Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Lijepo je tako odmah izmislitii opravdanje za moguci poraz. 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Imam osjecaj da ce ova oslabljena ekipa sutra prekinuti tu nocnu moru na riazoru koja se poinavlja iz godine u godinu, mislim da dosta toga zavisi od gutija koliko ce on biti raspolozen.........vjerujem da ce kaka i raul da donesu POBJEDU!!! HALA MADRID 
<<<<<Real Madrid>>>>>>
<<<<<Los Angeles Lakersi>>>>>>
Ma nista od Raularaul_7 je napisao/la:Imam osjecaj da ce ova oslabljena ekipa sutra prekinuti tu nocnu moru na riazoru koja se poinavlja iz godine u godinu, mislim da dosta toga zavisi od gutija koliko ce on biti raspolozen.........vjerujem da ce kaka i raul da donesu POBJEDU!!! HALA MADRID
ma volim i ja tebeTrasimaco je napisao/la:Lijepo je tako odmah izmislitii opravdanje za moguci poraz.
2:1 za DeporWolverine je napisao/la:pa da, ipak ste vi real koji nije pobjedio depora jos od pocetka rata.
nego, sutra remont depora. bit ce najmanje 4 razlike za real.
Raul jedini moze da prekine ovo prokletstvo na riazoru on je takav igrac LEGENDA....ma dobit cemo 100% ako onaj cassilas ne usere
heheheh

<<<<<Real Madrid>>>>>>
moze.Casillas je napisao/la:2:1 za DeporWolverine je napisao/la:pa da, ipak ste vi real koji nije pobjedio depora jos od pocetka rata.
nego, sutra remont depora. bit ce najmanje 4 razlike za real.
ma kakav Raul,cjenim to sto je on vec legenda Reala ali njegovo je proslo i zavrsena prica .raul_7 je napisao/la:Raul jedini moze da prekine ovo prokletstvo na riazoru on je takav igrac LEGENDA....ma dobit cemo 100% ako onaj cassilas ne usere![]()
heheheh
![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- TheManiacs
- Kontakt:
Real uzima sutra 3 boda dosta su kiksali nemogu svake druge sedmice kiksati pa kad bi` stigli Barcu ??
Yebo te tolike godina kad je prpa guzici
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
veceras kec ko dzamija, ulazem cenera na depor, real je vjecna musterija na riazoru jos im ne igra Kristina 
pi.
ma sta ti znasTheManiacs je napisao/la:Real uzima sutra 3 boda dosta su kiksali nemogu svake druge sedmice kiksati pa kad bi` stigli Barcu ??
Bice ****...samo kad vidim ova 4 nepoznata lika.fakticki na klupi imamo samo Drentehe-a, i Mect koji nece ni uci u igru jedino ako nepocne od 1 minute i onda cemo da i popusimo ga ako on bude igrao na pocetku..Casillas je napisao/la:Ajoj za Lassa stvarno nisam znaofabio je napisao/la:Evo sad je 100% sigurno da CR nece igrati protiv La Carune pisi MARCAebo ga Matiliga mogo ga ja u vrat kao i Messi onog igraca iz Seville.."samo problem sto Ronaldo ima duzu ruku,visi moramo to uzeti u obzir Messi nije mogao"
![]()
C.Ronaldo,Garay,Lass,Gago,V.Vart,Higuain,M.Diarra, (Pellegrini nece moci racunati na 7 igraca,plus ranije Pepe)i onda nije cudo sto je Riazor proklet.
Pozvani:Casillas,Dudek,Arbeloa,S.Ramos,Drenthe,Albiol,Mectdelder,Marcelo,Guti,Grenero,Xabi,Raul,Kaka,Benzema,
Rodrigo,Mosquera,Mateos,Raul Ruiz.
