A pravo da ti kažem naš je dres i ljepši, nije što je naš,al je ljepši...

Moderator/ica: vlakanje
naravno da je ljepsi,,cak nemamo ni sponzora na njemu,furamo se na barsuVB 1987 je napisao/la:Jeste, zaista djeluje pomalo otužno, ali ja se nadam da će uspjeti, zaista...
Hahahahahahahahaha, orginalno nema šta, samo onaj Barsin znak najka košta koliko i cijeli gradski budžet, hahahahahaaha, a Voša vidim nosi Porche na dresu, ima se može se...rbhm je napisao/la:naravno da je ljepsi,,cak nemamo ni sponzora na njemu,furamo se na barsuVB 1987 je napisao/la:Jeste, zaista djeluje pomalo otužno, ali ja se nadam da će uspjeti, zaista...
Borac-Vojvodina u Antaliji? Veoma moguće.' ? - у & $ $ " с " ? на " у ?, а - је $ у & $ " ' " свог $ ?, у & је ".
Simpatizer je napisao/la:Fokus:
Rukovodstva dva kluba poslije potpisivanja ugovora imali su sastanak, na kojem je predsjednik Vojvodine, Ratko Buturević, obećao logističku pomoć Banjolučanima oko sređivanja infrastrukture za eventualne međunarodne utakmice koje bi Borac trebalo da igra na ljeto ukoliko izbori plasman u Evropu.
Ajde da vidimo i to!![]()
Inace, Maric trazi od kluba dovodjenje jos jednog spica!
U Antaliji cemo igrati 5 prijateljskih, prve dvije su dogovorene i igracemo protiv Dnjepra(trenutno zauzimaju 4. mjesto u Ukrajini) i Brna(12. u Ceskoj). Moram priznati da nisam ocekivao da cemo uspjeti naci ovako jake protivnike.
Dobro si shvatio" je napisao/la:' " $ ? је & $ ? " "? ? % "?
" & " $ " - $ ???? & не ' у управу " $ $ $ " стварно ? & " " не $ ' свој џеп.
Па & $ на ' " $ " " / " са пуно " " " " $ ? него ове ?.
? ' ја " управе се " ? ' % ' $ $ $ ?
Ne bih htio da se mjesam, navijac sam Celika, ali se ne slazem sa ovim postom. Zasto?santos je napisao/la:Nije nikakava provokacija i voleo bih da nisam u pravu ali mi se cini da Borac polako ovim potezima sa Vojvodinom postaje klub za kaljenje igraca a da Vosa uzima ono sto je dobro za male pare,pri cemu je sposobnost da proda igraca daleko manja nego sto ih imaju beogradski klubovi a primjeri su prodaja Aleksica koji je uz Ljajica najveci talenat u Srbiji za 2 mil. a Ljajic je otisao za 7 mil.ili nemogucnost prodaje Tadica i Mrdje sto je i zelja uprave
Poenta ovog sto sam napisao da je bolje da ste u savezu sa Partizanom ili Zvezdom je bi bar dobili bolje igrace na pozajmicu a i oni bi bolje prodali Bilbiju
Gledam ovaj sastav Dnjepra i slazem se da bi nas mogli oderati. U timu imaju nekoliko, meni poznatih, reprezentativaca: Neri Kastiljo( Meksiko) i nekoliko ukrajinskih( Rusol, Rotan, Homenjuk, Nazarenko i Kalinicenko)!Schlager je napisao/la:Citam da igramo prvu pripremnu protiv Dnjepra...izuzetno jaka ekipa koja ima kvalitet i za Ligu Sampiona,bojim se da ne dozivimo blamazu,nismo trebali odmah na pocetku ici na takav tim dok su noge jos teske,mozda tek za generalnu probu...bice belaja....gledao sam ih ove godine kako su demolirali Rijeku u Uefa Kupu obe utakmice,imaju dosta juznoamerikanaca i skoro nimalo ne zaostaju za Sahtjorom i Dinamo Kiew....
Naravno, samo od boljeg od sebe možeš nešto da naučiš, samo malo pojašnjenje, možda sam ja polupao lončiće, čini mi se da je ove godine u kupu uefa Rijeku demolirao Metalist iz Kharkova isti onaj sa kojim smo mi igrali u KPK...Simpatizer je napisao/la:Gledam ovaj sastav Dnjepra i slazem se da bi nas mogli oderati. U timu imaju nekoliko, meni poznatih, reprezentativaca: Neri Kastiljo( Meksiko) i nekoliko ukrajinskih( Rusol, Rotan, Homenjuk, Nazarenko i Kalinicenko)!Schlager je napisao/la:Citam da igramo prvu pripremnu protiv Dnjepra...izuzetno jaka ekipa koja ima kvalitet i za Ligu Sampiona,bojim se da ne dozivimo blamazu,nismo trebali odmah na pocetku ici na takav tim dok su noge jos teske,mozda tek za generalnu probu...bice belaja....gledao sam ih ove godine kako su demolirali Rijeku u Uefa Kupu obe utakmice,imaju dosta juznoamerikanaca i skoro nimalo ne zaostaju za Sahtjorom i Dinamo Kiew....
Sa druge strane, mislim da ovakve ponude za prijateljsku ne smijemo odbijati pa makar dobili petardu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.