Ja mozda nisam objektivan, ali sam bio sa ljudima koji nisu navijaci Celika(a ni Sarajeva) i kazu da Sarajevo nista nije pokazalo i da je Celik mnogo bolji bio. I pricate o uigravanju i kvaliteti, a nama Salcinovic i Covic nisu igrali. A vi toliko kvalitetniji, jest, al malo sutra.
Celik!3,2,2.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 mar 2014, 22:21

Nije razocaranje izgubit od Celika. Bas sam sinoc napisao da imate dobru ekipu ali ne uigranu. Iz kola u kolo ce to sve bolje izgledati ako Jarni ne bude kenjao s mixanjem postava i rotiranjem igraca
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 mar 2014, 22:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj Celik se branio? Pa vi imali jednu priliku, smijesno. Ja mozda nisam objektivan, ali sam bio sa ljudima koji nisu navijaci Celika(a ni Sarajeva) i kazu da Sarajevo nista nije pokazalo i da je Celik mnogo bolji bio. I pricate o uigravanju i kvaliteti, a nama Salcinovic i Covic nisu igrali. A vi toliko kvalitetniji, jest, al malo sutra.
ma brate za vasu pobjedu niko nista nije rekao dobili ste jer ste vise zelili pobjedu nego nasi igraci vi ste igrali krkanski znali ste da ce biti sansi nadali ste se da cete iskoristiti usla je lopta koja nije trebala imali ste jos dvije prilike koje su bile realnije d abudu golovi a nasa igra nista nije slabija od vase vjeruj iskreno haos ni kod nas ni kod vas nije danas niko pokazao da zna igrati fudbala ali zato su vasi pokazali kako se bori za dres
Samo Sarajevo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 mar 2014, 22:24

invincible1921 je napisao/la: nisam mislio bukvalno da su potpisali godinu,ali iako neces priznat znas i sam da cete i sa tanom i bez njega opet prodati bar 10 igraca na kraju sezone ;)
Ja se ovog najviše bojim, silne promjene kadra ne mogu donijeti ništa dobrog. Ali opet kada pogledam ugovore ovih što su došli u januaru (izuzev posudbi) mislim da je tome došao kraj. Siguran sam da ćemo se nekim igračima koji su došli prije zahvaliti da bi se oslobodilo mjesto "kvalitetnijim". Možda se neko od ovih mlađih proda, teško, ali nikad se nezna..

@PlaviSaJUGA
Pravi profesionalac bi trebao da daje 100 % svojih mogućnosti bez obzira gdje je "ponikao", mnogo je takvih primjera u Evropi, ali... ;)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 mar 2014, 22:25

kanarinac je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Nisam došao da provociram Al jel ti ozbiljno misliš da će igrači koji su došli na posudbu igrati srcem za bilo koji klub??? Srcem će ti igrat onaj koji iz omladinske škole dođe, tipa u.nas Zola.
nisam mislio bukvalno da su potpisali godinu,ali iako neces priznat znas i sam da cete i sa tanom i bez njega opet prodati bar 10 igraca na kraju sezone ;)[/quote]
ma joj brate necu sa tobom da ulazimu raspravu ja sam se nadao napredku vidio sam da nema napredka nasa dva najveca pojacanja su danas zakazali delac je grsku napraavio veliku ali i on je covjek a jajalo njemu zamjerim samo sto je cuvao noge covjek je cijelu utakmicu samo razmisljao kako d aizadje zdrav iz utakmice jer se prepao mesara ali ako on misli cuvati noge nema od njega koristi
Samo Sarajevo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 mar 2014, 22:28

ma nisam ni ja nista lose mislio nego samo ne mogu da shvatim kada ste i vi poprlicno sigurni da ce jajalo bilbija i jos pneki prije svega pokusat vratit forumu u FCS kako bi otisli vani , kako onda da ocekujes da se neko bori ?
=\_1921_/=

