HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

HercUSrcu
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HercUSrcu » 25 feb 2014, 15:22

Brković ozlijeđen do kraja sezone :(

Još uz to i Pezo ozlijeđen, Radeljić kartoni.
Znači zadnja linija protiv Viteza-
Belošević (Stojkić) - Aleksić - Graovac s maskom - Zlatić

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 25 feb 2014, 15:49

HercUSrcu je napisao/la:Brković ozlijeđen do kraja sezone :(

Još uz to i Pezo ozlijeđen, Radeljić kartoni.
Znači zadnja linija protiv Viteza-
Belošević (Stojkić) - Aleksić - Graovac s maskom - Zlatić
Vidjelo se odmah da je nešto ozbiljno sa Brkom kako je samo čovjek jaukao mene jeza prošla,neće igrat vjerojatno Zlatić protiv Viteza,ja mislim da će Mumin na desnog beka ali kako god nema alibija i opravdanja ništa osim 3 boda.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 25 feb 2014, 16:14

Da je đurić fit i ja mislim da bi Muminović na beka.
Ali ovako Muminović i Barišić moraju ostati u sredini držati to kak spada.
Kog ćeš drugačije staviti u sredinu veznog reda?

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 25 feb 2014, 20:17

iduci utorak je zdrijeb za kup

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 25 feb 2014, 21:46

poz iz Viteza za navijace Zrinjskog i da u subotu odigramo fer i korektnu utakmicu i nek pobijedi bolji

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 26 feb 2014, 00:15

kaskader52 je napisao/la:poz iz Viteza za navijace Zrinjskog i da u subotu odigramo fer i korektnu utakmicu i nek pobijedi bolji
Pozdrav Vitezu :D ,slažem se nek pobjedi bolji ;) .Gledam najavljuje se obilna kiša od petka popodne u Mostaru što znači opet gledamo vaterpolo.Problemi sa povredama :evil: ,problemi sa vremenom :twisted: ,problemi sa travnjakom :twisted: ..... Samo se nadam da neće biti problema sa rezultatom :roll:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 26 feb 2014, 13:44

Evo kako bi ja postavio ekipu kad igramo kuci protiv levatskih ekipa a takvih je 90% lige sa kadrom trenutno kojim imamo! Pogotovo recimo drugo poluvrijeme protiv bunkera kad trebaš gol dati!

Pod Bijelim Brijegom!

- Dujković -

Muminović - Aleksić - Pezo - Stojkić

-Simeunović - Đurić - Crnov - Stojanović -

- Nikolić - Basara
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 26 feb 2014, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 26 feb 2014, 13:49

Gostovanja!

- Dujković -

Zlatić - Aleksić (Radeljić) - Pezo - Stojkić

Barišić

-Simeunović - Đurić (Muminović) - Crnov - Stojanović -

- Nikolić (Basara)

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 26 feb 2014, 15:05

Hvala Bogu da nam ti nisi trener.

Vezna linija u kojoj u sredini igraju 2 super ofenzivna igrača.
Znači svaki naš napad je automatski kontra protivnika.

Još uz to bi izbacio Muminovića samo tako iz svih kombinacija u sredini
a čovjek odigrao vrhunsku polusezonu.

Moje mišljenje je da nam ne trebaju 2 defanzivna vezna u sredini već možemo komotno
uz Muminovića staviti Đurića (kad on bude 100% spreman jer trenutno to još nije).

Ali za gostovanja npr. kod Želje nam trebaju i odličan Barišić i Muminović u sredini.
Zato se nadam da će mali Zlatić biti otkriće polusezone s obzirom da nam je na veliku
žalost Brković otpao do kraja sezone.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 26 feb 2014, 15:21

Aj bola, nezna nitko napraviti konter u ovoj ligi ti pročaš o konti, treba igrati sa 10 halfova kuci :lol:

Dadneš 5 komada primiš dva šta ima veze! :D

Vezna linija u kojoj u sredini igraju 2 super ofenzivna igrača.
Znači svaki naš napad je automatski kontra protivnika.

Još uz to bi izbacio Muminovića samo tako iz svih kombinacija u sredini
a čovjek odigrao vrhunsku polusezonu.

Moje mišljenje je da nam ne trebaju 2 defanzivna vezna u sredini već možemo komotno
uz Muminovića staviti Đurića (kad on bude 100% spreman jer trenutno to još nije).

Ali za gostovanja npr. kod Želje nam trebaju i odličan Barišić i Muminović u sredini.
Zato se nadam da će mali Zlatić biti otkriće polusezone s obzirom da nam je na veliku
žalost Brković otpao do kraja sezone.[/quote]

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 26 feb 2014, 20:55

Pozz od hrvatskih Vitezova za hrvatske Ultrase.Ovo pravi gospodski derbi , Vitezovi protiv Plemića hahha :D :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 26 feb 2014, 22:17

GixUltras1947 je napisao/la:Pozz od hrvatskih Vitezova za hrvatske Ultrase.Ovo pravi gospodski derbi , Vitezovi protiv Plemića hahha :D :D
:D :D :D :D :D :D :D
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 27 feb 2014, 19:51

Konacno nova web stranica. Sve je bolje od one stare, ali stvarno je odlicno napravljena. Sve pohvale :) .
RIP CITY!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 28 feb 2014, 12:36

Lillard0 je napisao/la:Konacno nova web stranica. Sve je bolje od one stare, ali stvarno je odlicno napravljena. Sve pohvale :) .
Stranica je sada stvarno ok i liči na nešto.

