FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgubit u Zenici nije sramota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nakon onakvih uslova,treninga od juce i oni ovako odigraju nek se kolektivno zapitaju da li zasluzuju da nose Bordo dres.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
joj kumovi sto nam je liga ojacala sada ni milijarder ti nije siguran da bi bio drugi 

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
-
- Kontakt:
Dobar si momak, i navijac svakako cim ti forum gledas kao ogledalo navijacke skupine i kluba uopsteno! Eh ti " itekako dobri jarani" sigurno nisu 5 puta bili na grbavici sveukupno pa se nadaju bodovima iz Bijeljine, a da znaju, znali bi da je taj isti Radnik jedna od najneugodnijih ekipa Zelji. Da podsjetim i tebe i tvoje "itekako dobre jarane" da je taj Radnik i u jesenjm dijelu prvenstva odnio bodove s grbavice a koliko me sjecanje sluzi i prosle sezone se to isto dogodilo... tako da objektivni navijaci su ocekivali sto i ja, tezak put do bodova. PozdravTHEC je napisao/la:niste mozda na forumima, al imam itekako dobrih jarana medju manijacima i jednostavno je javna tajna vas 'dobar' odnos sa Radnikom pa samim tim itekako ste ocekivali danas 3 bodaPirke_TM87 je napisao/la:Mi sigurno nismo najavljivali bodove iz Bijeljine kao vi iz Zenice. Dobili ste po usima i to je toTHEC je napisao/la:Glup poraz, Celiku cestitke na borbenosti onako i treba igrati sto danas igraci Sarajeva nisu pokazali, sta je tu je jos 10 kola do kraja bice ovdje svega !
PS.za one anamo, vec upisana tri boda u Bijeljini vam izmakose, sto li ?. Nisu poblem pare, pojacanja, problem je pobjednicki mentalitet, koji vi nemate!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- Crni gavran
- Kontakt:
Ja se samo pitam, na osnovu cega ste najavljivali sigurnu pobjedu u Zenici? Ako govorimo o kvalitetu, ja vam odgovorno tvrdim da ga za tako nesto jednostavno nemate. Pozdrav!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Slažem se kolega.SarajlijaTM je napisao/la:Gledajte ovo s ljepse strane,da niste milione potrosili,ubio bi vas celik 5:0
Uvijek može gore od goreg i zato glavu gore, ne dajte da vas spusti ovaj poraz, treba nam vaša eu4ia ko gladnom komad hljeba
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 01 mar 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
Ko muhe bez glave igraju, samo da mi je znati kakva je taktika za ovaj mec bila ako je uopste bilo..Musemic je tito za ovog hahah, Delac je kralj LOL..Isli u tursku da sa kupaju suuncaju, po koja tekimca i to je to, sad puni dzepove bez truda i znoja, a trener ko mutavac..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ma brate kako na osnovu cega, pa zar ti ne znas da su oni NAJVECI U DRZAVI a neki bi reakli i sireCrni gavran je napisao/la:Ja se samo pitam, na osnovu cega ste najavljivali sigurnu pobjedu u Zenici? Ako govorimo o kvalitetu, ja vam odgovorno tvrdim da ga za tako nesto jednostavno nemate. Pozdrav!

