Ma ne pije ti vode teorija da na bilo kakav način staviš ih u isti koš ... Znam ja sta ti hoćeš da kažeš Muller izgleda ko smotano pa i oni izgledaju ... Muller neće nikada raditi ono što Draxler radi (prelazi po 3-4 igrača i zabija golčine) pa čak i protiv malih ekipa ...farinelli123 je napisao/la:
Druze, sve sto si pobrojao gore sam uvrstio pod "x faktorom"
Htedoh reci da su mi na osnovu fudbalskih kvaliteta koje treba da imaju igraci na tim pozicijama, nista spektakularno. Ja otvoreno kazem da Miler nije neki tehnicar, da zna da bude nezgrapan s loptom cesto, ali kao sto si rekao, sve to nadoknadjuje borbenoscu koja se tako retko vidja, neverovatnim kretanjem bez lopte, sto ti napisa gore "njuhom" za gol....
Ne znam sta ti tu nije jasno.
Ja samo nezz šta ste vi zapeli toliko da se on ne dovede. Prevelika cijena ? Pa neće iz naših džepova uzimati pare, uostalom ima se može se i prese*avati ... Ako uspije extra, dvije igračine u Bayernu (Gotze i Draxler) i završeno pitanje nasljednika Ribery-Robben ... Ako ne prodati ga za 10-15 mil i nikome ništa...
Edit:
Moja konstatacija je na nivou i ne vidim razlog da neko postaje emo radi toga...
Mirna Bosna i tebi ... Ne brini nisam ni ja tebe zaboravio ...