FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 29 jan 2010, 20:31

Jeste, zaista djeluje pomalo otužno, ali ja se nadam da će uspjeti, zaista...

A pravo da ti kažem naš je dres i ljepši, nije što je naš,al je ljepši... ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 jan 2010, 20:38

Hoćemo li igrati i jednu pripremnu prije polaska u Antaliju????????? Ima li ikakve šanse za to??
"TREĆI PUT ČASTIMO"

rbhm
Kontakt:

Post Postao/la rbhm » 29 jan 2010, 20:51

VB 1987 je napisao/la:Jeste, zaista djeluje pomalo otužno, ali ja se nadam da će uspjeti, zaista...

naravno da je ljepsi,,cak nemamo ni sponzora na njemu,furamo se na barsu 8-)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 jan 2010, 20:54

rbhm je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Jeste, zaista djeluje pomalo otužno, ali ja se nadam da će uspjeti, zaista...

naravno da je ljepsi,,cak nemamo ni sponzora na njemu,furamo se na barsu 8-)
Hahahahahahahahaha, orginalno nema šta, samo onaj Barsin znak najka košta koliko i cijeli gradski budžet, hahahahahaaha, a Voša vidim nosi Porche na dresu, ima se može se...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 jan 2010, 21:24

Fokus:
Rukovodstva dva kluba poslije potpisivanja ugovora imali su sastanak, na kojem je predsjednik Vojvodine, Ratko Buturević, obećao logističku pomoć Banjolučanima oko sređivanja infrastrukture za eventualne međunarodne utakmice koje bi Borac trebalo da igra na ljeto ukoliko izbori plasman u Evropu.

Ajde da vidimo i to! :mrgreen:

Inace, Maric trazi od kluba dovodjenje jos jednog spica!

U Antaliji cemo igrati 5 prijateljskih, prve dvije su dogovorene i igracemo protiv Dnjepra(trenutno zauzimaju 4. mjesto u Ukrajini) i Brna(12. u Ceskoj). Moram priznati da nisam ocekivao da cemo uspjeti naci ovako jake protivnike.
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 jan 2010, 21:40

Eh, taj je Dnjepar jedne godine u kupu uefa igrao sa Hajdukom, znam samo da je bilo pravo snježno nevrijeme, ima li išta oko Gruje, zna li tu iko išta???
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 29 jan 2010, 22:12

' ? - у & $ $ " с " ? на " у ?, а - је $ у & $ " ' " свог $ ?, у & је ".
Borac-Vojvodina u Antaliji? Veoma moguće.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 jan 2010, 22:33

Simpatizer je napisao/la:Fokus:
Rukovodstva dva kluba poslije potpisivanja ugovora imali su sastanak, na kojem je predsjednik Vojvodine, Ratko Buturević, obećao logističku pomoć Banjolučanima oko sređivanja infrastrukture za eventualne međunarodne utakmice koje bi Borac trebalo da igra na ljeto ukoliko izbori plasman u Evropu.

Ajde da vidimo i to! :mrgreen:

Inace, Maric trazi od kluba dovodjenje jos jednog spica!

U Antaliji cemo igrati 5 prijateljskih, prve dvije su dogovorene i igracemo protiv Dnjepra(trenutno zauzimaju 4. mjesto u Ukrajini) i Brna(12. u Ceskoj). Moram priznati da nisam ocekivao da cemo uspjeti naci ovako jake protivnike.

Cuj,on ce nama pomoci da mi sredimo infrastrukturu za Evropu,a on nema ni reflektore na stadionu! Ove godine je kao domacin,svoju utakmicu protiv Austrije iz Beca igrao na-Marakani!

A i ova izjava Bilbije,da se nada da ce mu Vojvodina biti samo odskocna daska za veci transfer je jedna od najglupljih izjava koju moze dati neki igrac kad dodje u novi klub,ma kako iskrena bila. Da samo zna kako mi navijaci volimo cuti da je nekom igracu nas klub samo prolazna stanica,ne bi mu nikad palo na pamet da tako nesto izjavi....morao bi malo poraditi na PR....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 jan 2010, 22:39

Igrao je zato sto je Novi Sad tada bio domacin juniorskog evropskog prvenstva u atletici. Grad ga je za.ebao, sjecam se kuknjave, k'o da je juce bilo. :mrgreen:

