FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kinder_jaje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kinder_jaje » 01 mar 2014, 18:51

sekac je napisao/la:
koalem je napisao/la:Hilmo je jedan veliki gospodin.
Samo još da obuće plavi dres jadan on kad ga toliko gotivite a inaće ko god šta napiše protiv Sarajeva za vas je dobar.
Brate sto se prije pomiris sa porazom bit ce ti lakse,nije sve u parama i dovodjenju 11 novih igraca treba tu borbe,zara,trke itd.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 mar 2014, 18:52

U
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 01 mar 2014, 18:54

po meni sarajevo je danasizgubilo ovu utakmicu najvise zahvaljujuci lezernosti samih igraca sarajeva jer su oni mislili bar kako su se ponasali na terenu da idu na izlet a ne na prvenstvenu utakmicu ,drugo primljen je nesvakidasnji go (splet srece i lose procjene golmana) i to jos u nezgodno vrjeme
a dio krivice (ako smijem dati misljenje) ide na ruku jarniju jer nije trebo onog makedonca drzat na klupi

sudija je pogresio u tome sto nije nasem burekovicu dao prije zuti jer ga je vec u prvom poluvremenu zasluzio i kod onog ofsajda kad je sarajvo imalo sansu da izgradi 100% priliku za gol.

mislim da vam je ovo samo jedan los dan bio jer ste igracki puno kvalitetniji od onog sto ste danas prikazali

puno srece u nastavku prvenstva pozz iz zenice
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 mar 2014, 18:57

tareizo je napisao/la:po meni sarajevo je danasizgubilo ovu utakmicu najvise zahvaljujuci lezernosti samih igraca sarajeva jer su oni mislili bar kako su se ponasali na terenu da idu na izlet a ne na prvenstvenu utakmicu ,drugo primljen je nesvakidasnji go (splet srece i lose procjene golmana) i to jos u nezgodno vrjeme
a dio krivice (ako smijem dati misljenje) ide na ruku jarniju jer nije trebo onog makedonca drzat na klupi

sudija je pogresio u tome sto nije nasem burekovicu dao prije zuti jer ga je vec u prvom poluvremenu zasluzio i kod onog ofsajda kad je sarajvo imalo sansu da izgradi 100% priliku za gol.

mislim da vam je ovo samo jedan los dan bio jer ste igracki puno kvalitetniji od onog sto ste danas prikazali

puno srece u nastavku prvenstva pozz iz zenice
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 mar 2014, 18:59

sekac je napisao/la:"Meni je od poraza teze palo sto me policija privela jer mi u licnoj karti pise da sam iz Sarajeva. **** te, u 21 vijeku mi ne daju da udem na stadion jer sam rodjen u Sarajevu a pri tome nisam prekrsio nijedno jedino pravilo niti sam izazvao bilo kakvu paznju. Izvinjavam se sto davim raju ali jos sam u soku od danasnjeg iskustva." Eto šta se nama dešava u BH bravo za savez i sva ****.Ovo je citat mog druga sa drugog foruma.
Neki dan na vasoj temi dodje zenicanin,napisa isto ovo da ce vam se desiti i upozori vas jaranski,a vi ga ismijaste i da ne kazem popljuvaste. Ne direktno ti,niti par takvih ko ti ovdje,nego ova djeca.

A jaran ako je ikad bio u zenici,nek sam sebi kaze sta je drugo mogao ocekivati od njihove rijamu.Ubise covjeka i pojede vuk magarca,a tebi cudno to sa licnim kartama...

Btw.ev imate sansu ostati treci,zabi ga mladost borcu u 90toj,oci im ispadose :lol: :lol: :lol:

Zivio ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 mar 2014, 19:04

SarajlijaTM je napisao/la:
sekac je napisao/la:"Meni je od poraza teze palo sto me policija privela jer mi u licnoj karti pise da sam iz Sarajeva. **** te, u 21 vijeku mi ne daju da udem na stadion jer sam rodjen u Sarajevu a pri tome nisam prekrsio nijedno jedino pravilo niti sam izazvao bilo kakvu paznju. Izvinjavam se sto davim raju ali jos sam u soku od danasnjeg iskustva." Eto šta se nama dešava u BH bravo za savez i sva ****.Ovo je citat mog druga sa drugog foruma.
Neki dan na vasoj temi dodje zenicanin,napisa isto ovo da ce vam se desiti i upozori vas jaranski,a vi ga ismijaste i da ne kazem popljuvaste. Ne direktno ti,niti par takvih ko ti ovdje,nego ova djeca.

