@Effe, ovo je jedno od "tvojih" pitanja, na koje mi reakcija bude - au, de me nadje
Jako neugodno pitanje, i mislim da mi ovoga puta nece pomoci ni osobina da "mogu satima nekome da pricam nesto, a da mu ne kazem nista, ali da ga ipak ubedim da jesam, i da ode srecan kao da sam mu odgovorio"
Pokusacu nesto da nakalemim.
Miler je uslovno receno prevara od igraca isto kao ja od coveka.
Jednostavno taj covek je autisticna figura u svetu fudbala, mada i ja sam isto pomislio na pocetku kad sam ga video da radi u nekoj kafileriji i raznosi xotdogove, ali me covek brzo razuverio.
A sad, koliko je koristan igrac u Bajernu, to je malo neodredjeno pitanje.
Mislim da je Miler bio mnogo korisniji pod Jupom nego sto je sad pod Pepom, da l je to sto je imao Lama iza sebe, ili sta vec, to ne znam. Svaki igrac koji ima Lama kao potporu na beku je vazda izgledao bolje na terenu. Mislim i da kad bi Pep u svako doba imao sve igrace na raspolaganju, da bi Miler vise vremena provodio na klupi, imam utisak da ga Pep stavlja samo zato sto mora, tek da ne bude nezadovoljan.
Kazem ti, ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje, a da ne ponavljam ono sa prethodnih stranica.
Imam pozitivno misljenje o Mileru, bez pogovora, ono sto sam napisao da je "prevara od igraca"

znaci da koliko god izgledao kao seprtlja ponekad, on sve to uspesno kompenzuje onim ranije pobrojanim osobinama.
OSECAM DA CE OVAJ POST IZAZVATI BURNU EREKCIJU JAVNOSTI. Sad ce da mi vade oči čarne, gore nego Starom Vujadinu.
Rezime: Miler voli Bajern vise nego bilo koji igrac iz sadasnjeg kadra. Da malo manje voli klub, i da ne izgara onako na terenu, da nije onakav ratar, on bi bio Groskrojc
Mislim, svi smo svesni da on nije neki spektakularan fudbaler, ne igra atraktivno, nema sut ko Kros, nema dribling ko Riberi.....ali ima taj osecaj za trenutak, ima nesto. Posebna sorta igraca, ne pamtim slicnog u novijoj istoriji.