ja ti nisam klinjo od 15 godina da se bavim s tim da stavljam probne tikete i sl.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bravo za tebe onda, sorry od mene. Ali ono sto si gore postavio je totalno sr..... Znaci tiket koji nije uplacen.majestic24 je napisao/la:
ja ti nisam klinjo od 15 godina da se bavim s tim da stavljam probne tikete i sl.
Ma stvarno sam vise popizdio. Jbt, eno postavio sam tiket prije pola sata odigran na 1KM.j00k3r je napisao/la:mah, sta se nerviras bezze, ja sam ispocetka mislio da je ovdje ozbiljnije, urednije, sad sam ohladio, lagano za sebe i zivio...
a moderacija, pa sta pricat kad se mod nasladuje sa postovima "svi mi koji smo" i slicno...
sve stari, iskusni lisci i kladionicari jbte, kad ulaze u pojedine poslovnice ljudi sklanjaju poglede...![]()
cist da znas, od mene nist licno prema tebi, samo komentar na situaciju u "Kladionici"...majestic24 je napisao/la:onaj ko prati ovaj dio foruma,onda zna ko su kladionicari,s kim se moze pricati o tome i slicno.
nikad nisam bio jedan od tih da stavljam neuplacene tikete
Vjeruj buraz da kada sam vidio onaj tiket gore, odmah sam znao da nije uplacen. Jer se kladim u svim kladama i znam kako izgledaju tiketi. Znam i ja 5,6 forumasa koje pratim ovo ostalo bez ljutnje-kupus salata. Bez ikakvog obrazlozenja. Zaragoza Tip:1-Čisto onako na osjećajmajestic24 je napisao/la:onaj ko prati ovaj dio foruma,onda zna ko su kladionicari,s kim se moze pricati o tome i slicno.
nikad nisam bio jedan od tih da stavljam neuplacene tikete
4-1 sta da izdrzidiplomatija je napisao/la:Hajde paderborn izdrzi molim te
valjda ce dati imam kecumoj uzor-S.G je napisao/la:Mozel ovaj Besiktas dat gol, gledal neko tekmu ??
Naravno da radi, nema kod njih praznikaOtelo je napisao/la:Vjerovatno ce se sad javiti hrpa ovih " genijalaca " i ismijavati postavljeno pitanje no da li sutra radi ona web uplata preko premiera ili ne ?
I mislio sam da radekrmpotich je napisao/la:Naravno da radi, nema kod njih praznikaOtelo je napisao/la:Vjerovatno ce se sad javiti hrpa ovih " genijalaca " i ismijavati postavljeno pitanje no da li sutra radi ona web uplata preko premiera ili ne ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.