FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma vidjecemo dalje sta i kako, nemamo pravo vise na kiks ako kontamo da nesto osvojimo to je jasno.
04.10.2009 !!
M
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Kako neko od vas rece prije utakmice sa 40 % snage samo je taj neko spominjao pobjedu, mlitavo i bez volje!Ekipa koja je bolje stajala na terenu je bio Celik.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@ sekac idemo dalje sta ces nevrijedi se vise nervirat, izgubili idemo dalje jednostavno nisu izgleda jos igraci shvatili sta trebaju da donesu na Kosevo vec dugo ocekivani **** trofej. 

04.10.2009 !!
Nane17 je napisao/la:Svu salu na stranu,vidi se da je Sarajevo tehnicki potkovanija ekipa,i bolji protok lopte i brzina,samo treba vremena da se sve poslozi,imate 11 novih skoro igraca koji su grijali jaja u Antaliji,i danas istrcali na teren ko pickice,dok su nasi izasli na teren i odma znali sta hoce i odigrali jednu od najjagresivnijih utakmica otkad ja pratim Celik,ali u granicama dozvoljenog,sudija niti smrdi niti mirise imao je par gresaka al priznajte da na rezultat nije imao uticaja!pozz!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- tarikhordas
- Kontakt:
Istina je, svima na ulazu su trazene licne karte. Ko je god bio iz Sarajeva nije mogao uci na stadion. Nije do murije, tako su dobili naredjenje od kvazi saveza. Masa raje nase pokupovala karte i vratili se na kraju.sekac je napisao/la:Jedno pitanje pošto sam pročitao o ovoj zabrani.Je li rečeno da nema organizovanog odlaska na utakmicu gostujučim navihačima? Znaći bez transparenata i to je li tako rečeno? Zašto su onda one pićke u Zenici legitimisale navijače i ko god je iz Sarajeva nije mogao uči? Je li to istina ako jeste onda ovo sve nema smisla igrati bez obzira i na rezultate i na sve. Hajde Zenica je i povelika a šta kad odeš u Vitez gdje se svi u glavu znaju i ne treba ti lična nečeš ući nema Bogaili Obarska itd.... Pa za koga se igra fudbal gospodo iz saveza sjetim vam se najmilijih joj države i apartheida **** i fudbal i igru i sve gadi mi se ako je ovo sve istina znaći ljudi nisu mogli normalno sa djetetom doći i gledati je li? fuck
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
sarajlija je napisao/la:@ sekac idemo dalje sta ces nevrijedi se vise nervirat, izgubili idemo dalje jednostavno nisu izgleda jos igraci shvatili sta trebaju da donesu na Kosevo vec dugo ocekivani **** trofej.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
naravnoBlek_Stena je napisao/la:Ma osvojit ce premijer ligu i kup. A onda ce te se plasirat u ligu prvaka. U play of u ce te poderati neku jaku ekipu. U grupi ce te imati sve pobjede i lagano ce te u finalu drmnut kraljeve iz madrida. I da, ovo danas je bio samo los dan. Samo naprijed tanovci B-)sarajlija je napisao/la:Vidim da kone ovdje dominiraju, ali u inat svima : LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!!![]()
Vidjecemo na kraju ko ce sta osvojit.
i barca može imati loš dan, kao i svaki drugi tim na planeti, pa čak i željo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
tarikhordas je napisao/la:Istina je, svima na ulazu su trazene licne karte. Ko je god bio iz Sarajeva nije mogao uci na stadion. Nije do murije, tako su dobili naredjenje od kvazi saveza. Masa raje nase pokupovala karte i vratili se na kraju.sekac je napisao/la:Jedno pitanje pošto sam pročitao o ovoj zabrani.Je li rečeno da nema organizovanog odlaska na utakmicu gostujučim navihačima? Znaći bez transparenata i to je li tako rečeno? Zašto su onda one pićke u Zenici legitimisale navijače i ko god je iz Sarajeva nije mogao uči? Je li to istina ako jeste onda ovo sve nema smisla igrati bez obzira i na rezultate i na sve. Hajde Zenica je i povelika a šta kad odeš u Vitez gdje se svi u glavu znaju i ne treba ti lična nečeš ući nema Bogaili Obarska itd.... Pa za koga se igra fudbal gospodo iz saveza sjetim vam se najmilijih joj države i apartheida **** i fudbal i igru i sve gadi mi se ako je ovo sve istina znaći ljudi nisu mogli normalno sa djetetom doći i gledati je li? fuck
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
nema logike da je zbog saveza, ako smo mi mogli uci na stadion u Bijeljini sto vi ne bi mogli u zenici, vjerovatno murija, klub tako dogovorili...tarikhordas je napisao/la:Istina je, svima na ulazu su trazene licne karte. Ko je god bio iz Sarajeva nije mogao uci na stadion. Nije do murije, tako su dobili naredjenje od kvazi saveza. Masa raje nase pokupovala karte i vratili se na kraju.sekac je napisao/la:Jedno pitanje pošto sam pročitao o ovoj zabrani.Je li rečeno da nema organizovanog odlaska na utakmicu gostujučim navihačima? Znaći bez transparenata i to je li tako rečeno? Zašto su onda one pićke u Zenici legitimisale navijače i ko god je iz Sarajeva nije mogao uči? Je li to istina ako jeste onda ovo sve nema smisla igrati bez obzira i na rezultate i na sve. Hajde Zenica je i povelika a šta kad odeš u Vitez gdje se svi u glavu znaju i ne treba ti lična nečeš ući nema Bogaili Obarska itd.... Pa za koga se igra fudbal gospodo iz saveza sjetim vam se najmilijih joj države i apartheida **** i fudbal i igru i sve gadi mi se ako je ovo sve istina znaći ljudi nisu mogli normalno sa djetetom doći i gledati je li? fuck
mislim da policija nije htjela da uđe u sigurnosni rizik.
