FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje su oni što su najavljivali da ćemo sa pola snage uzeti danas??? Bogami kao da ste mislili da će se njihovi igrači sklanjati pred našim...Jako neozbiljne najave ste davali.
Mogu reći da je tekma bila jako dobra, dosta terke i tempa, malo grublja nego inače, al brate mili pa nije balet....U našoj igri se moglo dosta toga vidjeti, nešto pozitivnog nešto negativnog. Imali smo u par navrata dobre akcije koje su nažalost završavali na obodima šesnaesterca, njihova odbrana je jako dobro stajala. U tom pogledu se vidi znatni napredak nego jesenas, ali isto tako ponavljamo iste greške...mnogo netačnih pasova, a to za ovako resperktabilnu sredinu terena se ne smije dešavati. Krivicu kod gola ne snosi samo Delač, i ako ima najveći udio u tome. Nisu naši trebli dozvoliti protivničkom igraču da uopće uputi udarac.
Kada čovjek pogleda zvaničnu statistiku nismo ni zaslužili ništa dole. Protivniku čestitke na pobjedi a ja želim da mi brzo ovo zaboravimo i okrenemo se malom gradskom derbiju.
Ako je neko mislio da će Anida dočekati sa aplauzom, grdno se zeznuo.
Momče glavu gore Horde su uz tebe.
Travančić Anid jedan je od nas!!!!
Mogu reći da je tekma bila jako dobra, dosta terke i tempa, malo grublja nego inače, al brate mili pa nije balet....U našoj igri se moglo dosta toga vidjeti, nešto pozitivnog nešto negativnog. Imali smo u par navrata dobre akcije koje su nažalost završavali na obodima šesnaesterca, njihova odbrana je jako dobro stajala. U tom pogledu se vidi znatni napredak nego jesenas, ali isto tako ponavljamo iste greške...mnogo netačnih pasova, a to za ovako resperktabilnu sredinu terena se ne smije dešavati. Krivicu kod gola ne snosi samo Delač, i ako ima najveći udio u tome. Nisu naši trebli dozvoliti protivničkom igraču da uopće uputi udarac.
Kada čovjek pogleda zvaničnu statistiku nismo ni zaslužili ništa dole. Protivniku čestitke na pobjedi a ja želim da mi brzo ovo zaboravimo i okrenemo se malom gradskom derbiju.
Ako je neko mislio da će Anida dočekati sa aplauzom, grdno se zeznuo.
Momče glavu gore Horde su uz tebe.
Travančić Anid jedan je od nas!!!!
- Burberry46
- Kontakt:
Lose smo odigrali i to je to, idemo dalje, prvenstvo je sad jos vise zanimljivo, zato SVI na Kosevo, klub treba podrsku!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakvi maloumnici ! .. Al sto je najgore ,nas pobijede igraci nekakvi ,koji ne znaju hodati kad ih gledas cc...al igraju srcem i to je to.Nase picke ne smiju udariti nikoga,a oni kolju dole :/ .. I fol pojacanja neka,nisu igrali godinu dana i fol spremni sad,ma kakvi (osim velkoskog,kojeg drzi na klupi ) .Ubacuje vusljanina,ne moze trebu probiti a ne igraca po strani,nemam rijeci
..Sve u svemu jedina prilika ,sut bilbije pored gola ono.Gol ne bi dali da je ostalo jos 4 poluvremena vala ..Robijasi nemaju 1 pjesmu (**** te sarajevo) ccc ..Ostalo djeca kod kiketa pjevaju slicne pjesme na TV-u ... Uglavnom biće *ebavanja majki sljedeci vikend sto se i ocekuje realno.Hvala