Inace, Vosin stadion ima licencu za kvalifikacije u Ligi Evrope. Znaci da mogu igrati ova pretkola u NS-u, da imaju reflektore mogli bi igrati i u grupi( ako se plasiraju).
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 jan 2010, 22:44

Bez obzira,poenta je u tome da ne moze sebi napraviti reflektore,a lafo nama ce nesto pomagati oko naseg stadiona....
Citam da igramo prvu pripremnu protiv Dnjepra...izuzetno jaka ekipa koja ima kvalitet i za Ligu Sampiona,bojim se da ne dozivimo blamazu,nismo trebali odmah na pocetku ici na takav tim dok su noge jos teske,mozda tek za generalnu probu...bice belaja....gledao sam ih ove godine kako su demolirali Rijeku u Uefa Kupu obe utakmice,imaju dosta juznoamerikanaca i skoro nimalo ne zaostaju za Sahtjorom i Dinamo Kiew....

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 30 jan 2010, 00:22

' " $ ? је & $ ? " "? ? % "?

" & " $ " - $ ???? & не ' у управу " $ $ $ " стварно ? & " " не $ ' свој џеп.

Па & $ на ' " $ " " / " са пуно " " " " $ ? него ове ?.

? ' ја " управе се " ? ' % ' $ $ $ ?
"" ПУТ ""

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 30 jan 2010, 00:28

" je napisao/la:' " $ ? је & $ ? " "? ? % "?

" & " $ " - $ ???? & не ' у управу " $ $ $ " стварно ? & " " не $ ' свој џеп.

Па & $ на ' " $ " " / " са пуно " " " " $ ? него ове ?.

? ' ја " управе се " ? ' % ' $ $ $ ?
Dobro si shvatio :mrgreen: i tako ti je u vecini BH klubova uprava samo krade pare..ja i ti smo smrtnici necemo docekati da borac ima pravu upravu ;)
TREĆI PUT ČASTIMO

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 30 jan 2010, 00:35

ne klonite duhom braćo biće bolje ničija nije do zore sjala kaže stara narodna izreka... ;)

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 30 jan 2010, 00:46

а ? " ? $ се $ & " $ " на $ управу $ нпр " & " " $ $ $ $ " ? % &.

ја ? & " " не ' " " $ се % ", ? ? + ? " " ? & " него " ?... не ' $ ' $ су се " ? ? $ у " $ " не % " "

јој $ & ? своју / а $ ? $ % % " на ? ...
"" ПУТ ""

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 30 jan 2010, 10:30

santos je napisao/la:Nije nikakava provokacija i voleo bih da nisam u pravu ali mi se cini da Borac polako ovim potezima sa Vojvodinom postaje klub za kaljenje igraca a da Vosa uzima ono sto je dobro za male pare,pri cemu je sposobnost da proda igraca daleko manja nego sto ih imaju beogradski klubovi a primjeri su prodaja Aleksica koji je uz Ljajica najveci talenat u Srbiji za 2 mil. a Ljajic je otisao za 7 mil.ili nemogucnost prodaje Tadica i Mrdje sto je i zelja uprave
Poenta ovog sto sam napisao da je bolje da ste u savezu sa Partizanom ili Zvezdom je bi bar dobili bolje igrace na pozajmicu a i oni bi bolje prodali Bilbiju
Ne bih htio da se mjesam, navijac sam Celika, ali se ne slazem sa ovim postom. Zasto?

Borac ne treba biti nicija filijala, niti Vojvodinina, niti Zvezdina niti Partizanova. Banja Luka je veliki grad, a Bosanska Krajina ogroman fudbalski bazen, dovoljni su resursi da Borac bude samostalan i da prodaju igrace ne za 4-5 miliona eura, vec i vise. samo polako, bitno je da se docepate Evrope i ustalite na vrhu PL. Zato vam treba dobra uprava, kao i nama ( Celiku) naravno.

Evo uporedicu Borca iz Banja Luke i Hajduka iz Splita.

Velicina gradova: Tu su negdje priblizno Banja Luka i Split (prema popisu iz 1991. g. Split 250.000 a Borac oko 200.000 stanovnika)

Region: Dalmacija je nesto veca od Bosanske Krajine

Tradicija: Tu je Hajduk u prednosti.

Dosadasnji uspjesi: Naravno to je nemjerljivo, ali Hajduk je samo bio puno bolje organizovaniji, sto znaci da je Uprava Hajduka bila kud i kamo i poduzimljivija i sposobnija.

