FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bezze
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bezze » 27 feb 2014, 23:11

Nikad mi nece biti jasno zasto su otisli guardiola ili jedan rijkaard, kao i villa,ibra,eto'o,alcantara..ovakva barca ne ulijeva mnogo povjerenja ali jedan messi ako poludi u ovim utakmicama koje znace citavu sezonu onda se mozemo nadati primeri i bar finale lpa..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 feb 2014, 23:20

Lillard0 je napisao/la:slika

Zanimljivo i ne bi me cudilo da je zaista ovako jer mamicevi novinari uvijek napuhuju cijene da izgleda da je odradio jos jedan "fantastican" transfer...
pa hrvatski mediji prave hype od svojih igrace, najvece zvijezde svijeta ;) oni uvijek napucavaju

a nema sumnje da ce ovdje Saurman to nagurati nekako do 30 miliona 8-) barem

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 feb 2014, 23:22

Nemoguce da su dali manje od 10 miliona za Halilovica. Pa nije ga Mamic ovoliko napuhavao i forsirao i reklamirao za reprezentaciju da bi ga prodao za 3 do 5 miliona eura :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 feb 2014, 23:25

Potpiše li za Barcelonu, Alen Halilović ulazi u veliki rizik. Kao i Barcelona. Dug je put od B do A momčadi. Nije anegdota, i u Messija su u jednom času počeli sumnjati, već su mu pripremili avionsku kartu za Buenos Aires. Leo, idi kući! Intervenirao je Carles Rexach: “Dajte mu još mjesec dana…”
jao teksta ,cuj rexach interveniso "dajte mu jos mjesec dana " :lol: :lol: :lol: :lol:
koje nebuloze se pisu

ko je sve novinar danas :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 feb 2014, 23:29

BigBigBang je napisao/la:Nemoguce da su dali manje od 10 miliona za Halilovica. Pa nije ga Mamic ovoliko napuhavao i forsirao i reklamirao za reprezentaciju da bi ga prodao za 3 do 5 miliona eura :lol:
Što je najgore i najsmiješnije , mali ce ici odmah u B ekipu i tek za dvije godine ocekuju da se približi A timu i poneki nastup :o :shock: ....Zubijevi rezoni
ne kontam ovaj transfer nikako :? .... ovo je, po meni, bacanje para

ali eto, ne bacam ih ja...boli me q

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 27 feb 2014, 23:30

BigBigBang je napisao/la:Nemoguce da su dali manje od 10 miliona za Halilovica. Pa nije ga Mamic ovoliko napuhavao i forsirao i reklamirao za reprezentaciju da bi ga prodao za 3 do 5 miliona eura :lol:
Taj veliki trgovac zar ne :roll: ...
RIP CITY!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 feb 2014, 23:31

Johny je napisao/la:@ Ado

Ne funkcionise to tako sa Mamicem.

Mamic se u bukvalnom smislu pita sve u vezi svakog moguceg milimetra koji pripada Dinamu, tako da je ovo nesto sasvim normalno.

Zar uistinu mislis da i Halilovicima nije u interesu da Dinamo zaradi na njemu ?
Pa druze ne moze Mamic protiv pravila al nikako. Govorio sam u slucaju da je Halilovic htio iskljucivo Barcu, prihvati njihov ugovor i cao, nema sta tu Mamic pravilo je pravilo. Druga stvar da su igrac i on u dogovoru.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 feb 2014, 23:33

bezze je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto su otisli guardiola ili jedan rijkaard, kao i villa,ibra,eto'o,alcantara..ovakva barca ne ulijeva mnogo povjerenja ali jedan messi ako poludi u ovim utakmicama koje znace citavu sezonu onda se mozemo nadati primeri i bar finale lpa..
Rijkaard je otišao zato što je pogubio konce a i da bi došao Guardiola koji će otići zbog niza razloga. Reći da je otišao zbog zasičenja, zbog toga što je predvidio pad, zbog netrpeljivosti sa upravom itd. je glupo al' da su sve te stvari zajedno imale ulogu u njegovoj odluci to je već prihvatljivije.
Meni je jasno zašto su otišli Villa i Ibra, ali neću shvatiti zašto su dovedeni. Upoznati su bili sa Ibrinim kakakterom a Villa je previše plačen sa obzirom na godine. Treba napomenuti da još nije bilo odlučeno da puste Zlatana kad je doveden Villa.

Eto'o je otišao zato što nije želio produžiti ugovor, tačnije nije pristao na ponuđenu plaću a AlCUNTara zato što je želio da ide a i što su Barci bile potrebne pare za zajebanciju sa Neymarom.
Don't hate what you don't understand.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 feb 2014, 23:35

A_d_0 je napisao/la:
Johny je napisao/la:@ Ado

Ne funkcionise to tako sa Mamicem.

Mamic se u bukvalnom smislu pita sve u vezi svakog moguceg milimetra koji pripada Dinamu, tako da je ovo nesto sasvim normalno.

