FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e zato se ne daje javno stream 

Odbrana je puno nesigurna,Vule fali ako nsita da zagalami ova dva se ne kontaju nikako Mesanovic dolazi u sansu kako hoce,Baric ispada svaki put kad ga se napadne,lijeva strana uzasna
Ovdje nemozes dati dva gola da si pita,sad ce klasika peglanja,valjanje,gubljenje lopti,pa i u prvom poluvremenu je bilo veoma malo aktivne igre,tesko ce se ovdje nesto okrenuti,ali svakako uvesti odma Krstu pa i Anida probati
Ovdje nemozes dati dva gola da si pita,sad ce klasika peglanja,valjanje,gubljenje lopti,pa i u prvom poluvremenu je bilo veoma malo aktivne igre,tesko ce se ovdje nesto okrenuti,ali svakako uvesti odma Krstu pa i Anida probati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
link na pp
Uživajte.
Uživajte.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
nije S. izaslo iz 16-ercapile87 je napisao/la:Ja sam onako gledao ne preskaku nisam vidio da ste opucali u gol...

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kako samo jadna igra, ovo stvarno nisam ocekivao. Pa ne mogu loptu preko centra prenijeti, sta im se desava, popisam se u Antaliju i sve zivo. Cuj Velkoski i Travancic na klupi, sta se ovo desava u pm vise, nikad rahat tekme pogledat...
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 01 mar 2014, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje je onaj sto je najavljivao tika taka i 0-3, makar je u kornerima 5-0 za vas.
Sad je nerijesno puna kapa, al fakat ono ni rekreativac ne bi uradio sto Delac uradi
Ne bi ovi nikad gola dali drugacije

E ovako....dinamično prvo poluvrijeme, oni bolji zbog statistike imali su više šuteva prema golu, imaju vodstvo, koje ide na dušu Mateju, ali Bože moj, desi se pogreška. Zato je možda trebalo da Bandović počne, radi tog pritiska publike, ipak je on upoznat sa Zeničkom publikom
. Imamo izrađene akcije samo fali završnica, Bilbija odsječen, mora izlaziti po loptu, kao što sam ranije rekao lijeva strana škripi, očekujem Tadejevića ili Velkoskog..
Još ništa nije izgubljeno, idemo po gol(ove) u drugom poluvremenu.

Još ništa nije izgubljeno, idemo po gol(ove) u drugom poluvremenu.
-
- Kontakt:
simon je napisao/la:Pa ma*** vam strumfovsku **** nemozete gola mrtvom Radniku dati a dosli ovde da se nasladzujete koji retardi to nije kompleks to je bolest jednostavno !.
Bice ovo win na kraju
et poceo sam pravit stream ljudima i dode ovaj bolid i psuje majku a pojma nema jel nekome ziva majka
sad od strema nista
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
iVar je napisao/la:blog.spot.com umjesto zvijezda i nema tačke izmedju prve dvije riječi!
Going on up to a spirit in the sky...
Sta vam je ba, pobijedit cemo, opustite se. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
JA SAMO JEDNO KAZEM NIJE PROBLEM AKO IZGUBIS LJUDI PORAZ SVAKO DOZIVI ALI SRAMOTA JE ONA IGRA ONAKVA SRAMOTA PA MRTVI CELIK SA2 IPO IGRACA U EKIPI JE DOSTA JACI OD NAS STVARNO SRAMOTA A **** PORAZ PROBLEM JE ODNOS PREMA SVETOM DRESU ONAKO IH JUCE ISPRATITI JOS JEDNOM PONAVLJAM A ONAKO PONOVIT IDU U ANTALIJU NA PRIPREME LJUDI SE PO LIVADAMA PRIPREMAJU I RAZVALJUJU SVE SU OVO UMISLJENJE P I C K E
Samo Sarajevo
e sta bi mi bez vas.tribalhardcore je napisao/la:et poceo sam pravit stream ljudima i dode ovaj bolid i psuje majku a pojma nema jel nekome ziva majka sad od strema nista
Ti si opet šampion !
- tarikhordas
- Kontakt:
Čelik bolji. Zasluzeno. I nemojte se ljutiti na strumfove, nek nas zezaju kad mogu, kako je krenulo opet je titula njihova.
Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 01 mar 2014, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
prvo poluvrijeme igra nikakva ne opravdavam ali igraci Celika su pregrubi a sudija jednostavno ne sankcionise nije moguce da nijedan zuti karton nije podjeljen a u svakom napadu Sarajeva je pravljen prekrsaj i to ne blag ali valjda ce bit bolje u drugom
a jbg dešavaju se greške, i svako može pogriješti, al što samo naši golmani griješe 
al jbg izvuko nas je u 16 minuti odbranio je čist gol...

al jbg izvuko nas je u 16 minuti odbranio je čist gol...
-
- Kontakt:
simon je napisao/la:e sta bi mi bez vas.tribalhardcore je napisao/la:et poceo sam pravit stream ljudima i dode ovaj bolid i psuje majku a pojma nema jel nekome ziva majka sad od strema nista
sad slusaj ko pantic preko radija
a za tvoju informaciju nisam navijac ni sarajeva ni želje
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
Imaju puno pravo da nas pisaju, jebote. Sve cvijeta kod nas ,plate, akademija, treninzi u Antaliji ali igra kod nas ne moze da ga ****. Ne mozes Celiku jednu ozbiljno sansu napravititarikhordas je napisao/la:Čelik bolji. Zasluzeno. I nemojte se ljutiti na strumfove, nek nas jebu kad mogu, kako je krenulo opet je titula njihova.
Ne znam na čemu temeljiš taj optimizam? Ja sam pogledao ovih 45 minuta i nisam vidio da smo ugrozili gol Zeničana nijednom.. Tu su neki kratki pasovi, centaršutevi, prekidi, rovovska bitka i amaterske greške glamuroznog pojačanja. Daj Bože da zabijemo bar jedan do kraja.uschtipak je napisao/la:Sta vam je ba, pobijedit cemo, opustite se.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- tarikhordas
- Kontakt:
pa ovi nasi se usrali ne znam koji im je a ovi normalno seljOci navrli hoš boba idemo ožežii, fujcentury je napisao/la:prvo poluvrijeme igra nikakva ne opravdavam ali igraci Celika su pregrubi a sudija jednostavno ne sankcionise nije moguce da nijedan zuti karton nije podjeljen a u svakom napadu Sarajeva je pravljen prekrsaj i to ne blag ali valjda ce bit bolje u drugom
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Trenutno korisnika/ca: belosevic23 i 15 gostiju.