EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Golman: Szmal (il kako se vec pise) najzasluzniji na putu Poljaka ka polufinalu
Igrac: Balic, najzasluzniji za prolzak Hrvata
Igrac: Balic, najzasluzniji za prolzak Hrvata
Golman(i)-Skof,Szmal,Alilovic(ne mogu se odluciti mozda mala prednost ipak Alilovicu)
igrac(i)-Steffanson,Balic,
igrac(i)-Steffanson,Balic,
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Golman- Szmal,Omeyer
Igrac-Atlason i Gunnarsson, ne mogu se odluciti.
Je li odneseno ono ostrvo za patke?
molim,najbolji igrač nije atomac,šta ti se desilo pa da si na njega zaoravio
Nisam zaboravio.kakavdanakneiskustvu je napisao/la: molim,najbolji igrač nije atomac,šta ti se desilo pa da si na njega zaoravio
Ja sam objektivan komentator i ovi su jednostavno vise pokazali.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Nisam zaboravio.kakavdanakneiskustvu je napisao/la: molim,najbolji igrač nije atomac,šta ti se desilo pa da si na njega zaoravio
Ja sam objektivan komentator i ovi su jednostavno vise pokazali.
kako si onda mogao do prekjuče onako strastveno tvrditi da je atomac daleko najbolji igrač na planeti i slične nebuloze.
omeyer
karabatić
karabatić
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Golman-Omeyer
Igrac-Karabatic
Igrac-Karabatic
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Pa jest najbolji, ali je na ovom prvenstvu nije odigrao ni sve utakmice, zbog lose igre Rusa opcenito.kakavdanakneiskustvu je napisao/la: kako si onda mogao do prekjuče onako strastveno tvrditi da je atomac daleko najbolji igrač na planeti i slične nebuloze.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Pa jest najbolji, ali je na ovom prvenstvu nije odigrao ni sve utakmice, zbog lose igre Rusa opcenito.kakavdanakneiskustvu je napisao/la: kako si onda mogao do prekjuče onako strastveno tvrditi da je atomac daleko najbolji igrač na planeti i slične nebuloze.
još da neko relevantan potvrdi da je on stvarno najbolji.
ajde vidićemo je li najbolji kad bude izabrana najbolja sedmorka prvenstva
-
- Kontakt:
Cescinho4 je napisao/la:Pa sam @ljubav ti je napisao da nije igrao ovo prvenstvo bas nesto posebno sto znaci da najverovatnije nece biti u najboljoj sedmorki prvenstva sto opet ne znaci da je los. Logicki...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ljubav je napisao/la:
Pa jest najbolji, ali je na ovom prvenstvu nije odigrao ni sve utakmice, zbog lose igre Rusa opcenito.
ajde vidićemo je li najbolji kad bude izabrana najbolja sedmorka prvenstva
pa ako je kako kaže @ljubav igropulo atomac,onda mora uvijek biti bolji od ostalih.
Čitam izjave Poljaka. Malo se dječaci zaigrali u izjavama, kažu kako je Hrvatska protivnik po mjeri za polufinale.
To im je najveća greška. Eto i danski selektor je izjavljivao kako je Hrvatima obrana dosta loša pa su im jučer poderali guzove.
Neka samo Poljaci svojim izjavama motiviraju hrv. rukometaše.

Sutra će im Lino skuhat dosta ih više.Naravno da im smeta mala Hrvatska i ovi klinci .
Sutra u 16,30h htv.Samo pametno.
Sutra u 16,30h htv.Samo pametno.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Jest da smo ih dobili u prijateljskoj utakmici prije početka EP-a, ali ovo je sad skroz drukcije. Poljaci ce biti jako napaljeni da nas dobiju, ne zaboravljaju oni poraz sa svjetkosg prvenstva. Bit ce jako jako tesko.
Bez obzira sto smo na impresivan nacin i igrom i zalaganjem prosli Dance, meni se Hrvatska igra na prvenstvu uopce ne svida. Puno smo sreće imali, puno je dvojbenih sudačkih odluka otišlo na našu stranu, puno je tu rupa u obrani. Bit ce rutavo i grbavo do kraja. A i dalje ostajem pri svome da Ćervar treba dati ostavku. Hvala mu na svemu (treba ga i odlikovat za sav doprinos sportu i promicanju Hrvatske), al vrijeme je za neke nove i mlađe snage.
Bez obzira sto smo na impresivan nacin i igrom i zalaganjem prosli Dance, meni se Hrvatska igra na prvenstvu uopce ne svida. Puno smo sreće imali, puno je dvojbenih sudačkih odluka otišlo na našu stranu, puno je tu rupa u obrani. Bit ce rutavo i grbavo do kraja. A i dalje ostajem pri svome da Ćervar treba dati ostavku. Hvala mu na svemu (treba ga i odlikovat za sav doprinos sportu i promicanju Hrvatske), al vrijeme je za neke nove i mlađe snage.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Jos malo, uzbuden sam, ali i siguran u prolaz u finale i vec se radujem prvom zlatu.
Treba ponovno ocekivati dobru partiju Atlasona jer cemo tesko prolaziti sa dva kruzna zbog guste
i cvrste odbrane najveceg konkurenta.
Island!
Treba ponovno ocekivati dobru partiju Atlasona jer cemo tesko prolaziti sa dva kruzna zbog guste
Island!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
mah Francuska 100% prolazi,bezze se nadas
jest da nema B.Gillea,ali Francuzi osvajaju zlato

jest da nema B.Gillea,ali Francuzi osvajaju zlato

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Da i ja sam od početka rekao da će Francuzi ovo uzeti, i to na početku , kada su krenuli "loši" rezultati.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Danas bi Hrvatska mogla da dozivi prvi poraz na ovom prvenstvu,ine bih to volio posto navijam za njih na svakom Ep i Sp,momci sa mladom ekipom do polufinala dogurase,to mozda nikom ne bi krenulo za rukom,svaka im cast,sa Linom na celu ekipe skidam im kapu
danas cu ih opet bodrit i od sveg srca im zelim da prodju,al danas ce biti malo teze nego sa Dancima,danas pogotov treba biti raspolozen Balic,jer od njega sve krece,pa Vori,ocekujem opet sjajnu partiju Alilovica i Buntica,mali Cupic fenomenalno igra,i izvodi sedmerce,Duvnjak da se probudi danas
Sretno Hrvatskoj danas

Sretno Hrvatskoj danas

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Jos malo, uzbuden sam, ali i siguran u prolaz u finale i vec se radujem prvom zlatu.
Island!
ovaj englez stalno mijenja za koga će navijati na prvenstvu,malo rusi malo islanđani,šta će kad nema njegovih britanaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.