AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 27 feb 2014, 07:32

Jesam li ja to prespavao par mjeseci pa se probudio u sred mercata :lol:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 feb 2014, 10:10

I ovo sunce vani me podsjeca na to.. :lol:
Neka ljudi, nemojte se opterecivat. To je uvjek tako, do pocetka mercata ce se spekulisat jos sa dosta igraca. Ali kad vec pricate o tome, ja bih najvise volio da Abate ode, a Santon dodje na njegovo mjesto.
Derbi se blizi, kao sto neko rece prihvatio bih poraz al da prodjemo Altetico nekako. ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 feb 2014, 10:13

Isco nije uopste nemoguca misija, haman da nije ocarao u Realu, ali i igrac se pita bi li bio spreman doci u Milan ili ostati u Realu i boriti se za prvotimca.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 27 feb 2014, 11:25

Alex je i više nego standardan u PSG-u. U ovakvoj Serie A bi sigurno bio jedan od najpouzdanijih stopera, bolji je od svih koje trenutno imate. Osim Ramija, koji igra vrlo dobro otkako je stigao u Milan.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 feb 2014, 11:33

Ne znam ni ja sta imaju protiv Alexa, od svih stopera sa kojima se povezujemo, on je najbolje rijesenje. Ovo su samo moje pretpostavke i zelje, nista drugo. Koje bi volio da se ostvare.

Svi bi mi voljeli da ovo sa Doriom uspije, ali cinjenica je da nama podhitno treba jak stoper i partner Ramiju, a ocekivati od neiskusnog 18-godisnjaka da bude stub odbrane, meni je to smijesno. :roll:
Uostalom, takvih smo u samo zadnjih godinu dana imali dvojicu (citaj Salomon i Vergara), pa smo svi vidjeli kako su zavrsili. :geek:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

inzaghi3
Kontakt:

Post Postao/la inzaghi3 » 27 feb 2014, 12:20

da je onaj kreten imo m.u.d.a. stavijo bi jih u igru momci igrali samo pripreme audi cup i onaj international cup a prilike u seria a ili makar kupu nista mozda bi i sta bilo od njih onaj vergara je bijo dobar barem sto sam vidijo snimke sa youtuba za repku je igro odlicno do u 19 ili u 21 neznam tacno a i drugi nije imo priliku se dokazati nista.
Ako je vec bijo neki plan da se pomlađiva ekipa neznam šta če nam igrači svi preko 30 i kusur godina jes iskustvo al takav igrac moze pruziti dobre partije 2 godine max.bolje je uzeti mlađe ovaj doria bi bijo odlično pojačanje i za silvu nismo culi nikad i znamo sta je bilo onda kasnije sa njim jedino jest problem sto koji novi mladi stoper nece imati priliku da uci od neste ko sto je imo silva :D :D :D
you call it madness but i call it love AC MILAN

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 feb 2014, 13:09

Pretpostavljam da će nas napustiti Zaccardo i Mexes, tako da bi onda trebala 2 stopera i po meni bi najbolje bilo dovesti Astorija i Doriu. Prvi je već dokazan u Serie A, dok bi drugi imao vreman da dodatno sazrije.
Od svih imena sa kojima se povezujemo ja bih najviše volio kad bi doveli Dos Santosa, noramlno pod uslovom da Sedorf ostane pri ovoj formaciji.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 feb 2014, 15:38

Ja bi napao na Ranocchiu bolji od svih navedenih a u Milanu bi uz malo strpljenje i ispravan rad bio najbolji stoper lige.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 feb 2014, 15:45

Ako cemo realno ja bih vratio Thiaga Silvu i doveo Kompany-a :geek:

slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 feb 2014, 21:02

Al' se oduzi ovo oko njega, da ga nemam na avataru i zaboravio bih da postoji. :mrgreen:
Ako se ne varam, sve ukupno ce biti 6 mjeseci, a na tome mozemo zahvaliti milanlabu. Samo se nadam da ce se vratiti jos jaci, a sta sve covjek prezivi u 2013-toj, i ne moze biti drugacije. Pravi nacin da se malo ocelici, ionako je bio pickast (da prostite). :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 feb 2014, 21:23

A ko ti je ovo na avataru :grin:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 feb 2014, 21:29

Večeras smo imali skaute na tekmi Salzburg-Ajax .. pratili su se Veltman i Klaassen
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 feb 2014, 22:05

muxa je napisao/la:A ko ti je ovo na avataru :grin:
Pa bit ce da je faraon. Nije valjda se ne primjeti? :P

Sto se tice ove dvojice, jedan stoper, drugi veznjak. Kod nas se uvijek ide linijom manjeg otpora, zasto dovoditi igrace za koje se mora platiti masna para kad moze i ovako. :mrgreen:
Nemam nista protiv toga da se gradi ekipa oko mladih igraca, ali fali brate uvijek jedna iskusnjara i provjeren igrac. Pogotovo na mjestu stopera.

