Danas je informacija da je Kazić,menađer,došao sa ponudom jednog njemačkog kluba koji sad zatvara financijsku konstrukciju sa sponzorima.Odšteta oko 1,5-2m eura.Moraš shvatiti jednu stvar,tu je puno grešaka napravljeno.Šibenik misli poslovati po principu Dinama,što je nemoguće,potom su hrpu menađera i agencija ovlastili da ga prodaju,Kazić bi svoj dio,Šibenik bi svoj dio,Zec dobru plaću.Imali su oni boljih ponuda,ali ili ne valja Zecu jer mu je plaća niska ili ne valja Šibeniku odšteta,jer se odšteta dijeli u omjeru 50:50.Sad je na stvari to da Zec i menađer neće inzistirati baš na 50:50 odšteti,Šibenik neće baš tražiti 3m i naći će se na pola puta.Mirza_Hordas je napisao/la:jbt pa zašto ga neprodaju više, momku propade karijeraako ostane i sljedeći prijelazni rok mogli bi se reći da zec završava karijeru u šibeniku
Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
Ja sam davno čitala o tom njegovom Kaziću nema baš nekih pohvala .On ist malo šteko jer sam kaže Zec odluka je u menadžeru malo previše je riskirao i manipulirao.Ima jedna kolumna gdje su ga popljuvali hrv.sportski komentatori.
Pa sjetite se i koliko je bilo drame kad je trebao iz Iskre prec. Citava ga je Premijer Liga trazila mjesecima. Sigurno i da mu manager nije sav svoj i siguran sam da radi na 100 strana istovremeno, i onda na kraju sve propadne. A i Sibenik je amaterski klub sto se tice vecih transfera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eo i Zecu povecali "vrijednost" na TF 2 500 000 eura.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- NoName
- Kontakt:
Inače nešto ne pratim te vrijednosti jer, u principu, igrač vrijedi onoliko koliko je neki klub spreman platiti za njegove usluge, ali sam, tragom ove tvoje informacije malo gledao tu stranicu i vidim da naš srednji red i napad (tri igrača u sredini, bez defanzivnog veznog, sa dva napadača) vrijedi nekih 65 miliona Eura. Možemo reči da je i to pokazatelj ogromnog napredka reprezentativnog fudbala jer ranije smo imali 3-4 igrača preko milion Eur (pretpostavljam) a danas imamo 17 igrača preko ove granice. Odlično.seha je napisao/la:Eo i Zecu povecali "vrijednost" na TF 2 500 000 eura.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- TheManiacs
- Kontakt:
Slazem seNoName je napisao/la:Inače nešto ne pratim te vrijednosti jer, u principu, igrač vrijedi onoliko koliko je neki klub spreman platiti za njegove usluge, ali sam, tragom ove tvoje informacije malo gledao tu stranicu i vidim da naš srednji red i napad (tri igrača u sredini, bez defanzivnog veznog, sa dva napadača) vrijedi nekih 65 miliona Eura. Možemo reči da je i to pokazatelj ogromnog napredka reprezentativnog fudbala jer ranije smo imali 3-4 igrača preko milion Eur (pretpostavljam) a danas imamo 17 igrača preko ove granice. Odlično.seha je napisao/la:Eo i Zecu povecali "vrijednost" na TF 2 500 000 eura.

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Žil Kretenie
- Kontakt:
"Kako sada stvari stoje ostajem u Šibeniku. Transfer se nije realizovao i tu je sva priča gotova. Ne žalim puno, tek mi je 21 godina i biće prilika za odlazak. Nalazim se u Šibeniku gdje treniram sa ekipom i učinit ću sve da sa Šibenikom izborim izlazak na evrospku scenu", rekao je za SportSport.ba bh. napadač, dok je njegov menadžer Miralem Kazić naglasio da je sinoć propao i posljednji dogovor sa njemačkim Hannoverom tako da će i prema njegovim riječima Zec do kraja sezone nositi dres Šibenika.Žil Kretenie je napisao/la:Jel se prodo više?
"Transfer sa Hannoveron bio je dogovoren, čekala se samo zvanična potvrda, no sinoć sam obavješten da je njemački klub ima financijski problema te su od istog odustali. Još dva dana traje prelazni rok i Ermin ima nekoliko ponuda iz Turske i Rusije, ali mi jednostavno ne želimo da ide u te zemlje iako bi rješio svoju egzistenciju. Zec je igrač za neku od liga petice i mislim da je najbolje sačekati ljetni prelazni rok", rekao je za naš portal Miralem Kazić.
Šteta katastrofa Zeko će propast tamo ,al eto tako mu grah pao.
Ovisi baš sad o motivaciji i igri vidjet ćemo rasplet ovoga.

