FK Radnički Lukavac

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 mar 2014, 18:48

NKJ je napisao/la:Ako su dobri odnosi izmedju klubova, sada mi ne smijemo vas pobijediti, ili vi nas?
Moramo odigrati neriješeno uvijek?
Za mene su odnosi dobri, koliko god vi nas pobijedite. Sad u Bihaću kad budete, pobijedite nas, ja ću vam čestitati jr ste jedini klub koji poštujem u ovoj Ligi, možda i u Bosni da ste mi najdraži poslije Jedinstva.
A navijači takodjer, jer navijate za svoj klub, a gdje ste i u kojoj Ligi.
Sarajevo, Željo, Čelik, gdje bi njihovi navijači bili da su na vašem i našem mjestu. Nigdje, kod kuće.
Zato vam svaka čast. ;)
Riječ je o utkamici kada ste nam uvalili 6 komada kada smo vam došli sa juniorima. Igrali ste grubo, čak je na početku bio i crveni karton za vas. A sad taj odnos, što se mene tiče, da ste malo stali nakon 3 gola, bilo bi fer i korektno, niko vam ništa ne bi rekao sada.

Nemoj me pogrešno shvatit, volio bi da sutra dobijete i da uđete ove godine u Premijer ligu. Pozdrav.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 01 mar 2014, 18:52

Ma znam sve, bio sam na utakmici. Ali tad je kod nas sve bilo bezveze, nisu nikog mogli natrpati i onda vi došli slabi, pa da se oni dokažu. Ni ja to ne podržavam, ali to nije do mene. Jbq.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 01 mar 2014, 20:11

Šta spominju ovi na press konferenciji nešto 2011. godine sa Vitezom,šta se desilo tu ako ima neko da mi objasni? Zanima me,jer vidim govore da se više ne ponovi i sl.
Support your local club !

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 01 mar 2014, 20:17

KonjicBOY je napisao/la:Šta spominju ovi na press konferenciji nešto 2011. godine sa Vitezom,šta se desilo tu ako ima neko da mi objasni? Zanima me,jer vidim govore da se više ne ponovi i sl.
Pa uletili navijaci na teren krenuli na sudije, nisu bili zadovoljni sudjenjem, cini mi se da je Radnicki 3 crvena dobio i penal za Vitez bio, ako grijesim neka me neko ispravi.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 01 mar 2014, 20:58

LloriS je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:Šta spominju ovi na press konferenciji nešto 2011. godine sa Vitezom,šta se desilo tu ako ima neko da mi objasni? Zanima me,jer vidim govore da se više ne ponovi i sl.
Pa uletili navijaci na teren krenuli na sudije, nisu bili zadovoljni sudjenjem, cini mi se da je Radnicki 3 crvena dobio i penal za Vitez bio, ako grijesim neka me neko ispravi.
Tako je bilo.
Vas Jakupovic zakuhao. 8-)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 mar 2014, 21:30

Utakmica za Premijer Ligu, ako Radnički pobjedi izjednačuje se sa proplasiranim Vitezom.
Radnički vodi 1:0, crveni karton, 1:1, Radnički 2:1, crveni Radnički, 2:2, crveni Radnički.
Pred kraj utakmice frka na zapadnoj tribini nakon telefonskog razgovora posmatrača utakmice nakon što je rekao da sve ide po planu.
I na kraju utakmice puna južna tribina, navijači ulijeću u teren, sudija uspio uteć. Drama :lol:

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 01 mar 2014, 21:31

Bila je to utkmica iz koje je pobjednik isao u Premijer ligu. Bilo je nerjeseno (2-2), ali sudija Jakupovic (iz Bihaca) se potrudio da rasturi ekipu Radnickog koja je nakon toga gostovala upravo u Bihacu, gdje je otisla u kombinovanom sastavu kadeti-juniori i razbijena rezultatom 6-1 (ili 2) od Jedinstva koje se grcevito borilo za opstanak. Nakon toga sve sanse Radnickog za plasman u PL su pale u vodu, a u Bihacu je i prekinut niz od 16 utakmica bez poraza Radnickog.

Sto se kartona tice, Jaranovic i Redzic su opravdano dobili crvene kartone. Najgore od svega je sto su oni te kartone i trazili (prodali utakmicu).

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 mar 2014, 21:41

Solvay1921 je napisao/la:Bila je to utkmica iz koje je pobjednik isao u Premijer ligu. Bilo je nerjeseno (2-2), ali sudija Jakupovic (iz Bihaca) se potrudio da rasturi ekipu Radnickog koja je nakon toga gostovala upravo u Bihacu, gdje je otisla u kombinovanom sastavu kadeti-juniori i razbijena rezultatom 6-1 (ili 2) od Jedinstva koje se grcevito borilo za opstanak. Nakon toga sve sanse Radnickog za plasman u PL su pale u vodu, a u Bihacu je i prekinut niz od 16 utakmica bez poraza Radnickog.

