još jednom se potvrdilo da nama zdrav Japo znači više od svih mehinovića, suhonjića i međića zajedno

ovo potpisujem,,,,ako može pjesma,,nek crknu dušmani,,,baltazar1 je napisao/la:pobjeda u Maglaju 33:31, možda i neočekivano ali zato i puno slađe
još jednom se potvrdilo da nama zdrav Japo znači više od svih mehinovića, suhonjića i međića zajedno
mojne na novinare odmah7aprildomemoj je napisao/la:Čestitke rukometašima koje su mnogi prerano otpisali. Novinari su već počeli bili pisati o opstankuČelika teško možemo dobiti ali treba se boriti pa šta bude
1**** je napisao/la:Večeras nam treba Beširević preko 15 odbrana,Japo na svom nivou i Buljugija sa nekoliko svojih ludih golova ,,ostali malo iznad prosjeka,,,i naravno puna dvorana,,,
Ivanceva nema sigurno, on je poslije utakmice sa Capljinom morao napustit BiH. A za Jolovica koliko ja imam informaciju on moze ostat jos desetak dana. Al ne bi me iznenadilo da je i on morao otici.baltazar1 je napisao/la:nisam siguran a nešto sam kao načuo da bi Čelik mogao biti oslabljen za jednog-dvojicu igrača iz Srbije kojim kao nije uredna radna dozvola, ako se ne varam Jolović i Ivančev
opet kažem, samo sam usput dobio inf. tako da ne mora biti tačno
Svašta sam čuo al da se deveterac izvodi sa 10 metara to još nisam. Znači u nogometu jedanaesterac kad je sudija postavi loptu na nekih 12 metarano rules je napisao/la:utakmica čudna , napeta , istrgana , istrzana i neznam ni sam šta sve ne![]()
- prije na minutu mogli riješiti pojednika i otići na +2 , ali Starčević brani zicer Osmanhodžiću...
- 5 sekundi do kraja mogli riješiti utakmicu Beširević brani šut i 3-4 sekunde prije kraja ispucava loptu nogom u tribine (misleći da je isteklo vrijeme) i dobija crveni ...
- sekunda do kraja sudije sviraju deveterac za Čelik na 10ak metara od gola ...
- živi zid su postavili igrači Gračanice , ali ulazi na teren neki kravataš (možda delegat) i on nešto pošao da određuje...
- nakon konsultacija kravataša i sudija isključuju još jednog igrača Gračanice (zašto neznam) , možda zato što je držao previsoko ruke u živom zidu...
- napokon su igrači Čelika opucali devetareac u živi zid i završila je utakmica pobjedom Gračanice 31-30 .
- ovo sam opisao samo zadnju minutu , a kakvih je bilo ostalih 59 nemožete ni da zamislite
Dragan odličan, Kadić takođerrobi je napisao/la:Moze li neko iskreno napisati pojedinacno kako su igrali igraci celika?
dok sam ovo pisao bio sam možda malo popit pa umjesto prekršaj sam napisao deveterac , a nisam ni siguran dali je bilo na 9-10-11... metara , al' bitno je da se ti meni smiješ7aprildomemoj je napisao/la: Svašta sam čuo al da se deveterac izvodi sa 10 metara to još nisam. Znači u nogometu jedanaesterac kad je sudija postavi loptu na nekih 12 metara![]()
Da ti objasnim samo ovu situaciju...igrač ne smije biti zamijenjen ,ako je vrijeme isteklo i mora se još samo izvesti faul...zbog toga je igrač Gračanice dobio dva minuta...da ti pojednostavim,odbrambeni igrači koji su pri završetku utakmice u terenu (a u tom momentu je dosuđen faul,a istovremeno i kraj,gdje još ostalo samo da se izvede faul) se ne smiju mijenjati. Iznimno je pravilo samo kod ekipe u napadu,gdje se smije zamijeniti samo jedan igrač,odnosno igrač koji izvodi taj faul. Zato je KRAVATAŠ isključio igrača Gračaniceno rules je napisao/la:utakmica čudna , napeta , istrgana , istrzana i neznam ni sam šta sve ne![]()
- prije na minutu mogli riješiti pojednika i otići na +2 , ali Starčević brani zicer Osmanhodžiću...
- 5 sekundi do kraja mogli riješiti utakmicu Beširević brani šut i 3-4 sekunde prije kraja ispucava loptu nogom u tribine (misleći da je isteklo vrijeme) i dobija crveni ...
- sekunda do kraja sudije sviraju deveterac za Čelik na 10ak metara od gola ...
- živi zid su postavili igrači Gračanice , ali ulazi na teren neki kravataš (možda delegat) i on nešto pošao da određuje...
- nakon konsultacija kravataša i sudija isključuju još jednog igrača Gračanice (zašto neznam) , možda zato što je držao previsoko ruke u živom zidu...
- napokon su igrači Čelika opucali devetareac u živi zid i završila je utakmica pobjedom Gračanice 31-30 .
- ovo sam opisao samo zadnju minutu , a kakvih je bilo ostalih 59 nemožete ni da zamislite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.