Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Suleeeeeee 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
To se je cekalo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sad se ceka Daniel, pa da i sluzbeno završim sa kladionicarskom karijerom. 

Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 01 mar 2014, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Allen dobar ne ureklo se 

Allen strašan za sad, aferim momčino
Nastavljamo tradiciju sa mojim avatarima, samo Aspas za sad nije eksplodirao, ali polako
Nastavljamo tradiciju sa mojim avatarima, samo Aspas za sad nije eksplodirao, ali polako

Ja te volim, volim Željo..
Dajte ba gif gola(ova), nemam gdje gledat, radim ....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jos malo pa 5K stranica 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sage je napisao/la:Dajte ba gif gola(ova), nemam gdje gledat, radim ....

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad malo obratis paznju skontas koliko Skrtel steti timu sa ovim svojim nabijanjima po zemlji evo vec 2-3 takva dodavanja su zavrsila kod protivnika, brate nabij je ako treba i na tribine samo otkloni opasnost 

Lallana nas pojede 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
mrzim kad igramo u ovoj formaciji, taktika zabij gol i brani se do kraja nesto kao na pocetku sezone. Ako formacija sa krilima ide odlicno nije mi jasno sto se to mijenja. Samo se nadam da ako primimo gol nece biti prekasno
Daj poluvrijeme 

Ubise nas.
- the scouser
- Kontakt:
Škrtel jako loše reagovao prije stative Lallane, umjesto da ide glavom na loptu, on rizikuje nogom. Ubi Shaw po lijevoj strani, negdje smo ipak morali platiti ceh igri bez krila.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Dobro je jer vodimo.
Inace igra od trenutaka kada smo poveli je veoma losa.
Inace igra od trenutaka kada smo poveli je veoma losa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.