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- jalehordas
- Kontakt:
momak ako se ti stidis sto si Bosanac i ako je za tebe bosanski pasos smece sta onda trazis u BosniNecromacer je napisao/la:Tako ti je kada si Bosanac i drzis u ruci smece od pasosa kao sto je nas...Mirza_Hordas je napisao/la:jbt pa zašto ga neprodaju više, momku propade karijeraako ostane i sljedeći prijelazni rok mogli bi se reći da zec završava karijeru u šibeniku
idi negdje drugo ali takvih kao sto si ti dbl nece niko
pasos nije smece nego TI
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Potpisujem...zeki niko nije a rekao zbog toga sto je bosanac ..jalehordas je napisao/la:momak ako se ti stidis sto si Bosanac i ako je za tebe bosanski pasos smece sta onda trazis u BosniNecromacer je napisao/la:Tako ti je kada si Bosanac i drzis u ruci smece od pasosa kao sto je nas...Mirza_Hordas je napisao/la:jbt pa zašto ga neprodaju više, momku propade karijeraako ostane i sljedeći prijelazni rok mogli bi se reći da zec završava karijeru u šibeniku
idi negdje drugo ali takvih kao sto si ti dbl nece niko
pasos nije smece nego TI
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Sa suzama u očima i šibenskom kapom na glavi Ermin Zec se jesenas emotivno oprostio od Šubićevca i Funcuta. Bila je čvrsta i jasna zajednička želja šibenskog nogometnog prvoligaša i (službeno) najboljeg igrača Prve hrvatske lige da kroz devizni transfer ostvare zajednički interes.
Točnije, da Šibenčani financijskom injekcijom dođu da lakog ovosezonskog trajanja, a Zec do prilike da se okuša u visokom europskom društvu (i novaca).
No, Zec se, suprotno ambicijama, vratio na Šubićevac da u šibenskom dresu još jednom pokuša naći platformu za lansiranje među europske zvijezde.
Zašto nije ostvarena zajednička želja Zeca i Šubićevca? Jesu li novci jedini razlog tome?
Makar to u šibenskom prvoligašu kriju kao zmija noge, već površna anketa među menadžerima, koji su kao časnici za vezu pokušali plasirati Zeca na atraktivno zapadno tržište, otkriva kako je najveća svota koja je ponuđena Šibenčanima dosezala 1,5 milijuna eura.
Toliko su, naime, nudili turski Trabzonspor i zagrebački Dinamo, a to je približno pola od onoga što je tražio šibenski prvoligaš. Ostale su ponude bile nedovoljno ozbiljne ili financijski pretanke.
- U europskim nogometnim očima Zec još uvijek ima tretman dobrog potencijala, ali ne i gotovog igrača. Za takvo mišljenje jedan je od razloga svakako podatak da se nadareni napadač nije još okušao na pravi način u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a neću kazati ništa posebno novo, ni pametno, ako utvrdim kako je u Europi još uvijek puno lakše prodati igrača Hajduka ili Dinama nego prvotimca Šibenika – pokušao nam je pojasniti razliku između nuđenog i traženog splitski menadžer (i bivši nogometaš) Tonči Martić, koji je na Šubićevac u “špijuniranje” Zeca doveo emisare belgijskog Anderlechta.
Od prve ljutite reakcije Zecova menadžera Miralema Kazića kako “Šibenik traži previše i stalno mijenja cijenu”, raspoloženje u bugojanskom taboru evoluiralo je do izjave nadarenog napadača u stilu “ne ljutim se na Šibenik što traži previše, jer me on stvorio i lansirao”.
Proljeće je, u tom se slažu svi zainteresirani menadžeri, nova velika šansa Zeca i Šibenika. Pitanje je, međutim, koliko će nadarenom napadaču škoditi što nije prošao cijele pripreme i treba li baš na sva zvona brujiti kako je “prodaja Zeca jedini financijski spas Šubićevca”.
