FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nikad mi nece biti jasno zasto su otisli guardiola ili jedan rijkaard, kao i villa,ibra,eto'o,alcantara..ovakva barca ne ulijeva mnogo povjerenja ali jedan messi ako poludi u ovim utakmicama koje znace citavu sezonu onda se mozemo nadati primeri i bar finale lpa..
pa hrvatski mediji prave hype od svojih igrace, najvece zvijezde svijetaLillard0 je napisao/la:
Zanimljivo i ne bi me cudilo da je zaista ovako jer mamicevi novinari uvijek napuhuju cijene da izgleda da je odradio jos jedan "fantastican" transfer...

a nema sumnje da ce ovdje Saurman to nagurati nekako do 30 miliona

-
- Kontakt:
Nemoguce da su dali manje od 10 miliona za Halilovica. Pa nije ga Mamic ovoliko napuhavao i forsirao i reklamirao za reprezentaciju da bi ga prodao za 3 do 5 miliona eura 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
jao teksta ,cuj rexach interveniso "dajte mu jos mjesec dana "Potpiše li za Barcelonu, Alen Halilović ulazi u veliki rizik. Kao i Barcelona. Dug je put od B do A momčadi. Nije anegdota, i u Messija su u jednom času počeli sumnjati, već su mu pripremili avionsku kartu za Buenos Aires. Leo, idi kući! Intervenirao je Carles Rexach: “Dajte mu još mjesec dana…”

koje nebuloze se pisu
ko je sve novinar danas

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Što je najgore i najsmiješnije , mali ce ici odmah u B ekipu i tek za dvije godine ocekuju da se približi A timu i poneki nastupBigBigBang je napisao/la:Nemoguce da su dali manje od 10 miliona za Halilovica. Pa nije ga Mamic ovoliko napuhavao i forsirao i reklamirao za reprezentaciju da bi ga prodao za 3 do 5 miliona eura

ne kontam ovaj transfer nikako

ali eto, ne bacam ih ja...boli me q
Taj veliki trgovac zar neBigBigBang je napisao/la:Nemoguce da su dali manje od 10 miliona za Halilovica. Pa nije ga Mamic ovoliko napuhavao i forsirao i reklamirao za reprezentaciju da bi ga prodao za 3 do 5 miliona eura

RIP CITY!
Pa druze ne moze Mamic protiv pravila al nikako. Govorio sam u slucaju da je Halilovic htio iskljucivo Barcu, prihvati njihov ugovor i cao, nema sta tu Mamic pravilo je pravilo. Druga stvar da su igrac i on u dogovoru.Johny je napisao/la:@ Ado
Ne funkcionise to tako sa Mamicem.
Mamic se u bukvalnom smislu pita sve u vezi svakog moguceg milimetra koji pripada Dinamu, tako da je ovo nesto sasvim normalno.
Zar uistinu mislis da i Halilovicima nije u interesu da Dinamo zaradi na njemu ?
Rijkaard je otišao zato što je pogubio konce a i da bi došao Guardiola koji će otići zbog niza razloga. Reći da je otišao zbog zasičenja, zbog toga što je predvidio pad, zbog netrpeljivosti sa upravom itd. je glupo al' da su sve te stvari zajedno imale ulogu u njegovoj odluci to je već prihvatljivije.bezze je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto su otisli guardiola ili jedan rijkaard, kao i villa,ibra,eto'o,alcantara..ovakva barca ne ulijeva mnogo povjerenja ali jedan messi ako poludi u ovim utakmicama koje znace citavu sezonu onda se mozemo nadati primeri i bar finale lpa..
Meni je jasno zašto su otišli Villa i Ibra, ali neću shvatiti zašto su dovedeni. Upoznati su bili sa Ibrinim kakakterom a Villa je previše plačen sa obzirom na godine. Treba napomenuti da još nije bilo odlučeno da puste Zlatana kad je doveden Villa.
Eto'o je otišao zato što nije želio produžiti ugovor, tačnije nije pristao na ponuđenu plaću a AlCUNTara zato što je želio da ide a i što su Barci bile potrebne pare za zajebanciju sa Neymarom.
Don't hate what you don't understand.
U kojem ti Svijetu zivis druze ?A_d_0 je napisao/la:Pa druze ne moze Mamic protiv pravila al nikako. Govorio sam u slucaju da je Halilovic htio iskljucivo Barcu, prihvati njihov ugovor i cao, nema sta tu Mamic pravilo je pravilo. Druga stvar da su igrac i on u dogovoru.Johny je napisao/la:@ Ado
Ne funkcionise to tako sa Mamicem.
Mamic se u bukvalnom smislu pita sve u vezi svakog moguceg milimetra koji pripada Dinamu, tako da je ovo nesto sasvim normalno.
Zar uistinu mislis da i Halilovicima nije u interesu da Dinamo zaradi na njemu ?
Kakva crna ljubav , talovi su ipak nesto sto je veca ljubav
Ovo je izvrstan posao Barce.Ovaj momak ima nevejrovatan potencijal.Sljedece sezone sam uvjeren da ce dobijati vec priliku u prvom timu.Za krampe poput Tella i Cuence se moze uzeti 10-tak miliona a ostaviti prostor potenicijalnom genijalcu.

