RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pozitivno su me iznenadili. Dobra, pristojna partija ali i što je najvažnije tri boda su tu. Blagojević drama. I Janković se dobro snalazi, dobar igrač. Danas su svi bili na nivou, imao je i Olimpic prilika ali mislim da smo sasvim zasluženo ponijeli puni plijen s Otoke. Bravo Rođeni !
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Cestitke na pobjedi danas. Bili ste bolji i zasluzeno odnijeli bodove sa Otoke. Onaj celo ce vam biti veliko pojacanje. Sretno u nastavku sezone.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zadnje 3 na strani dobili
sada mlatnut MVO pa u civilu svi na kosevo. FORZA VELEZ

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Čestitam pobjedu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zadnje 3 na strani dobilisada mlatnut MVO pa u civilu svi na kosevo. FORZA VELEZ
-
- Kontakt:
Evo dodoh s utakmice, rucah, zalih pobjedu crnim vinom dobro vino krv Isusovo a moze se reci i crveno a danas je sve crveno.Moje videnje nasih igraca danas.
Ostri-9 Lose ispucaje
Maletic- do 20 minute 5,poslije super, isto kao da ga je neka trema skovala na pocetku ali poslije je bilo ok
Letic-8 sta reci nego standardno kao da igra 30 godina
Skaljic-asime asime spasi me, u zadnjih nekoliko minuta 2-3 vrhunske intervencije
Zolj-8 kao i leta standardan, nije puno kiksao,sto je mogao stizao je i izbijao je sto je i najbolje za stopera nastavi tako Amire
Kodro-Iako ce svi zugat ja sam danas zadovoljan postavljao se dobro, nije puno komplikovao par puta pri kraju se nasao na krilu u kontrama ali nije mogao istrcati do kraja.Znamo svi da nije brzanac pa mu ne mogu to uzeti za zlo
Duljevic je puno mladi od njega ali se nije nesto danas naigrao.Kapitenu moras stati u zastitu igraca(Hebibovic,Dino) imas traku imas pravo stati u zastitu svojih igraca a to ti je i obaveza, ocjena 8
Merza- old school, standardno rutinski samo pozeljet da ostane zdrav i da nastavi ovako ocjena 8,5
Blagojevic-najnajnajnaj prijatnije iznenadenje trci nevjerovatno ako ste primjetili u jednom trenutku prvog poluvremena je odlicno okrenuo igru na drugu stranu sto samo kaze da zna igrati,pravi pogodak ako ovako nastavi decko ce biti otkrovljenje sezone ocjena 9
Hebibovic- poceo lose sto je cudno za njega, polako kako je utakmica odmicala dizao se, nije bilo njegovih prodora a bilo je mjesta za to, morao je lakse probijati odbranu olimpika ali sve u svemu dobar i moze puno bolje ocjena 7,5
Okic- nemam sta reci dao gol rijesio utakmicu jos par puta bio sam ko duh ali nije dobio loptu moze zet i bolje ali đavlu malo go 3 boda bravo zete ocjena 8,5
Jankovic-momak koji puno moze dao fantasticnu loptu za go, mogao jos par lopti dati u prazan prostor sigurno i moze i mora davati lopte u prazan prostor cesce, jak na nogama i jak s loptom dobro se gradi primio najvise batina danas od onog idiota regoje koji u najmanju ruku u zatvor onog drugog slona bogicevica sumara drvosjece ono je sramota da igra fudbal.Osjetno decko pao u drugom od batina koje je dobio od drvosjeca u prvom. Sve u svemu vrijedi ocjena 8,5
Rasevic-nije puno igrao korektno obavio ono zbog cega je usao
Zlaja- dragi pastrmka zbog onog poteza glavom dao bi mu cistu desetku.Mozda je na tv-u izgledalo sumnjivo ali je Zlaja to uradio bekenbauerski.Za ono malo sto je odigrao a i zbog onog sto je posao da sredi idiote na kraju utakmice jer ne treba im dati da nas biju treba im se suprostaviti bravo Zlaja 8,5
Hajdarevic- ono sta je odigrao odigrao je odlicno savrsen igrac kad ude s klupe i moram reci svaka cast dino na odbrani kolege koji lezi na zemlji ne daj majmunu s gola da dira tvoga igraca kapa do poda za taj potez majstore 8,5
RED ARMY- ako mogu reci napokon ugodno iznenadenje momci su dosli koliko ih je moglo doci kezual obuceni, trpili od pocetka da ne navijaju glasno ali onda u nekom momentu sve je otslo davlu i svi su se otkrili da su tu i to je bilo kulturno navijanje za primjer .Na kraju pjesma za pozdrav bravo momci cista 10.
i napomena: ubi nas hodza pola sata molitva traje sta je ono bog te mazo kakvi su ono zvučnici,sam sebe ne čuješ.Onda svi skontasmo ono je zvanična himna vukova.Da se niko ne uvrijedi ali ono je pretjerano.
Dobit u subotu MVO ići iz utakmiceu utakmicumomci su se danas žestoko žestoko borili, trčali što nam treba biti drago i da prestanemo sa prozivanjem nasih igrača.Treba im dat podrsku i kad ne igraju dobro,mladi su to momci biće tu jos oscilacija važno je da momci ginu,moramo ih stalno podržavat.Šta bismo tek rekli da smo potrosili ko Sarajevo i olimpic i da smo odigrali kao oni. Bilo bi kuku i pomagaj i najdalja bi im se rodbina okretala u grobu od psovki i prozivanja zato jednostavno MORAMO BODRITI OVE MOMKE.