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 mar 2014, 22:30

invincible1921 je napisao/la:ma nisam ni ja nista lose mislio nego samo ne mogu da shvatim kada ste i vi poprlicno sigurni da ce jajalo bilbija i jos pneki prije svega pokusat vratit forumu u FCS kako bi otisli vani , kako onda da ocekujes da se neko bori ?
ma bilbija se borio treba biti iskren reci ali nije mogao covjek pored oni ljudi ljudi ubise svaki skok dobijes uderac i opet je covjek ulazio u duel i trazio loptu a jajalo bas i nema jaja a i nece covjek al nije trebao dolaziti u sarajevo ako nece dat sve od sebe vjerujte mi taj covjek je za sve nase u ligi andrea pirlo ali covjek nece da rizikuje i ja bih ga ostavio na klupi
Samo Sarajevo

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 mar 2014, 22:35

da nema ovog naslova teme F.K. Sarajevo pomislio sam da sam uletio na PDF FK Zeljeznicar :?

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 01 mar 2014, 22:37

Mi moramo utuviti u glavu,ako vec nismo (a trebali smo odavno), da ce svaka slabija ekipa igrati ko da im je finale lige prvaka..celik nas je dobio samo zato sto su isli glavom na krampon :D ..

BTW : BAR SAM MISLIO DA CE TEREN BITI KAO OD PROSLE GODINE ONAJ,A NE KO DA JE NEKO POSIJ'O LUK,LIVADA PRAVA C C C ..toliko o odrzavanju nasih terena :evil:

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 01 mar 2014, 22:37

rammstein je napisao/la:da nema ovog naslova teme F.K. Sarajevo pomislio sam da sam uletio na PDF FK Zeljeznicar :?
za tebe se isto to moze reci na temi fkz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 mar 2014, 22:39

super je napisao/la:
rammstein je napisao/la:da nema ovog naslova teme F.K. Sarajevo pomislio sam da sam uletio na PDF FK Zeljeznicar :?
o cemu ti? imam tamo 4 posta! ito NORMALNA u kojima najnormalnije diskutujem a ovdje neki dosli da drze preddavanja a vi ne znate ni ko vam igra ni ko vam dolazi ni ko odlazi i dosli ovdje pametovati.. smijesno

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 01 mar 2014, 22:41

danas kad je sarajevo igralo , ovdje je bilo preko 60 % drugi navijaca i ako su njihovi klubovi igrali , svi su oni sarajevo pratilii .... ne znam sto to .. i komentarisali kao da je reprezentacija pa dosli filozofirat a igra njihov klub u isto vrijeme ...
Zadnja izmjena: lucif3R666, dana/u 01 mar 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 01 mar 2014, 22:41

rammstein je napisao/la:
super je napisao/la:
o cemu ti? imam tamo 4 posta! ito NORMALNA u kojima najnormalnije diskutujem a ovdje neki dosli da drze preddavanja a vi ne znate ni ko vam igra ni ko vam dolazi ni ko odlazi i dosli ovdje pametovati.. smijesno
ne zelim ulaziti u raspravu s tobom al u zadnjih par dana ti imas 4 posta al po stranici.....pozzz ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 mar 2014, 22:42

19risha88 je napisao/la:Plakalo bi donio bod makar :D
[youtube][/youtube]
Koji je klaun ovaj Delač, pa ovo ni Alaim iz najgorih dana ne bi napravio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 mar 2014, 22:44

JEDINI kLAUN OVDJE SI TI IZA SVOJE TATATURE DOK COVJEK JE SA 18 POSTAO IGRAC čelzija!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 mar 2014, 22:45

@rammstein
Ovdje se trenutno, dosta korektno, od kad nema @grkoka, raspravlja sa navijačima drugih klubova o Sarajevu, nemoj se bezveze unositi nemir...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 mar 2014, 22:46

Nisam gledao tekmu jer sam bio na poslu, al dovoljno mi je to ako cujem da smo imali jednu priliku i jednu polupriliku. Jos kad tome dodam ovako primljeni gol dodje mi kao gorka pilula. Ne treba sada osuti drvlje i kamenje po igracima. Bilo kako bilo, ali neka im ovo bude opomena za ubuduce. Izgubiti muski nije sramota, al bez ispaljenog metka izgubiti je sramota.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.