A sto je najgore izaci ce iz bonusa i jedna i druga ekipa u 4 minuti

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
baš, al kontam ba ovaj anzi se raspao, al evo sad vidim ko se raspao, mamu im ebemmandraX je napisao/la:Jbni Genk...još sam znao da su i jedni i drugi u krizi, al' opet me vrag natjera da trpam na domaćine...
Ja ti fino predložio i sve evo prolazi a ti valensiju igrasalan_kardec je napisao/la:ajde valensijaaaaaaa
Ma ovo je komedija, Anzhi 8 bodova u domacem prvenstvu i to 8 remija. Rubin - Betis - 2 kvota 5 i Genk - Anzhi - 2 kvota 5 sto ti je ruska skolaBelmin6 je napisao/la:baš, al kontam ba ovaj anzi se raspao, al evo sad vidim ko se raspao, mamu im ebemmandraX je napisao/la:Jbni Genk...još sam znao da su i jedni i drugi u krizi, al' opet me vrag natjera da trpam na domaćine...![]()
A ja odigrao da ce domacin dati gol i samo to za pare cekamBelmin6 je napisao/la:baš, al kontam ba ovaj anzi se raspao, al evo sad vidim ko se raspao, mamu im ebemmandraX je napisao/la:Jbni Genk...još sam znao da su i jedni i drugi u krizi, al' opet me vrag natjera da trpam na domaćine...![]()
Ma debili, pazi ih u ligi, zadnjih 10 utakmica - 8 poraza...mrtvaci.Belmin6 je napisao/la:baš, al kontam ba ovaj anzi se raspao, al evo sad vidim ko se raspao, mamu im ebemmandraX je napisao/la:Jbni Genk...još sam znao da su i jedni i drugi u krizi, al' opet me vrag natjera da trpam na domaćine...![]()
ma igrao sam i one tvoje parove, ali džaba. tako ti je kod mene, ja sam sebi odmah nakon prvih utakmica rekao Valensija 1, Lacio 2. Od ponedjeljka sam odigrao jedno 15 tiketa i na svaki sam stavio ova dva para.donCorleone1892 je napisao/la:Ja ti fino predložio i sve evo prolazi a ti valensiju igrasalan_kardec je napisao/la:ajde valensijaaaaaaa
Genk je na šestom mjestu.10DelPiero je napisao/la:Ma i ovaj Rubin a i Genk ne mogu bit cista posla, obje ove ekipe koje su prosle suvereno drze zadnje mjesto u svojim ligama i sigurni su putnici za nizi rang a fol igraju 1/8 finala kupa UEFA najelitnijeg klubskog takmicenja poslije lige prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.