Ostri-9 Lose ispucaje
Maletic- do 20 minute 5,poslije super, isto kao da ga je neka trema skovala na pocetku ali poslije je bilo ok
Letic-8 sta reci nego standardno kao da igra 30 godina
Skaljic-asime asime spasi me, u zadnjih nekoliko minuta 2-3 vrhunske intervencije
Zolj-8 kao i leta standardan, nije puno kiksao,sto je mogao stizao je i izbijao je sto je i najbolje za stopera nastavi tako Amire
Kodro-Iako ce svi zugat ja sam danas zadovoljan postavljao se dobro, nije puno komplikovao par puta pri kraju se nasao na krilu u kontrama ali nije mogao istrcati do kraja.Znamo svi da nije brzanac pa mu ne mogu to uzeti za zlo
Duljevic je puno mladi od njega ali se nije nesto danas naigrao.Kapitenu moras stati u zastitu igraca(Hebibovic,Dino) imas traku imas pravo stati u zastitu svojih igraca a to ti je i obaveza, ocjena 8
Merza- old school, standardno rutinski samo pozeljet da ostane zdrav i da nastavi ovako ocjena 8,5
Blagojevic-najnajnajnaj prijatnije iznenadenje trci nevjerovatno ako ste primjetili u jednom trenutku prvog poluvremena je odlicno okrenuo igru na drugu stranu sto samo kaze da zna igrati,pravi pogodak ako ovako nastavi decko ce biti otkrovljenje sezone ocjena 9
Hebibovic- poceo lose sto je cudno za njega, polako kako je utakmica odmicala dizao se, nije bilo njegovih prodora a bilo je mjesta za to, morao je lakse probijati odbranu olimpika ali sve u svemu dobar i moze puno bolje ocjena 7,5
Okic- nemam sta reci dao gol rijesio utakmicu jos par puta bio sam ko duh ali nije dobio loptu moze zet i bolje ali đavlu malo go 3 boda bravo zete ocjena 8,5
Jankovic-momak koji puno moze dao fantasticnu loptu za go, mogao jos par lopti dati u prazan prostor sigurno i moze i mora davati lopte u prazan prostor cesce, jak na nogama i jak s loptom dobro se gradi primio najvise batina danas od onog idiota regoje koji u najmanju ruku u zatvor onog drugog slona bogicevica sumara drvosjece ono je sramota da igra fudbal.Osjetno decko pao u drugom od batina koje je dobio od drvosjeca u prvom. Sve u svemu vrijedi ocjena 8,5
Rasevic-nije puno igrao korektno obavio ono zbog cega je usao
Zlaja- dragi pastrmka zbog onog poteza glavom dao bi mu cistu desetku.Mozda je na tv-u izgledalo sumnjivo ali je Zlaja to uradio bekenbauerski.Za ono malo sto je odigrao a i zbog onog sto je posao da sredi idiote na kraju utakmice jer ne treba im dati da nas biju treba im se suprostaviti bravo Zlaja 8,5
Hajdarevic- ono sta je odigrao odigrao je odlicno savrsen igrac kad ude s klupe i moram reci svaka cast dino na odbrani kolege koji lezi na zemlji ne daj majmunu s gola da dira tvoga igraca kapa do poda za taj potez majstore 8,5
RED ARMY- ako mogu reci napokon ugodno iznenadenje momci su dosli koliko ih je moglo doci kezual obuceni, trpili od pocetka da ne navijaju glasno ali onda u nekom momentu sve je otslo davlu i svi su se otkrili da su tu i to je bilo kulturno navijanje za primjer .Na kraju pjesma za pozdrav bravo momci cista 10.
i napomena: ubi nas hodza pola sata molitva traje sta je ono bog te mazo kakvi su ono zvučnici,sam sebe ne čuješ.Onda svi skontasmo ono je zvanična himna vukova.Da se niko ne uvrijedi ali ono je pretjerano.
Dobit u subotu MVO ići iz utakmiceu utakmicumomci su se danas žestoko žestoko borili, trčali što nam treba biti drago i da prestanemo sa prozivanjem nasih igrača.Treba im dat podrsku i kad ne igraju dobro,mladi su to momci biće tu jos oscilacija važno je da momci ginu,moramo ih stalno podržavat.Šta bismo tek rekli da smo potrosili ko Sarajevo i olimpic i da smo odigrali kao oni. Bilo bi kuku i pomagaj i najdalja bi im se rodbina okretala u grobu od psovki i prozivanja zato jednostavno MORAMO BODRITI OVE MOMKE.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Uljepšali su mi dan poslije ispita. -_-
Sent from my C6506 using Tapatalk
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Evo MVO dobi Borca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Tika-taka,tika-taka...
Tika taka...nije žvaka za seljaka,tika taka...tri boda nabrzaka...tika taka...Velež je mraka
Dobra utakmica danas,dopadljiva za oko.Trebali smo to riješiti prije da se ne brinemo do samog kraja,lako smo mogli do 0:2.
Pojačanja jako dobra,igra isto tako osim standardnog povlačenja pred kraj utakmice.
Lijepo se lopta lijepi za noge,tehnički igramo jako dobro.
Idemo dalje.
Tika taka...nije žvaka za seljaka,tika taka...tri boda nabrzaka...tika taka...Velež je mraka