Gorepotpisani vjeruje u povoljan (financijski) rasplet. Dobrim dijelom i zbog toga što griješe oni koji u Zecu traže napadača tipa Drogbe i(li) Ibrahimovića.
Zec je i laka, i brza, i spretna “konjica”, igrač koji je silno rastao iz sezone u sezonu, te ima još puno prostora za napredovanje
Točnije, da Šibenčani financijskom injekcijom dođu da lakog ovosezonskog trajanja, a Zec do prilike da se okuša u visokom europskom društvu (i novaca).
No, Zec se, suprotno ambicijama, vratio na Šubićevac da u šibenskom dresu još jednom pokuša naći platformu za lansiranje među europske zvijezde.
Zašto nije ostvarena zajednička želja Zeca i Šubićevca? Jesu li novci jedini razlog tome?
Makar to u šibenskom prvoligašu kriju kao zmija noge, već površna anketa među menadžerima, koji su kao časnici za vezu pokušali plasirati Zeca na atraktivno zapadno tržište, otkriva kako je najveća svota koja je ponuđena Šibenčanima dosezala 1,5 milijuna eura.
Toliko su, naime, nudili turski Trabzonspor i zagrebački Dinamo, a to je približno pola od onoga što je tražio šibenski prvoligaš. Ostale su ponude bile nedovoljno ozbiljne ili financijski pretanke.
- U europskim nogometnim očima Zec još uvijek ima tretman dobrog potencijala, ali ne i gotovog igrača. Za takvo mišljenje jedan je od razloga svakako podatak da se nadareni napadač nije još okušao na pravi način u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a neću kazati ništa posebno novo, ni pametno, ako utvrdim kako je u Europi još uvijek puno lakše prodati igrača Hajduka ili Dinama nego prvotimca Šibenika – pokušao nam je pojasniti razliku između nuđenog i traženog splitski menadžer (i bivši nogometaš) Tonči Martić, koji je na Šubićevac u “špijuniranje” Zeca doveo emisare belgijskog Anderlechta.
Od prve ljutite reakcije Zecova menadžera Miralema Kazića kako “Šibenik traži previše i stalno mijenja cijenu”, raspoloženje u bugojanskom taboru evoluiralo je do izjave nadarenog napadača u stilu “ne ljutim se na Šibenik što traži previše, jer me on stvorio i lansirao”.
Proljeće je, u tom se slažu svi zainteresirani menadžeri, nova velika šansa Zeca i Šibenika. Pitanje je, međutim, koliko će nadarenom napadaču škoditi što nije prošao cijele pripreme i treba li baš na sva zvona brujiti kako je “prodaja Zeca jedini financijski spas Šubićevca”.
Gorepotpisani vjeruje u povoljan (financijski) rasplet. Dobrim dijelom i zbog toga što griješe oni koji u Zecu traže napadača tipa Drogbe i(li) Ibrahimovića.
Zec je i laka, i brza, i spretna “konjica”, igrač koji je silno rastao iz sezone u sezonu, te ima još puno prostora za napredovanje
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
Pa da igra u dinamu prodo bi njega Mamić za 20 miliona, jer ako traži za Manđukića 10, a Zec je bar dva puta bolji od njega, a to što je bosanac sigurno mu smanjuje cijenu, pa sad vjerovali vi ili ne............
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Zec i Alispahic stijelci u prvom poluvremenu protiv Slaven-Belupa.
Pa gdje su gringo golovigringo2 je napisao/la:Zec i Alispahic stijelci u prvom poluvremenu protiv Slaven-Belupa.

Nema nigdje prenosadelija je napisao/la:Pa gdje su gringo golovigringo2 je napisao/la:Zec i Alispahic stijelci u prvom poluvremenu protiv Slaven-Belupa.

Pa i dva najbolja igrača Šibenika su upravo Zec i Alispahić, bravo momci. 

Zec promašio penal protiv Zaprešića, obranio mu ga Delač u 5. min.
Pa Bog ga ne ubio sto nije Dzeku pitao kako se to radiMrgood je napisao/la:Zec promašio penal protiv Zaprešića, obranio mu ga Delač u 5. min.

+ promašio jedan zicer i oborio me na kladionici.