Chicago Bulls

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 feb 2014, 04:00

Ne mogu da vjerujem kako smo dobro pucali slobodna i to sjajno kad je najvise trebalo. Svaka cast momcima na pobjedi, vrlo vazna nakon poraza od Miamija. Sutra protiv GSW-a, ako budu igralo cvrsto kao veceras, mozemo se nadati pobjedi.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 feb 2014, 04:19

samo mi nimalo nije bio pametan potez zvati time out 22 sekunde do kraja i da izvodis loptu..pa Kirk draig imas loptu u rukama faulirat ce te svakako znas to sutnuces slobodna bacanja..a sta je uraido da smo izveli opet bi nas faulirali mozda i Taja koji nije najbolji za slobodna :roll: ..sreca i oni izgubise loptu nakon toga ali ebo bi ja Kirku mater za ono sto je napravio :)..cuj zvati time out
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 feb 2014, 04:26

To je bio idiotski potez jos veteran, valjda bi trebao znat bolje, ali haj opraštam mu posto smo se izvukli :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 feb 2014, 19:57

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 feb 2014, 04:32

Chupi je bio rodjus neki dan. :D

Laganica protiv GSW u Unitedu: 103:83. Opet djabali hambici. Krenulo nas preko stoje u UC-u. :D

Jimmy je se vratio i bio jedan od boljih na terenu.

31-26. 8-2, u zadnjih 10. Ko bi rekao nakon sto smo bili debelo ispod .500, i sve je islo velikom brzinom nizbrdo. Sreca pa imamo Thibsa, inace bi sad bili kao NYK.
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 feb 2014, 04:34

Karindzanje precijenjenog tima
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2014, 04:43

kakva igra sta je ovo ljudi moji :)..hej Warriorsi takav napad na 59p 5 minuta do kraja utakmice :shock: ..ljudi kako se ovi smajlici ovdje traze ima onaj sto se klanja pa da se klanjam malo :)..Taj,Noah ma svi nema dalje majkemi.

hej kako ovoj ekipi samo malo treba :(...pa majku mu ebem hocemo li uraditi nesto po tom pitnaju :(..sad ne mozes Taja otjerat ba jedino preko salary capa da odemo jer fakat on nam je jako vazna igrac...isto energija kao Noah jednostavno gine lik sve ove sezone ..mi da imamo sa Rosom u paru Jamesa ili Duranta mi bi napraivli jacu dinastiju od Bullsa sa Jordanom..jer je za mene ovo slabija NBA nego ranije tako da cisto nebi bidjeo ko bi nas mogoa zaustaviti :)..da je James bio pametan kao sto nije mogao bi on i oborit neke rekorde , ali ostajem pri tomme da nikad nece i ne moze biti veliki MJ :)

ako Melo stigne ja vjerujem da ce njega Thibs srediti da ce on poceti raditi za ekipu ..kod Thibsa nema zajebancije THibs te istjera napolje pa se ti pusi, a ne kao ovi drugi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 27 feb 2014, 08:36

Titova-Juga je napisao/la:Karindzanje precijenjenog tima
cuj Warriorsi precjenjeni :lol: :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 feb 2014, 14:38

miki_92 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Karindzanje precijenjenog tima
cuj Warriorsi precjenjeni :lol: :lol:
Itekako. Po ce to kao I mnogo puta do sada dokazati. Svoj run and gun neka nose mamici.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 feb 2014, 14:59

Koliko god mi volili Bulls-e moramo priznati da smo mnogo limitirani u napadu. Ko god nastrada od trenutnih Bulls-a ne može biti ozbiljno shvaćen. Imaš igrača sa klupe koji ne može pogoditi ništa već par utakmica (D.J), rotaciju koju ne možemo nazvati rotacijom u pravom smislu te riječi, te igrača koji ne igra nikako odbranu (Boozer) a opet smo ih sveli na mali broj poena.

Tek sada se vidi prava vrijednost Thiby-a kao trenera.

Da li bi ijedna druga ekipa u ligi imala ovaki omjer kao Bulls-i da im ne igraju dva najbolja igrača (Rose povrede, Deng trejdovan)?

Kako bi Heat igrao bez LBJ-a i Wade-a.
Kako bi Oklohama igrala bez Russell-a i Kevin-a.
Vidimo kako Lakersi igraju bez Kobe-a, samo jednog igrača.
Kako bi Houston igrao bez Harden-a i Howard-a.
Suns-i bez Dragića nastradaše odmah.

itd

Rose je najbolji igrač Bulls-a, Deng je bio na drugom mjestu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 feb 2014, 18:50

Neutral je napisao/la:Koliko god mi volili Bulls-e moramo priznati da smo mnogo limitirani u napadu. Ko god nastrada od trenutnih Bulls-a ne može biti ozbiljno shvaćen. Imaš igrača sa klupe koji ne može pogoditi ništa već par utakmica (D.J), rotaciju koju ne možemo nazvati rotacijom u pravom smislu te riječi, te igrača koji ne igra nikako odbranu (Boozer) a opet smo ih sveli na mali broj poena.

Tek sada se vidi prava vrijednost Thiby-a kao trenera.

Da li bi ijedna druga ekipa u ligi imala ovaki omjer kao Bulls-i da im ne igraju dva najbolja igrača (Rose povrede, Deng trejdovan)?