Dobra utakmica danas,dopadljiva za oko.Trebali smo to riješiti prije da se ne brinemo do samog kraja,lako smo mogli do 0:2.
Pojačanja jako dobra,igra isto tako osim standardnog povlačenja pred kraj utakmice.
Lijepo se lopta lijepi za noge,tehnički igramo jako dobro.
Idemo dalje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Dobićemo i vasemil02in je napisao/la:Evo MVO dobi Borca.

003871312
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nije li vam puno?Cickoo je napisao/la:Dobićemo i vasemil02in je napisao/la:Evo MVO dobi Borca.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Idi sadi psenicuCickoo je napisao/la:Dobićemo i vasemil02in je napisao/la:Evo MVO dobi Borca.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Neka se nada čovjek, ima pravo. Naši su tu da ga demantuju. 

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Pali kombajn jadan bioCickoo je napisao/la:Dobićemo i vasemil02in je napisao/la:Evo MVO dobi Borca.

Vidit ćeš ti majstore kad vas napadnemo sa 9 krilnih igrača!Cickoo je napisao/la:Dobili ste vi pšenicu i u Bijeljini 1-1

Pored desnog i lijevog krila mi imamo i prednje i zadnje a i srednje krilo, nećete znat šta vas je snašlo!

Jedva čekamanel81m je napisao/la:Vidit ćeš ti majstore kad vas napadnemo sa 9 krilnih igrača!Cickoo je napisao/la:Dobili ste vi pšenicu i u Bijeljini 1-1![]()
![]()
![]()
Pored desnog i lijevog krila mi imamo i prednje i zadnje a i srednje krilo, nećete znat šta vas je snašlo!![]()
![]()

003871312
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cicko ohani druze. Bolje ti je sad da uzivas u toj pobjedi jer ce te majka u subotu hladnom vodom polijevat da dodjes sebi kako cemo vas naguzit. Simpatisem male klubove iz ruralnih sredina zato nemoj to kvarit 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Dobar si pravo.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
ova Mladost je nagazna mina, treba otvoriti četvere oči.
bitno je da se sve dešava u tišini, bez euforije......

- pravnik1981
- Kontakt:
Samo polako strpljenja...nego aleme jesi bio danas na tekmi posto je u tvom gradu bila (ako se ne varam)AlemC85 je napisao/la:ova Mladost je nagazna mina, treba otvoriti četvere oči.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.