Zadnja izmjena: Johny, dana/u 27 feb 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Villa je bio dobra kupovina. Nije dugo bio u klubu, ali isplatio je svoje. Iako sam tu subjektivan jer ga obozavam kao igraca
.

RIP CITY!
Jest' da je bio odličan prvu sezonu ali uzmi 40 mil + pun kuratz bonusa i plaća za tri sezone. Znači koštao je klub nekih 70 miliona za jednu dobru sezonuLillard0 je napisao/la:Villa je bio dobra kupovina. Nije dugo bio u klubu, ali isplatio je svoje. Iako sam tu subjektivan jer ga obozavam kao igraca.

Villu je uništila ona teška povreda i sad je lako zakljuciti da je njegov transfer bio promašaj.
Meni nije jasan transfer Zlatana
koji q su ga placali i dovodili kad su morali znati da je njegov ego prevelik za Guardiolu.
Meni nije jasan transfer Zlatana

Nesto se suska oko potencijalnog prelaska najkompletnijeg veznjaka danasnjice u redove Barce.
Dao Bog pa ima i malo istine.Taj bi ovu Barcu doveo u red svojom radnom etikom i raznovrsnosti u igri.
Za sada neka ostane na pustim zeljama , ali lijepo je cuti da se takva igracina povezuje sa Barcom
Dao Bog pa ima i malo istine.Taj bi ovu Barcu doveo u red svojom radnom etikom i raznovrsnosti u igri.
Za sada neka ostane na pustim zeljama , ali lijepo je cuti da se takva igracina povezuje sa Barcom

- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Halilović je odličan talent,ali izgorit će u Barceloni.
Jedan Sergi Roberto,Rafinha,Deulufeu nemaju trenutno mjesta u Barci,haman će Halilović moći skupiti minute (makar to bilo za 2-3 sezone) u konkurenciji Xavija,Inieste,Cesca i Busquetsa.
Očekujemo posudbu :kava:
Jedan Sergi Roberto,Rafinha,Deulufeu nemaju trenutno mjesta u Barci,haman će Halilović moći skupiti minute (makar to bilo za 2-3 sezone) u konkurenciji Xavija,Inieste,Cesca i Busquetsa.
Očekujemo posudbu :kava:
Keep walking.
Modrić u Barci?Teško.Johny je napisao/la:Nesto se suska oko potencijalnog prelaska najkompletnijeg veznjaka danasnjice u redove Barce.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Što je najgore on je inzistirao na dovođenju pa tražio da ga prodaju nakon jedne sezonelet3 je napisao/la:Villu je uništila ona teška povreda i sad je lako zakljuciti da je njegov transfer bio promašaj.
Meni nije jasan transfer Zlatanakoji q su ga placali i dovodili kad su morali znati da je njegov ego prevelik za Guardiolu.

ko kaže da nisu dali.BigBigBang je napisao/la:Nemoguce da su dali manje od 10 miliona za Halilovica. Pa nije ga Mamic ovoliko napuhavao i forsirao i reklamirao za reprezentaciju da bi ga prodao za 3 do 5 miliona eura
isto ko što su bili dali 25 za neymara

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Fabregasa je Pep htio tjerati vec na polusezoni....što je on sa njim želio i planirao, to ce ostati misterija.xaviesta je napisao/la:Što je najgore on je inzistirao na dovođenju pa tražio da ga prodaju nakon jedne sezonelet3 je napisao/la:Villu je uništila ona teška povreda i sad je lako zakljuciti da je njegov transfer bio promašaj.
Meni nije jasan transfer Zlatanakoji q su ga placali i dovodili kad su morali znati da je njegov ego prevelik za Guardiolu.
Pročitao sam skoro tražio da prodaju i Fabregasa i da je tu pukla tikva.
Vezano za Villu....2011 je odigrao odlicnu sezonu, bio drugi strijelac kluba, zabijao ko lud u LP i na kraju u finalu protiv Uniteda....itekako bitan faktor te godine za osvajanje Primere i LP....samo radi te sezone ga ne mogu nazvati promašajem.
Nije da ne navija za BarcuKawhi je napisao/la:Modrić u Barci?Teško.Johny je napisao/la:Nesto se suska oko potencijalnog prelaska najkompletnijeg veznjaka danasnjice u redove Barce.

Transfer Halilovića je između 15 - 20 mil.
Nevjerovatno kako ih Mamić navlači ko levate, prvo je utopio Kovačića za 15 mil Morratiju a evo sad i Haliliovića.
Skidam kapu Maminju.
Nevjerovatno kako ih Mamić navlači ko levate, prvo je utopio Kovačića za 15 mil Morratiju a evo sad i Haliliovića.
Skidam kapu Maminju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.