Kako bi Heat igrao bez LBJ-a i Wade-a.
Kako bi Oklohama igrala bez Russell-a i Kevin-a.
Vidimo kako Lakersi igraju bez Kobe-a, samo jednog igrača.
Kako bi Houston igrao bez Harden-a i Howard-a.
Suns-i bez Dragića nastradaše odmah.

itd

Rose je najbolji igrač Bulls-a, Deng je bio na drugom mjestu.
plus klupa iz godine u godinu sve slabija,stedi se

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2014, 21:26

a pazi ako bi doveli Mela i ostaivli ovu klupu ja bi bio prezadovoljan :)..s tim da bi se tad Taj prebacio u startera tu bi trebalo naci zamjenu...imas jos i Mirotica i td ma superiska..samo molit boga da nam dodje Melo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

micko
Kontakt:

Post Postao/la micko » 27 feb 2014, 23:10

Izgleda da smo se dogovorili sa Jimmer Fredettom iz Kingsa,po meni decko sa potencijalom i bilo bi veoma dobro da ga dovedemo. Definitivno dobar tricas,na odbrani malo poraditi ali za klupe veoma dobar igrac

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2014, 23:13

Nama s klupe bilo sta je dobro..mada sam ja vise volio da je Butler dosao ..treba nama sutera mislim da moze napravitj bum kod nas..jer gdje god ima puno sutrra neki ne mogu doci do izrazaja..kod nas su svi sebi nabili cinene kad su dosli pa ocekujem da I on to uradi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

micko
Kontakt:

Post Postao/la micko » 27 feb 2014, 23:20

SaltCityAttack je napisao/la:Nama s klupe bilo sta je dobro..mada sam ja vise volio da je Butler dosao ..treba nama sutera mislim da moze napravitj bum kod nas..jer gdje god ima puno sutrra neki ne mogu doci do izrazaja..kod nas su svi sebi nabili cinene kad su dosli pa ocekujem da I on to uradi :)
Pa vidi jednu stvar,ja bi vise volio Jimmera jer momak nije pokazao jos sta zna (iskreno ocekivao sam puno vise od njega,ali nije ni dobio neku pretjeranu sansu u Kingsima),Butler je vec star,vidim u Bucksima svako malo povrijedjen,zasicen kosarke vjerovatno. Ne bi nama Butler nista dobro donio. Mali Jimmer je igrao dobru kosarku u NCAA,izuzetan tricas kojeg mi na klupi nemamo i mislim da bi Thibs iz njega najbolje izvukao kao dosada iz svakog igraca sto je uradio. Druga stvar Jimmer moze igrati PG i SG,mogu on i DJ unijeti dosta zivosti s klupe,meni ne bi bio los potez ovaj da se dovede.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 feb 2014, 23:25

micko je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Nama s klupe bilo sta je dobro..mada sam ja vise volio da je Butler dosao ..treba nama sutera mislim da moze napravitj bum kod nas..jer gdje god ima puno sutrra neki ne mogu doci do izrazaja..kod nas su svi sebi nabili cinene kad su dosli pa ocekujem da I on to uradi :)
Pa vidi jednu stvar,ja bi vise volio Jimmera jer momak nije pokazao jos sta zna (iskreno ocekivao sam puno vise od njega,ali nije ni dobio neku pretjeranu sansu u Kingsima),Butler je vec star,vidim u Bucksima svako malo povrijedjen,zasicen kosarke vjerovatno. Ne bi nama Butler nista dobro donio. Mali Jimmer je igrao dobru kosarku u NCAA,izuzetan tricas kojeg mi na klupi nemamo i mislim da bi Thibs iz njega najbolje izvukao kao dosada iz svakog igraca sto je uradio. Druga stvar Jimmer moze igrati PG i SG,mogu on i DJ unijeti dosta zivosti s klupe,meni ne bi bio los potez ovaj da se dovede.
ako on dodje to ce bit odlicno i u pravu si jos nikad nije dobio pravu priliku u NBA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 feb 2014, 00:05

Captain stavio baby face u padze

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 feb 2014, 15:18

Jimmer, ima ciste papire posto je se sve dogovorio sa, Kingsima, jucer oko otkljupljenja ugovora, i sada moze traziti novi klub. ESPN, izvori (lol, vec vidim da od ovog nece bit nista), navode da su Bulls-i glavni kandidat, po pitanju dovodjenja ga, jer je, Fredette, zainteresovan za Bulls-e, jer bi volio igrat za Thibs-a.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 mar 2014, 03:50

U Dallas-u na polovini idemo sa deficitom od 3 poena: 54:51.

1/4 uzasna igra i u jednom trenutku deficit od 16p. Ali eto stisli su odbranu u drugom, i ofanzivno fino odradili, pa su uspjeli skresati zaostatak.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 mar 2014, 05:08

Pobjeda: 91:100. Super drugo poluvreme. Limitirali ih na 37 poena, i ofanzivno smo odrzali fin ritam. 3 tekme za redom dali 100+ poena. Ne sjecam se kad smo zadnji put to uradili. Fin balans u napadu. Skoro 7 igraca dalo preko 10p. Taj 20 (i 15sk), Jimmy 19, Kirk 17, Mike 16, Jo 10, D.J. 9 i Karlos 9.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.