Znači samo jedan od ova dva para da prodje i imo bi nešto

Može mi neko pomoć kako računam isplatu u sistemu da vidim kolko bi dobio kad bi neka od ova 2 para prošla?Ne igram ove sisteme inače pa ne znam to baš.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
http://www.tipovi1x2.net/Kladionica/Sistemi" onclick="window.open(this.href);return false;pinoglavi je napisao/la:Čekam za sisteam Reading-Yeovil 1,Yeovil 3 crvena i igra se do 98. i ne mogu gola dat(10+ minuta su igrali 11 na 8),i sad Lierse-Leuven 1,Leuven od 38.min sa 2 igrača manje,50+ minuta se igra 11 na 9 i opet Lierse ne može gola dat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znači samo jedan od ova dva para da prodje i imo bi nešto![]()
![]()
![]()
Može mi neko pomoć kako računam isplatu u sistemu da vidim kolko bi dobio kad bi neka od ova 2 para prošla?Ne igram ove sisteme inače pa ne znam to baš.
Neobičan si s avatarom prijatelju, makni to.zgmiky je napisao/la:pokenjam se i an inter i na romu, sramota kako su jadni...
zašto?GazijaKalesija je napisao/la:Neobičan si s avatarom prijatelju, makni to.zgmiky je napisao/la:pokenjam se i an inter i na romu, sramota kako su jadni...
hvalaGazijaKalesija je napisao/la: http://www.tipovi1x2.net/Kladionica/Sistemi" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma onako, kad ono listam ko je šta napisao ne gledam nickove, po avatarima većinom pamtim pa vidjoh ovaj novi, kad ono ti.zgmiky je napisao/la:zašto?GazijaKalesija je napisao/la:Neobičan si s avatarom prijatelju, makni to.zgmiky je napisao/la:pokenjam se i an inter i na romu, sramota kako su jadni...
hahaha, znači kad krenu crni dani samo da promijenimo avatar?zgmiky je napisao/la:ma onaj zadnji je bio katastrofa nezampaćeni crni niz, od kad imam ovaj imao sam zadnja tri posta i nekih osam tipova u nizu, plus ova dva danas i sad čorak na ovoj tekmi, da su igrali do ponedjeljka ne bi gola dali, a ko sve igra nogomet
ma nego, levati jedni, što je još gore gledao sam utakmicu, ne cijelu ali dovoljno sam vidioGazijaKalesija je napisao/la:
A jbg, talijani ko talijani, ako misliš na ovu tekmu Roma-Inter?
u 26 utakmica dali 20 golova i igraju protiv najbolje odbrane u ligi ja igram da nece dati gol u prvoj minuti vec paoSheyi je napisao/la:Ovaj Ajjacio zakuco na dnu tabele ali to im ne predstavlja problem da vode protiv Lillea kad sam ja odigro dvicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.