A jaran ako je ikad bio u zenici,nek sam sebi kaze sta je drugo mogao ocekivati od njihove rijamu.Ubise covjeka i pojede vuk magarca,a tebi cudno to sa licnim kartama...

Btw.ev imate sansu ostati treci,zabi ga mladost borcu u 90toj,oci im ispadose :lol: :lol: :lol:

Zivio ;)
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 01 mar 2014, 19:07

Crni gavran je napisao/la:
Čelik - Sarajevo 1( Sarajevu zelim titulu i poraz u Zenici. Mozemo do pobjede sigurno)
Druga mi se zelja ostvarila, sto se tice prve zelje, do vas je brate ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 mar 2014, 19:09

Čelik - Sarajevo 1( Sarajevu zelim titulu i poraz u Zenici. Mozemo do pobjede sigurno)
Druga mi se zelja ostvarila, sto se tice prve zelje, do vas je brate ;)
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 mar 2014, 19:11

O tome bi se sekac dalo diskutovati,to gdje se sigurnije osjecas.
Al evo,saberi malo,kolike su batine dobili kod protesta,dobro su prosli samo s lektimisanjem.Nije to flegma,to ti je zdrav razum.
Zenicka rijamu je vazda takva bila jbt,sta je cudno u lijepoj nasoj BiH

Odo lagano,haj' zdra'o ;)

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 01 mar 2014, 19:12

Mlako i preblago ste usli u utakmicu...U zadnjih 10 godina ovo je daleko najmlitaviji vas pocetak tekme...Prebojazljivo...Mozda i zato što nisu vasi igraci imali podršku HORDI sa sjevera...Danas je pobjedila borbenost,htijenje,zalaganje...Da ste kvalitetniji mozda i jeste,ali to treba pokazati i na terenu...Puzigaca preslab,sreca za nas pa je igrao danas :D ...
::::SAMO ČELIK::::

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 mar 2014, 19:17

aleksandar_veliki je napisao/la:Opet kvarite temu. Molim vas, ne interesuje nas na ovoj temi sta je radila policija, je li neko nosio licne ili nije...
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 mar 2014, 19:25

E vala ga i ti pretjera sekac,haj' ne zaj.ebaji. Ohladi tu glavu,pa onda komentarisi jbt.
Prosli derbi na grbavici,kad je zabrana gostujucih bila,u kafani pored stadiona ekipa pitara s breke i ekipa manijaka s breke uz nas standardne kod "pola kile" ;)
sega,sala,zezancija,nista momcima nije falilo,ni u kafani,ni na sjeveru.sa mnom bila dvojica pitara na jugu.svi skontali ko su i sta su i niko im nista ne rece.
Nemoj zezat

idi mahni koju,mani se corava posla ;)

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 01 mar 2014, 19:29

Tragedija da jedan od najboljih igraca prvi dio sezone i najbolji asistent nama mjesta niti na zagrijavanju iako je za Puzigacu doktor nauka. Dok se Tadejevic protiv Selje nije ozljedio Puzi nije mogao ni prismrditi prvom timu ali ocito Jarni cita ovaj forum.

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 01 mar 2014, 19:33

sekac je napisao/la:
Nane17 je napisao/la:Svu salu na stranu,vidi se da je Sarajevo tehnicki potkovanija ekipa,i bolji protok lopte i brzina,samo treba vremena da se sve poslozi,imate 11 novih skoro igraca koji su grijali jaja u Antaliji,i danas istrcali na teren ko pickice,dok su nasi izasli na teren i odma znali sta hoce i odigrali jednu od najjagresivnijih utakmica otkad ja pratim Celik,ali u granicama dozvoljenog,sudija niti smrdi niti mirise imao je par gresaka al priznajte da na rezultat nije imao uticaja!pozz!
Sudija vam je navlačio momački jer ste bili oštri pravo i ubili ste naše igrače a žao mi je što niste barem jednom nogu slomili, ali nije uticao na rezultat i čestitam ponavljam opet na zasluženoj pobjedi Čelika je li to u redu ili ne?
lave koju si ti utakmicu gledao? da sudija nam je navlačio onda kad je zaboravio isključit Puzigaću koji je laktom udario čini mi se Grahovca,navlačio je uvijek kad je pao naš igrač,sve nam je svirao,da,nama je navlačio...pa jel te stid bolan pričat o nekom navlačenju,ubili smo vas danas a vi samo smišljajte izgovore,to vam je uvijek dobro išlo,šteta nema Varešanovića da kaže da su se skrivale lopte,ekipa vam danas bila velika rina.ka a to nešto fol sudija,sagledaj realno,niste 5 pasova spojili...ali... ko gubi ima pravo da se ljuti :mrgreen: :lol: :lol:
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 mar 2014, 19:38