FORZA MILAN !

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 feb 2014, 22:24

meho-medo je napisao/la:Isco nije uopste nemoguca misija, haman da nije ocarao u Realu, ali i igrac se pita bi li bio spreman doci u Milan ili ostati u Realu i boriti se za prvotimca.
Isco je nemoguca misija
Ocarao je u Madridu, samo sto se malo promjenio sistem a sa Iscom se po posebnom rezimu kako bi mogao odgovoriti poziciji osmice.
Vec je miljenik publike i mislim da je njegova buducnost vezana za Madrid.

Replika samo :D nastavite vi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 feb 2014, 22:38

Ma znamo mi to ionako sve, dzabe objasnjavas.
Cak i da se nesto promijeni, pa napusti Real, nas Milan je svakako zadnja rupa na sviralu za takve igrace. Nazalost, ali navikli smo vremenom na to. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 27 feb 2014, 22:44

Ma dzaba mi ovdje nagadjamo i citamo nagadjanja ko bi mogao doci jer je prerano o tome govoriti,a mi cemo znati na cemu smo ako vidimo da su celavci spremni izvaliti 50-70miliona ili vise,a kad se ima para i kad se vidi da se igraci planski dovode onda je svaki igrac dostupan( osim CR i Messia) jer Milan je jedan od najvecih klubova svijeta i svakom igracu bi bila cast da igra u takvom klubu.Dakle ostaje nam ljeto pa akos e odma na pcoetku dovede neko zvucno ime,odma je lakse i druge igrace privuci,a ako ne bude para opet ce se ganjati oni kojima isticu ugovori ili posudba sa mogucim otkupom i znamo na cemu smo sljedece sezone...ja se nadam ipak ovom prvom da ce se izvaliti prilicna suma novca :)

Kakav sastav ocekujete u nedjelju?Ja se nadam samo da Bonera nece igrati :D
FORZA MILAN

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 feb 2014, 07:32

rope11 je napisao/la:
muxa je napisao/la:A ko ti je ovo na avataru :grin:
Pa bit ce da je faraon. Nije valjda se ne primjeti? :P

Sto se tice ove dvojice, jedan stoper, drugi veznjak. Kod nas se uvijek ide linijom manjeg otpora, zasto dovoditi igrace za koje se mora platiti masna para kad moze i ovako. :mrgreen:
Nemam nista protiv toga da se gradi ekipa oko mladih igraca, ali fali brate uvijek jedna iskusnjara i provjeren igrac. Pogotovo na mjestu stopera.
Kad tipkam s mob uopste ne vidim da je to Piccolo Faraone :grin:

inzaghi3
Kontakt:

Post Postao/la inzaghi3 » 28 feb 2014, 10:44

prvo se treba na ljeto odma na početku rješiti par panjeva i neku sumu dobiti od njih i onda kupovat sta nam treba i sve zavisi od berle i čele kolko če odrešiti kesu kolko para tolko muzike il profesore vec zna,ko če mu trebat i ko neče za sledeču sezonu i ako bude sreče sto manje povreda jer svake godine je gore. :)
you call it madness but i call it love AC MILAN

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 feb 2014, 11:49

Milan Fans ★ ‏@MilanEye 2h #Gazzetta : De Sciglio has completely recovered from the ankle injury (bruise) and is ready to start against Juventus.
8-)

Milan Fans ★ ‏@MilanEye 2m 68000 tickets have been sold out for the Milan-Juve match so far, about 3000 more tickets than Milan-Atletico.
:mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 28 feb 2014, 12:03

inzaghi3 je napisao/la:prvo se treba na ljeto odma na početku rješiti par panjeva i neku sumu dobiti od njih i onda kupovat sta nam treba i sve zavisi od berle i čele kolko če odrešiti kesu kolko para tolko muzike il profesore vec zna,ko če mu trebat i ko neče za sledeču sezonu i ako bude sreče sto manje povreda jer svake godine je gore. :)
+1
FORZA MILAN

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.