na Zapadu je bilo bar 2 hiljade naših navijača, a kako je zabranjen dolazak gostujućih navijača nije bilo mnogo policije na stadionu. Sjever nije bio otvoren i to je to. jbg. nije ovo ni Bijeljina, a još manje Travnik, pa da domaćini hajruju od gostujućih kupljenih karata, a nema nekih problema...
na Zapadu je bilo bar 2 hiljade naših navijača, a kako je zabranjen dolazak gostujućih navijača nije bilo mnogo policije na stadionu. Sjever nije bio otvoren i to je to. jbg. nije ovo ni Bijeljina, a još manje Travnik, pa da domaćini hajruju od gostujućih kupljenih karata, a nema nekih problema...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- tarikhordas
- Kontakt:
Tako je i napisala stoka, ali ocigledno ce za neke utakmice to biti izuzetak. Bukvalno ti je uskracena sloboda kretanja. Pa na kraju krajeva neko zivi u Sarajevu a navija za Celik, sta onda ?sekac je napisao/la:Pa ja koliko sam pročitao ta zabrana se odnosila samo na navijače organizovano i na transparente i obilježja znaći sad ćemo Titovom sa jedne strane ići željovci a sa druge Pitari pa ko ima lićnu ovu ili onu...... Pu majku vam **** svima u savezu **** vam APARTHEID majku svoje odluke ne poštujete.tarikhordas je napisao/la:Istina je, svima na ulazu su trazene licne karte. Ko je god bio iz Sarajeva nije mogao uci na stadion. Nije do murije, tako su dobili naredjenje od kvazi saveza. Masa raje nase pokupovala karte i vratili se na kraju.sekac je napisao/la:Jedno pitanje pošto sam pročitao o ovoj zabrani.Je li rečeno da nema organizovanog odlaska na utakmicu gostujučim navihačima? Znaći bez transparenata i to je li tako rečeno? Zašto su onda one pićke u Zenici legitimisale navijače i ko god je iz Sarajeva nije mogao uči? Je li to istina ako jeste onda ovo sve nema smisla igrati bez obzira i na rezultate i na sve. Hajde Zenica je i povelika a šta kad odeš u Vitez gdje se svi u glavu znaju i ne treba ti lična nečeš ući nema Bogaili Obarska itd.... Pa za koga se igra fudbal gospodo iz saveza sjetim vam se najmilijih joj države i apartheida **** i fudbal i igru i sve gadi mi se ako je ovo sve istina znaći ljudi nisu mogli normalno sa djetetom doći i gledati je li? fuck
@bob Tako su pricali drotovi na ulazu.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
a.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Postenosekac je napisao/la:Sudija vam je navlačio momački jer ste bili oštri pravo i ubili ste naše igrače a žao mi je što niste barem jednom nogu slomili, ali nije uticao na rezultat i čestitam ponavljam opet na zasluženoj pobjedi Čelika je li to u redu ili ne?Nane17 je napisao/la:Svu salu na stranu,vidi se da je Sarajevo tehnicki potkovanija ekipa,i bolji protok lopte i brzina,samo treba vremena da se sve poslozi,imate 11 novih skoro igraca koji su grijali jaja u Antaliji,i danas istrcali na teren ko pickice,dok su nasi izasli na teren i odma znali sta hoce i odigrali jednu od najjagresivnijih utakmica otkad ja pratim Celik,ali u granicama dozvoljenog,sudija niti smrdi niti mirise imao je par gresaka al priznajte da na rezultat nije imao uticaja!pozz!

-
- Kontakt:
TANko... 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ma sramota ...sekac je napisao/la:"Meni je od poraza teze palo sto me policija privela jer mi u licnoj karti pise da sam iz Sarajeva. **** te, u 21 vijeku mi ne daju da udem na stadion jer sam rodjen u Sarajevu a pri tome nisam prekrsio nijedno jedino pravilo niti sam izazvao bilo kakvu paznju. Izvinjavam se sto davim raju ali jos sam u soku od danasnjeg iskustva." Eto šta se nama dešava u BH bravo za savez i sva ****.Ovo je citat mog druga sa drugog foruma.
-
- Kontakt:
Brate kad nas bude vise ovakvih bit ce nam puno bolje svaka ti castza sve recenoi zivio ti meni.hilmo je napisao/la:@firefirefirely
Ne obaziri se na postove o suđenju, onima koji su najavljivali pobjedu sada je svako kriv....
Suđenje je bilo dobro, pustio mušku igru, pa derbi je....Sve što je trebao svirati je svirao. Zeničani bili dosta agresivniji ali ja ni jedan previše grub....A što se tiče valjanja i nabijanja lopte.... Pa brate mili vodiš i naravno da ćeš na sve načine pokušati da ukradeš koji sekund, ni ja se ne bih ljutio da su naši vodili i valjali se...![]()
Realnosti braćo
Inace po meni najlosiji u Sarajevu je bio Puzigaca mnogo los igrac pogotovo u drugom poluvremenu kada je svaka akcija isla na njegovu stranu i bas je ispadao amaterski.
koalem je napisao/la:Hilmo je jedan veliki gospodin.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Jeste se digli bili, ne slaze se ekipa u 3 tjedna nego godinama, dobra pljuska vam je ovo bila.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, laznokrilo, Majestic-12 [Bot], StarmoCity, THEC i 31 gost.