Zar uistinu mislis da i Halilovicima nije u interesu da Dinamo zaradi na njemu ?
Pa druze ne moze Mamic protiv pravila al nikako. Govorio sam u slucaju da je Halilovic htio iskljucivo Barcu, prihvati njihov ugovor i cao, nema sta tu Mamic pravilo je pravilo. Druga stvar da su igrac i on u dogovoru.
U kojem ti Svijetu zivis druze ?

Kakva crna ljubav , talovi su ipak nesto sto je veca ljubav

Ovo je izvrstan posao Barce.Ovaj momak ima nevejrovatan potencijal.Sljedece sezone sam uvjeren da ce dobijati vec priliku u prvom timu.Za krampe poput Tella i Cuence se moze uzeti 10-tak miliona a ostaviti prostor potenicijalnom genijalcu. 8-)
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 27 feb 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 27 feb 2014, 23:35

Villa je bio dobra kupovina. Nije dugo bio u klubu, ali isplatio je svoje. Iako sam tu subjektivan jer ga obozavam kao igraca :) .
RIP CITY!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 feb 2014, 23:40

Lillard0 je napisao/la:Villa je bio dobra kupovina. Nije dugo bio u klubu, ali isplatio je svoje. Iako sam tu subjektivan jer ga obozavam kao igraca :) .
Jest' da je bio odličan prvu sezonu ali uzmi 40 mil + pun kuratz bonusa i plaća za tri sezone. Znači koštao je klub nekih 70 miliona za jednu dobru sezonu :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 feb 2014, 23:44

Villu je uništila ona teška povreda i sad je lako zakljuciti da je njegov transfer bio promašaj.
Meni nije jasan transfer Zlatana :shock: koji q su ga placali i dovodili kad su morali znati da je njegov ego prevelik za Guardiolu.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 feb 2014, 23:44

Nesto se suska oko potencijalnog prelaska najkompletnijeg veznjaka danasnjice u redove Barce.

Dao Bog pa ima i malo istine.Taj bi ovu Barcu doveo u red svojom radnom etikom i raznovrsnosti u igri.
Za sada neka ostane na pustim zeljama , ali lijepo je cuti da se takva igracina povezuje sa Barcom :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Cautinho » 27 feb 2014, 23:46

Halilović je odličan talent,ali izgorit će u Barceloni.
Jedan Sergi Roberto,Rafinha,Deulufeu nemaju trenutno mjesta u Barci,haman će Halilović moći skupiti minute (makar to bilo za 2-3 sezone) u konkurenciji Xavija,Inieste,Cesca i Busquetsa.
Očekujemo posudbu :kava:
Keep walking.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 feb 2014, 23:46

Johny je napisao/la:Nesto se suska oko potencijalnog prelaska najkompletnijeg veznjaka danasnjice u redove Barce.

Dao Bog pa ima i malo istine.Taj bi ovu Barcu doveo u red svojom radnom etikom i raznovrsnosti u igri.
Za sada neka ostane na pustim zeljama , ali lijepo je cuti da se takva igracina povezuje sa Barcom :mrgreen:
Modrić u Barci?Teško.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 feb 2014, 23:47

let3 je napisao/la:Villu je uništila ona teška povreda i sad je lako zakljuciti da je njegov transfer bio promašaj.
Meni nije jasan transfer Zlatana :shock: koji q su ga placali i dovodili kad su morali znati da je njegov ego prevelik za Guardiolu.
Što je najgore on je inzistirao na dovođenju pa tražio da ga prodaju nakon jedne sezone :lol: Pročitao sam skoro tražio da prodaju i Fabregasa i da je tu pukla tikva. :mrgreen:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 27 feb 2014, 23:48

ko kaže da nisu dali.

isto ko što su bili dali 25 za neymara :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 feb 2014, 23:51

xaviesta je napisao/la:
let3 je napisao/la:Villu je uništila ona teška povreda i sad je lako zakljuciti da je njegov transfer bio promašaj.
Što je najgore on je inzistirao na dovođenju pa tražio da ga prodaju nakon jedne sezone :lol: Pročitao sam skoro tražio da prodaju i Fabregasa i da je tu pukla tikva. :mrgreen:
Fabregasa je Pep htio tjerati vec na polusezoni....što je on sa njim želio i planirao, to ce ostati misterija.

Vezano za Villu....2011 je odigrao odlicnu sezonu, bio drugi strijelac kluba, zabijao ko lud u LP i na kraju u finalu protiv Uniteda....itekako bitan faktor te godine za osvajanje Primere i LP....samo radi te sezone ga ne mogu nazvati promašajem.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 feb 2014, 23:56

Kawhi je napisao/la:
Johny je napisao/la:Nesto se suska oko potencijalnog prelaska najkompletnijeg veznjaka danasnjice u redove Barce.

Modrić u Barci?Teško.
Nije da ne navija za Barcu 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 feb 2014, 00:21

Transfer Halilovića je između 15 - 20 mil.

Nevjerovatno kako ih Mamić navlači ko levate, prvo je utopio Kovačića za 15 mil Morratiju a evo sad i Haliliovića.

Skidam kapu Maminju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.