---------------------Casillas-----------------------
--Arbeloa-----S.Ramos---Albiol---Marcelo-----
----------------Grenero--Xabi-------------------
------------Guti---------Kaka-------------------
-----------------Raul---Benzema----------------
klupa:Dudek,Mectdelder,Drenthe,Mosquera,Mateos,Rodrigo,R.Ruiz
4 nova dijecaka koja su u paznji po prvi put Mateos=odbrana,Raul Ruiz, Mosquera=sredina,Rodrigo=napadac..inace ovaj Rodrigo "napadac" je pri 2 sedmice dosao u Real Madrid B, iz mladje kategorije Real Madrid C...
18sezona Real Madrid nije pobijedio u La Carunji..sada bolnica igraca u RM..
Bice zajjjebano samo kad pogledam ovu klupu...3 boda je 3 boda.Idemo Kaka,Benzema malo magije sutra solo prodori i gol
) Bice ****... Al ono stvarno. Nismo toliko dugo pobjedili i jos nas ubise ozljede. Garay, Ronaldo, Lass, Higuain... cetiri igraca iz prve postave, ne racunajuci na Pepea...Gago i Diarra uz Lassa dva defanzivna veznjaka, ostaje samo Alonso, vjerujem da ce Guti morati pokriti taj nedostatak
- -Barcelona-
- Kontakt:
ma dobijate veceras 100% ,nemozete svako malo kiksati........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
imam neki filing da ce ih depor pocjepati 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Zato ga Kaka nemaCRNI_SA je napisao/la:imam neki filing da ce ih depor pocjepati
povrede su sastavni dio nogometadon Ciro je napisao/la:Zato ga Kaka nemaCRNI_SA je napisao/la:imam neki filing da ce ih depor pocjepati![]()
0-1 mi smo zadovoljni..koliko nam samo igraca fali
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Dobro CRNI vidjecemo vaceras, sve je to nogomet.znam ja,ali ipak kad ti fali 2 igraca CR,HIQUIAN koja su najboljoj formi pa LASS najbolji zadnji vezni tima,da negovorim o najboljem igracu odbrane tima PEPE...ali mi uvijek idemo na pobijedu kakav bod i ako nam fali 8 igraca 
pa zato sto vam fale ti igraci kazem trebali bi i bodom biti zadovoljni ...ako i bod ovojitedon Ciro je napisao/la:Dobro CRNI vidjecemo vaceras, sve je to nogomet.znam ja,ali ipak kad ti fali 2 igraca koja su najboljoj formi pa oa najbolji zadnji vezni tima,da negovorim o najboljem igracu odbrane tima Pepe...ali mi uvijek idemo na pobijedu kakav bod i ako nam fali 8 igraca
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ali mi smo Real.. igramo samo na pobjeduCRNI_SA je napisao/la:pa zato sto vam fale ti igraci kazem trebali bi i bodom biti zadovoljni ...ako i bod ovojitedon Ciro je napisao/la:Dobro CRNI vidjecemo vaceras, sve je to nogomet.znam ja,ali ipak kad ti fali 2 igraca koja su najboljoj formi pa oa najbolji zadnji vezni tima,da negovorim o najboljem igracu odbrane tima Pepe...ali mi uvijek idemo na pobijedu kakav bod i ako nam fali 8 igracajer ipak je deportivo spanski velikan
mada cemo veceras izgubiti
Ma kakvi izgubiti..idemo na 3 boda..0-1 ;)mada je i odbrana vrlo oslabljena ali vidjecemo vaceras sve :)najsladje bi bilo prekinuti niz Deportiva kod kuce bez poraza..Bez 8igraca..4,5 iz prve postave 
Zadnja izmjena: don Ciro, dana/u 30 jan 2010, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
- rob do bagro
- Kontakt:
Koliko vi ono godina niste dobili u La Coruni???

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
17 sezona..puno je x bilo isto..sijecam se kad raja Zidane,Figo,Carlos,Raul..vodili 0-2 i nakraju zavrsi 2-2 zadnji minut...proklet stadionrob do bagro je napisao/la:Koliko vi ono godina niste dobili u La Coruni???![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.