Kakva namjestaljka danasnje utakmice, igralo se za tatu Tana.
Govoriti kako Zeljo namjesta utakmice je smjesno.
SIPA ce imati pune ruke posla. Sta reci nego sramota!
Govoriti kako Zeljo namjesta utakmice je smjesno.
SIPA ce imati pune ruke posla. Sta reci nego sramota!
- SarajlijaTM
Ne znam jel' do telekoma ili sta,al ja evo ni jednog takvog ne mogu dobiti na telefon.hilmo je napisao/la:Gdje su oni što su najavljivali da ćemo sa pola snage uzeti danas??? Bogami kao da ste mislili da će se njihovi igrači sklanjati pred našim...Jako neozbiljne najave ste davali.
Mutke,haj' posteno,bio si ubjedjen da ce te prozujati zenicom sa 3 komada u mrezi celika,a nadao si se da radnik ima snage da mlatne nasmoustapha je napisao/la:Nista, glavu gore. Mislio sam da ce Zeljo sigurno dobiti danas, ali eto nisu uspjeli iskoristiti nas poraz. Prvenstvo postaje samo zanimljivije.

Btw.strasan vam je bio onaj prvi sut na gol u 58' minuti

@head-prica se da je ibrakovic pogresno uplatio
ocekivano hahaha.ade43 je napisao/la:Kakvi maloumnici ! .. Al sto je najgore ,nas pobijede igraci nekakvi ,koji ne znaju hodati kad ih gledas cc...al igraju srcem i to je to.Nase picke ne smiju udariti nikoga,a oni kolju dole :/ .. I fol pojacanja neka,nisu igrali godinu dana i fol spremni sad,ma kakvi (osim velkoskog,kojeg drzi na klupi ) .Ubacuje vusljanina,ne moze trebu probiti a ne igraca po strani,nemam rijeci..Sve u svemu jedina prilika ,sut bilbije pored gola ono.Gol ne bi dali da je ostalo jos 4 poluvremena vala ..Robijasi nemaju 1 pjesmu (**** te sarajevo) ccc ..Ostalo djeca kod kiketa pjevaju slicne pjesme na TV-u ... Uglavnom biće *ebavanja majki sljedeci vikend sto se i ocekuje realno.Hvala
-
- Kontakt:
isto kosto je osim sredio u pizzeriji juceHead je napisao/la:I sta kazu,sredio Ibrakovic dvicu u Zenici.

ps. " onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 01 mar 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prije bi ih dobili da se nije digla tolika euforija oko svega...igraci Sarajeva , posebno ovi sa strane sto su dosli u ligu, su usli u mec sa misljenjem da ce im se igraci Celika naguzi.ti cim dodje Sarajevo, Tan, pare , citava prica...a ono proizveli kontra efekat...maksimalno motivisali igrace Celika, napunili stadion i igraci Sarajeva totalno se pogubili u svemu ovome jer su krenuli po principu da je tekme dobivena i prije neg sto je pocela...
toga se i ja bojim u vezi Slobode, Ciro i sva situacija, uslovi, igraci koji su zvijezde za ligu federacije itd itd...postoji mogucnost da i oni mecevima pristupe ovako kao igraci Sarajeva danas u Zenici i da ishod bude isti, protivnik maksimalno napaljen i poraz...toga me najvise strah..
ovako borbenog i motivisanog Celika, sa ovako popunjenim stadionom ne moze garantovat da ce pobijedit ni reprezentacija nase lige, nemas ti ovdje tako kvalitetnih igraca da nekog takvog dobiju u gostima na cisti kvalitet iako igraju preko qrca.
toga se i ja bojim u vezi Slobode, Ciro i sva situacija, uslovi, igraci koji su zvijezde za ligu federacije itd itd...postoji mogucnost da i oni mecevima pristupe ovako kao igraci Sarajeva danas u Zenici i da ishod bude isti, protivnik maksimalno napaljen i poraz...toga me najvise strah..
ovako borbenog i motivisanog Celika, sa ovako popunjenim stadionom ne moze garantovat da ce pobijedit ni reprezentacija nase lige, nemas ti ovdje tako kvalitetnih igraca da nekog takvog dobiju u gostima na cisti kvalitet iako igraju preko qrca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Hilmo, care, znas nas, **** ti nas. Digli se pojedinci ovdje ko da smo Real, a sad fol nesta psuju. I nek su nas spustili na zemlju.
4.10.2009.
Imaju i pravo kad nek spuste ovu djecu sto su se bila napalila ovdje.. Bice 0-3 haha a mi ni 3 suta nismo imali LOLtello je napisao/la:Invazija štrumfova na temi ....
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Istina je da je Sarajevo loše odigralo, ali to je više pold odlične defanzivne igre Čelika. Svaka čast Zeničanima na borbi, a i na onim ne sportskim stvarima (10x nabijanje lopte kod prekida za nas, 10x klizeći za žuti karton, odugovlačenje itd.)
Imali smo mi i mnogo jače ekipe od ove (Nadarević, Berberović, Mirvić, Škoro, Obuća...), pa nismo pobjeđivali u Zenici. Jednostavcno ljudi se napale na nas jer im je to utak. sezone i FK Sarajevo mora imati 5x jaču ekipu da bi dobilo na tom gostovanju (nešto poput Tuzle).
Stavite na 0.42 pa vidite kakvu smo samo ovdje ekipu imali pa nismo dobili
" onclick="window.open(this.href);return false;