SarajlijaTM je napisao/la:E vala ga i ti pretjera sekac,haj' ne zaj.ebaji. Ohladi tu glavu,pa onda komentarisi jbt.
Prosli derbi na grbavici,kad je zabrana gostujucih bila,u kafani pored stadiona ekipa pitara s breke i ekipa manijaka s breke uz nas standardne kod "pola kile" ;)
sega,sala,zezancija,nista momcima nije falilo,ni u kafani,ni na sjeveru.sa mnom bila dvojica pitara na jugu.svi skontali ko su i sta su i niko im nista ne rece.
Nemoj zezat

idi mahni koju,mani se corava posla ;)
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 01 mar 2014, 19:42

Ma daj pusti se te price suplje. Cuj oni nabrijani bili. Bolje ti je da kazes kakva vam je ono frka bila na jugu, nisam upratio?! Uglavnom bio danas na tekmi s dvojicom jarana i to na istoku vasem gdje je raja onako malo vise "aktivnija" nego na zapadu. Skontala nas je jedna grupa vasih momaka ali nista nije bilo. I da znaju svi, rijamu je gledala licne karte ali ne svima nego su isli ono po svom izboru ko im je bio sumnjiv itd. Mi smo prosli jer nas nisu smatrali sumnjivima :-). I na kraju razocaran sam igrom nasih a Celiku cestitke za zasluzenu pobjedu.
ja ba skontali vas i niko vam nije nista, 100% su vas skontali... nema BOGA da bi mogli normalno sjedit medju nama i pratit tekmu da smo vas "nanjushili" :lol: a istok je ko i jug ured pogotovo onaj dio cosak prema jugu to je nasha trbina broj 2 :twisted:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 mar 2014, 19:49

Samo valja se i protiv Olimpica vaditi, njima je isto biti ili ne biti cak gore oni ako ostanu bez bodova mogu se poselamiti sa ovog 4-tvorkom gore ,iz tog ugla nam je gore sto su i oni izgubili danas...nimalo lagana utakmica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 01 mar 2014, 20:04

najjacajezenica je napisao/la:
Ma daj pusti se te price suplje. Cuj oni nabrijani bili. Bolje ti je da kazes kakva vam je ono frka bila na jugu, nisam upratio?! Uglavnom bio danas na tekmi s dvojicom jarana i to na istoku vasem gdje je raja onako malo vise "aktivnija" nego na zapadu. Skontala nas je jedna grupa vasih momaka ali nista nije bilo. I da znaju svi, rijamu je gledala licne karte ali ne svima nego su isli ono po svom izboru ko im je bio sumnjiv itd. Mi smo prosli jer nas nisu smatrali sumnjivima :-). I na kraju razocaran sam igrom nasih a Celiku cestitke za zasluzenu pobjedu.
ja ba skontali vas i niko vam nije nista, 100% su vas skontali... nema BOGA da bi mogli normalno sjedit medju nama i pratit tekmu da smo vas "nanjushili" :lol: a istok je ko i jug ured pogotovo onaj dio cosak prema jugu to je nasha trbina broj 2 :twisted:
Eh bas na tom djelu istocne tribine smo i bili:-). Onaj zadnji ulaz na istoku prema jugu tacno ispred njega bili. Doduse taj ulaz je bio zatvoren pa smo usli na onaj prvi ulaz i dosli skoro do juga jer je tu bilo jedino slobodnog mjesta. Bili vasi momci do nas eto pogledaj na snimku na tv-u. Na kraju da ne duzimo vise skroz su normala bili. Malo ti to vise gledas ultras filmove i tako to :-). Nego ne rece mi sta je bilo na jugu ona frka u 1 poluv?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 01 mar 2014, 20:06

ma haj ba sta se sikirate desio se los dan, desava se i Barceloni, Milanu itd. pa i vama sad cete vi poceti od noge do noge i eto vam titule sta vas briga
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 mar 2014, 20:18

Realno niko nije ocekivao poraz, i bolje sad sto se desio nego kasnije,kad nam bodovi budu najpotreniji.Maleni su nas vratili u zivot,mada sam ja tvrdio da oni nemaju kvalitet za pobjedu protiv Radnika.Sad sabrati redove,i dobiti Olimpic ,a onda nam idu laksi protivnici.Tu je to negdje, i dalje sam ubjedjen da imamo daleko najbolju ekipu, da cemo prvi kroz cilj proci.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: brojjedan, DzemoSmjecanin, Lecler, Tatamata1946, Velaxsa i 83 gosta.