Zasto ja ovo sve pisem? Pa iz razloga da vam kazem da Borac ne treba biti nicija filijala niti nicija baza. Saradjivati sa Partizanom, C.Zvezdom i Vojvodinom, pa i drugim klubovima to OK, ali na sasvim ravnopravnim osnovama, jer i Borac i Banjaluka za to imaju sve predispozicije.

Pozdrav iz Zenice za sve Banjalucane, ali prije svega za Banjalucanke(nadam se da mi ne zamjerate) :mrgreen:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 30 jan 2010, 11:02

Schlager je napisao/la:Citam da igramo prvu pripremnu protiv Dnjepra...izuzetno jaka ekipa koja ima kvalitet i za Ligu Sampiona,bojim se da ne dozivimo blamazu,nismo trebali odmah na pocetku ici na takav tim dok su noge jos teske,mozda tek za generalnu probu...bice belaja....gledao sam ih ove godine kako su demolirali Rijeku u Uefa Kupu obe utakmice,imaju dosta juznoamerikanaca i skoro nimalo ne zaostaju za Sahtjorom i Dinamo Kiew....
Gledam ovaj sastav Dnjepra i slazem se da bi nas mogli oderati. U timu imaju nekoliko, meni poznatih, reprezentativaca: Neri Kastiljo( Meksiko) i nekoliko ukrajinskih( Rusol, Rotan, Homenjuk, Nazarenko i Kalinicenko)!

Sa druge strane, mislim da ovakve ponude za prijateljsku ne smijemo odbijati pa makar dobili petardu.
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 jan 2010, 11:40

Simpatizer je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Citam da igramo prvu pripremnu protiv Dnjepra...izuzetno jaka ekipa koja ima kvalitet i za Ligu Sampiona,bojim se da ne dozivimo blamazu,nismo trebali odmah na pocetku ici na takav tim dok su noge jos teske,mozda tek za generalnu probu...bice belaja....gledao sam ih ove godine kako su demolirali Rijeku u Uefa Kupu obe utakmice,imaju dosta juznoamerikanaca i skoro nimalo ne zaostaju za Sahtjorom i Dinamo Kiew....
Gledam ovaj sastav Dnjepra i slazem se da bi nas mogli oderati. U timu imaju nekoliko, meni poznatih, reprezentativaca: Neri Kastiljo( Meksiko) i nekoliko ukrajinskih( Rusol, Rotan, Homenjuk, Nazarenko i Kalinicenko)!

Sa druge strane, mislim da ovakve ponude za prijateljsku ne smijemo odbijati pa makar dobili petardu.
Naravno, samo od boljeg od sebe možeš nešto da naučiš, samo malo pojašnjenje, možda sam ja polupao lončiće, čini mi se da je ove godine u kupu uefa Rijeku demolirao Metalist iz Kharkova isti onaj sa kojim smo mi igrali u KPK...

Prošle sezone smo isto igrali sa izuzetno jakim ekipama u Antaliji, sjetite se one ekipe iz Južne Koreje, koju smo tada dobili, a sve ostale su prekinuli tamo u Antaliji...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 30 jan 2010, 13:20

Ma nije logicno da neko daje svoju kintu za nesto sto nije njegovo, bez obzira koliko taj neko ima para. To nikad nije bilo, nece nikad ni biti. Sasvim dovoljno je da se taj neko ophodi prema klubu kao prema vlastitom, da ne bude tu reda radi. Ulagati u klince, izbaciti razne "menadžere" iz kombinacija, stvarati infrastrukturu za buducnost. Do te buducnosti, raditi najbolje kako možeš ali biti istrajan. Bolje biti prosjecan nekoliko godina a onda kidati , nego biti "instant " klub pa pući za par godina da te ni Bog dragi ne može više sastaviti. Mislim, vi niste za svoja dva najbolja i veoma perspektivna igrača dobili 300 000! Sta ocekivati sutra ako je danas tako..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 30 jan 2010, 15:41

? се ? на & ? се пара $ за ?????
"" ПУТ ""

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 30 jan 2010, 17:29

Tri pitanja.

1. Šta je sa G R U J I Ć E M?

2. Da li će u Antaliju putovati neko od navijača? Mislim da bi to bilo dobro zbog objektivnosti izvještaja iz Turske.

3. I treće šta je sa Grujićem?
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.