Dovesti hrv igrace/trenere u pokusaju i ovo se desava ..
ljudi ovo uopste nije humano sta su nam danas nasi igraci priredili ja znam da svaki navijac sarajeva nemoze sebi doci poslije ovoga jer zaista tek se ponadas necemu i vidis da je to propast haos kakva **** u europa sad mi je otovorilo oci ovo strmufovi imaju ljudi pravo da nas karaju dokle oce digli se jesmo bez ikakve osnove slabi smo da slabiji nemozemo biti celikovi igraci su pšokazali kako se igra za sveti dres a u sarajevu svi se nes cuvaju cuvaju noge delac kad se samo sjetim povraca mi se ljudi od muke ja nezz sta da kazem kome nije tesko danas nije navijac sarajeva meni je ovo tezi poraz neg i protiv zete i kukesija jer tek se covjek ponada i onda vidis da si se uzalud nadao bolje da smo ostali sa svojim igracima koji bi ostavili srce na terenu i siguran sam protiv ovakvog loseg celika nebi izgubili i opet bi izborili europu svojom borbom jer mi sigurno nemozemo do titule ljudi nemojte dzabe otvarati raspravu sa strumfovima ljudi su 100 % sampioni mozete se vi svadjati ali moramo biti svjesni d aljudi imaju sto mi nemamo slogu i imaju momke koji igraju srcem za njih a mi imamo manekene koji imaju po 30 hiljada maraka platu...zato strumfovi imaju pravo d anas jebu da ne vade samo da nam mecu
Samo Sarajevo
- champions1921
Re: Odg: FK Sarajevo
Nastelili x. Veća kvota, plus želili vama dati šansu pa da prvenstvo bude zanimljivije ali strašni galaktikosi ne znaju da šutnu na gol. Prvaci svemira i šetači kroz ligu? Možda još jedno kolo a onda skidanje gaća igračima i pljuvanje po savezu.THEC je napisao/la:niste mozda na forumima, al imam itekako dobrih jarana medju manijacima i jednostavno je javna tajna vas 'dobar' odnos sa Radnikom pa samim tim itekako ste ocekivali danas 3 bodaPirke_TM87 je napisao/la:Mi sigurno nismo najavljivali bodove iz Bijeljine kao vi iz Zenice. Dobili ste po usima i to je toTHEC je napisao/la:Glup poraz, Celiku cestitke na borbenosti onako i treba igrati sto danas igraci Sarajeva nisu pokazali, sta je tu je jos 10 kola do kraja bice ovdje svega !
PS.za one anamo, vec upisana tri boda u Bijeljini vam izmakose, sto li ?. Nisu poblem pare, pojacanja, problem je pobjednicki mentalitet, koji vi nemate!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
nemojte se zalostiti pitari nasi sljedeca godina je vasa
.

Delac jest da je zasro ali je dobar golman imo je dvije intervencije kojima je spasio ciste golove,podsjeca me svojim izletima,greskama i letovima na Piplicu
ma stari dobri pitari sta bi bez njih ne bi se imali kome smijati ali fktterabajt je napisao/la:nemojte se zalostiti pitari nasi sljedeca godina je vasa.

- moustapha
- Kontakt:
Nista, glavu gore. Mislio sam da ce Zeljo sigurno dobiti danas, ali eto nisu uspjeli iskoristiti nas poraz. Prvenstvo postaje samo zanimljivije.
Za prave rezultate potrebna je ekipa koja ce biti duze na okupu. Danas su zakazali neki od igraca od kojih se najvise ocekivalo.
Za prave rezultate potrebna je ekipa koja ce biti duze na okupu. Danas su zakazali neki od igraca od kojih se najvise ocekivalo.
#divovi
Ivan Tatomirovic me nikad nije razocarao... Svaka mu cast...
Sto se tice citave ekipe, mislim da je ovaj poraz dosao u pravo vrijeme, jer je jasno da Travancic moze puno vise dati od Purica i Todorovica. Puzigaca?? Dobili smo odgovor ko treba da bude prvi izbor. Po meni greska Jarnija, sto Stojceva nije ostavio u igri... A bas je bio u elementu.. Sve u svemu, ja idem na Kosevo protiv Olimpica..
Sto se tice citave ekipe, mislim da je ovaj poraz dosao u pravo vrijeme, jer je jasno da Travancic moze puno vise dati od Purica i Todorovica. Puzigaca?? Dobili smo odgovor ko treba da bude prvi izbor. Po meni greska Jarnija, sto Stojceva nije ostavio u igri... A bas je bio u elementu.. Sve u svemu, ja idem na Kosevo protiv Olimpica..

Jeste ali zato je primio gol koji se nevidja 2 puta u sto godina..Nikad u zivotu nisam vidio golmana da pusti nako ocigledno i NAMJERNO loptu u gol..century je napisao/la:Delac jest da je zasro ali je dobar golman imo je dvije intervencije kojima je spasio ciste golove,podsjeca me svojim izletima,greskama i letovima na Piplicu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.