Sto se kartona tice, Jaranovic i Redzic su opravdano dobili crvene kartone. Najgore od svega je sto su oni te kartone i trazili (prodali utakmicu).
Sjecam se kada vas je Jedinstvo nemilosrdno poderalo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 01 mar 2014, 21:46

Sjećam se i ja kad je Jedinstvo poderalo Slobodu, iako su ovi bili došli po 3 boda :)

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 01 mar 2014, 21:49

bila je to utakmica koju je ,,neko,, izrežirao.......bila je to utakmica poslije koje NAS je vojvodić napustio.....???!!!!!.i moram reći da je do kraja prvenstva VITEZ skupio puno više bodova od nas (tako da ta utakmica bodovno nije značila nista)..vitez je bio i ostao prvi....a reakcija (ulazak u teren) bio je realna stvar, navijači su postupili na pravi način...(mada su kartoni Redžiću i onom malom poslije OPRAVDANI. a sudija je bio loš sveukupno. zaradio je da se izmlati...mada nije sportski ..( ali nije ni on bio)...nadam se da onakvih sudija neće biti nigdje, pa samim tim ni napada navijača.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 01 mar 2014, 21:50

Jedinstvo37 je napisao/la:Sjećam se i ja kad je Jedinstvo poderalo Slobodu, iako su ovi bili došli po 3 boda :)
:lol: :lol: :lol:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 mar 2014, 21:56

LloriS je napisao/la:
Jedinstvo37 je napisao/la:Sjećam se i ja kad je Jedinstvo poderalo Slobodu, iako su ovi bili došli po 3 boda :)
Sjecamo se vecina nas kako ste nam kmecali da vas pustimo da ne ispadnete iz lige :lol: :lol: :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 01 mar 2014, 21:58

KonjicBOY, nisi svjestan kakvu si dozu emocija i sjecanja izazvao :lol:

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 01 mar 2014, 22:24

harry_90 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
Sjecamo se vecina nas kako ste nam kmecali da vas pustimo da ne ispadnete iz lige :lol: :lol: :lol: :lol:
Tebi sigurno nismo kmecali. I što je najgore nije se kmečalo nego se izdala naredba. Ha-ha :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 mar 2014, 22:42

Jedinstvo37 je napisao/la: Tebi sigurno nismo kmecali. I što je najgore nije se kmečalo nego se izdala naredba. Ha-ha :mrgreen:
Ne bih vas ni pustio :lol: zato vas janjos napusti kada je vidio skim ima posla,kada niste htjeli da nam uzvratite tri boda..al neka jos malo uzivajtee :lol: kmee kmee

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 01 mar 2014, 23:18

Šta ti koji k znaš zbog čega je nas Janjoš napustio. To ne zna pola Bihaća, da ti znaš koji nisi nikad vidio Bihać. Pričaš ovdje gluposti i spominje se ponovo ta utakmica u kojoj smo vas rasuli, u kojoj niste znali dodati lopte, što niste igrali pa dobili utakmicu. Mi nismo htjeli pustiti, što je niste sami dobili.
Nemojte se više vraćati na to, ide mi na k svi.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 mar 2014, 23:22

NKJ je napisao/la:Šta ti koji k znaš zbog čega je nas Janjoš napustio. To ne zna pola Bihaća, da ti znaš koji nisi nikad vidio Bihać. Pričaš ovdje gluposti i spominje se ponovo ta utakmica u kojoj smo vas rasuli, u kojoj niste znali dodati lopte, što niste igrali pa dobili utakmicu. Mi nismo htjeli pustiti, što je niste sami dobili.
Nemojte se više vraćati na to, ide mi na k svi.
Necu vise ,jesmo nervozni :cry: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 mar 2014, 04:52

Lukavac89 je napisao/la: Pa mozda zato sto pokusavate kupit tekmu vec 2 mjeseca :D
mozda zato sto covjek zna da su nas na taj nacin itjerali..pa otiso je sa nase klupe jer je dobijao pretnje od ljudi iz Slavije i Sabovicevih ljudi koji su nam skuhali sve :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 02 mar 2014, 07:23

Nemojte dzaba pricati zasto je Janjos napustio klub jer neznate ;)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 mar 2014, 08:03

Solvay1921 je napisao/la:Bila je to utkmica iz koje je pobjednik isao u Premijer ligu. Bilo je nerjeseno (2-2), ali sudija Jakupovic (iz Bihaca) se potrudio da rasturi ekipu Radnickog koja je nakon toga gostovala upravo u Bihacu, gdje je otisla u kombinovanom sastavu kadeti-juniori i razbijena rezultatom 6-1 (ili 2) od Jedinstva koje se grcevito borilo za opstanak. Nakon toga sve sanse Radnickog za plasman u PL su pale u vodu, a u Bihacu je i prekinut niz od 16 utakmica bez poraza Radnickog.

Da Radnicki nije imao u svom timu igrace kao sto je Jaranovic (a svi znamo sta je uradio, javna tajna) da bi Radnicki mozda danas bio u PL umjesto Viteza. Odlican tim, ali dovoljno je jedan igrac (Jaranovic) i jedan sudija (iz Bihaca) da sve okrenu u nepozeljnom smjeru. Kada se samo sjetim tog niza ekipe Radnickog! Bio sam ubijedjen da komsije niko ne moze zaustaviti prema PL i onda se desise dva momenta koji "zaustavise" po meni najjaci tim koji je Radnicki imao u zadnje vrijeme. To je sudjenje preotiv Viteza i ona utakmica sa desetkovanom ekipom protiv Jednistva.
Steta za komsije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.