Stavite na 0.42 pa vidite kakvu smo samo ovdje ekipu imali pa nismo dobili

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa i oni su kiksali, al haj eto sad tri bježe, prednost nije nedostižna to je jedna utakimca, i sad je prvenstvo još interesantnije postalo jer se za prvo mjesto bori 5 ekipaFudo je napisao/la:Imaju i pravo kad nek spuste ovu djecu sto su se bila napalila ovdje.. Bice 0-3 haha a mi ni 3 suta nismo imali LOLtello je napisao/la:Invazija štrumfova na temi ....
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
ljudi kako smo samo glupo izgubili pa to je nemoguce onako glup ko pa to se samo nama desava kukesi pa sad cim se necemu mi ponadamo nad mora golman ukopati iako su danas i manijaci kiksnuli ja iskreno mislim ovo je moje iksreno misljenje da moje sarajevo nemoze ni u snu do titule jer ljudi morate biti svjesni igru nemozes promijeniti preko noci svi ce protiv nas da igraju jako da sjeckaju igru a nasi nemaju m u da na jaku igru a isto tako mislim kada pogledam ekipu zelje da ni zeljo nema velike sanse za titulu iako imaju 3 boda vise od svih konkurenata jednostavno nemaju ni oni ekipe e sad da se strmufovi nebu bunili ja cu reci itekako opet imaju vece sanse od nas jer su bolji mozete vi pricati tamo amo tanu hvala za vracanje dugova i nista mi ostajemo na istom nivou to je to nista bolje jedino sto nam igraci nisu gladni a ovde sto se tice igre nema poboljsanja i nece zadugo biti
Samo Sarajevo
Nije bitan pristup igrača, koliko je bitno kvaliteta ekipa. Nematog pritiska, niti bilo čega, kad neko ima dobru ekipu. Za Slobodu ne znam, ali Sarajevo ima jednu prosječnu ekipu u kojoj igraju igrači koji samo treniraju godinu dana, bez utakmica. Sad što su se oni digli, naravno šampioni svemiracaultrasstyle_tz je napisao/la:prije bi ih dobili da se nije digla tolika euforija oko svega...igraci Sarajeva , posebno ovi sa strane sto su dosli u ligu, su usli u mec sa misljenjem da ce im se igraci Celika naguzi.ti cim dodje Sarajevo, Tan, pare , citava prica...a ono proizveli kontra efekat...maksimalno motivisali igrace Celika, napunili stadion i igraci Sarajeva totalno se pogubili u svemu ovome jer su krenuli po principu da je tekme dobivena i prije neg sto je pocela...

Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Poseban pozdrav za Todorovića koji je najvljivo da ćete pkoriti Zenicu

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Cartman je napisao/la:Izgubit u Zenici nije sramota.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Hahahaha, jest mi drago što su sad svi navalili na temu, što svi pišu negativno, a ne gledaju sljedeće kolo i ko s kim igra, samo mogu za danas reć da čestitam Čeliku na pobjedi, ovaj poraz i nije toliko bitan, sljedeće kolo mi kod kuće, mali igraju sa Zrinjskim mi dobijemo oni izgube ćao
Ono što hoću da kažem je to da se sad svako kolo može promijeniti lider na tabeli i ne samo lider nego skoro svaka pozicija

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.