]Raspudić: Očekivanja su velika s razlogom

Dan uoči početka drugog dijela sezone pred medije je izašao i Marin Raspudić, prvi čovjek Zrinjskog.

- Prije godinu i pol dana sebi smo postavili dva cilja, jedan vezan za organizaciju kluba, a drugi, naravno, za rezultat. Smatram da smo jedan od ta dva cilja ostvarili, jer je Zrinjski napravio organizacijski iskorak, a jedna od potvrda toga je i UEFA licenca zbog kojeg smo, kako svi znaju, prošle sezone izborili plasman u Europu, iako to nismo zaslužili svojim rezultatima, izjavio je Raspudić.

- Drugi cilj, jasno, prošle sezone nismo ostvarili, jer smo svi u klubu bili itekako svjesni rezultatskog podbačaja. No, izvukli smo određene pouke i ove sezone Europu želimo izboriti svojim rezultatom, a ne administrativnim putem. Mislim i iskreno vjerujem kako smo na dobrom putu. Stručni stožer i igrači imaju našu punu podršku, dodao je Raspudić.

Ciljevi su poznati.

- Naša očekivanja su velika s razlogom. Naravno, Europa je apsolutni prioritet, odnosno egzistencijalni cilj kako je u jednom od razgovora izjavio potpredsjednik Danko Šulenta, ali mi ćemo učiniti sve kako bi u godini pred nama osvojili treći naslov prvaka. Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg, Borac…Istina, oni također ciljaju titulu, ali i mi imamo pravo na takve ambicije. U igri je dovoljno bodova, tako da je sve na nama.

Pod Bijelim brijegom su pozdravili i vijest da je usvojen Nacrt Zakona o naplati i djelomičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima na području Federacije BiH.

- HŠK Zrinjski od starta podržava tu inicijativu i nadamo se da će taj zakon u što skorijem roku proći potrebnu proceduru, zaključio je Raspudić.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 28 feb 2014, 13:08

zrinja05 je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:Konacno nova web stranica. Sve je bolje od one stare, ali stvarno je odlicno napravljena. Sve pohvale :) .
Stranica je sada stvarno ok i liči na nešto.

]Raspudić: Očekivanja su velika s razlogom

Dan uoči početka drugog dijela sezone pred medije je izašao i Marin Raspudić, prvi čovjek Zrinjskog.

- Prije godinu i pol dana sebi smo postavili dva cilja, jedan vezan za organizaciju kluba, a drugi, naravno, za rezultat. Smatram da smo jedan od ta dva cilja ostvarili, jer je Zrinjski napravio organizacijski iskorak, a jedna od potvrda toga je i UEFA licenca zbog kojeg smo, kako svi znaju, prošle sezone izborili plasman u Europu, iako to nismo zaslužili svojim rezultatima, izjavio je Raspudić.

- Drugi cilj, jasno, prošle sezone nismo ostvarili, jer smo svi u klubu bili itekako svjesni rezultatskog podbačaja. No, izvukli smo određene pouke i ove sezone Europu želimo izboriti svojim rezultatom, a ne administrativnim putem. Mislim i iskreno vjerujem kako smo na dobrom putu. Stručni stožer i igrači imaju našu punu podršku, dodao je Raspudić.

Ciljevi su poznati.

- Naša očekivanja su velika s razlogom. Naravno, Europa je apsolutni prioritet, odnosno egzistencijalni cilj kako je u jednom od razgovora izjavio potpredsjednik Danko Šulenta, ali mi ćemo učiniti sve kako bi u godini pred nama osvojili treći naslov prvaka. Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg, Borac…Istina, oni također ciljaju titulu, ali i mi imamo pravo na takve ambicije. U igri je dovoljno bodova, tako da je sve na nama.

Pod Bijelim brijegom su pozdravili i vijest da je usvojen Nacrt Zakona o naplati i djelomičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima na području Federacije BiH.

- HŠK Zrinjski od starta podržava tu inicijativu i nadamo se da će taj zakon u što skorijem roku proći potrebnu proceduru, zaključio je Raspudić[
/u].

Da napomenem da je trenutni porezni dug Zrinje 671 000 km + 324 000 kamata.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 28 feb 2014, 14:08

Sasatav za sutra:

Dujković

Zlatić-Pezo-Aleksić-Stojkić

Pehar- Barišić-Muminović-Crnov- Stojanović

Nikolić

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 28 feb 2014, 14:23

Samo zarotiraj Pezu i A lksića

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 28 feb 2014, 16:29

Kako ide vrijeme nesto sam pesimistican. Los teren, Vitez je solidan, prva "proljetna" utakmica... Ali ipak igramo doma i 3 boda se moraju uzet' kako bilo.
RIP CITY!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 28 feb 2014, 17:49

Lillard0 je napisao/la:Kako ide vrijeme nesto sam pesimistican. Los teren, Vitez je solidan, prva "proljetna" utakmica... Ali ipak igramo doma i 3 boda se moraju uzet' kako bilo.
Uzeo si mi riječi iz usta.Svako proljeće loše igramo ,pa čak i kad smo bili prvaci bili smo puno lošiji u proljetnom dijelu ali tada su srećom konkurenti bili još gori.Ovaj put neće svi kiksati i zato ako se misli u europu Vitez ne smije biti prepreka.
Ja imam taktiku za sutra.Zabit gol kako god znamo i umijemo a onda se braniti :lol: :lol: ,uvesti Denija i Basaru pa igrati na kontre :D :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 28 feb 2014, 17:52

Sutra možda i ne bude kiše za vrijeme tekme :P :P :

http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herze ... /long.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.