emir_ je napisao/la:Ponašate se kao djeca koja hoće novu igračku. Samo stavite znak Nike na dres LEGEA-e i to je to.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
emir_ je napisao/la:Ponašate se kao djeca koja hoće novu igračku. Samo stavite znak Nike na dres LEGEA-e i to je to.![]()
WTF ko da su posli na gej paradu. mozda i nama emerik gudelj nesto slicno dizajnira za SP.Head je napisao/la:
da se nadovežem imam sličan info,pitic je napisao/la:Danas sam pričao sa jednim likom koji je blizak savezu i kaže mi da se Nike i Adidas bore ko će oblačiti naše reprezentativne igrače i kaže da je 99% posao završen sa Adidasom još se čeka potpisivanje ugovora u skorije vrijeme. Vidjeti ćemo uskoro da li je istina ova informacija.
Slovenija je još manje tržište pa imaju unikatan dres, kao i Hrvati, ove njihove kockice nema niko...pisac je napisao/la:Individualno dobiti neces 100%.
Mi smo i suvise malo trziste da bi im bili bas toliko intresantni.
Procitaj recimo sta je Nike rekao hrvatima kad su potpisivali ugovor.
"Vas je samo 4 miliona a Poljaka 40. Svaki deseti poljak da kupi dres, to je kao da cijela Hrvatska kupi orginal".
porijeklo informacijeForestt je napisao/la:Novi tehnicki sponzor reprezentacije ce se objaviti poslije utakmice sa Egiptom i biti ce Adidas![]()
Head je napisao/la:
Dres Skotske
Nije bitno,imaj sabura još 10-ak dana,tad ce se znattreci je napisao/la:porijeklo informacijeForestt je napisao/la:Novi tehnicki sponzor reprezentacije ce se objaviti poslije utakmice sa Egiptom i biti ce Adidas![]()
Te kockice i te boje nisu unikat. To su sablonski modeli sa bojama kakve savez zahtjeva.DenchiNL je napisao/la:Slovenija je još manje tržište pa imaju unikatan dres, kao i Hrvati, ove njihove kockice nema niko...pisac je napisao/la:Individualno dobiti neces 100%.
Mi smo i suvise malo trziste da bi im bili bas toliko intresantni.
Procitaj recimo sta je Nike rekao hrvatima kad su potpisivali ugovor.
"Vas je samo 4 miliona a Poljaka 40. Svaki deseti poljak da kupi dres, to je kao da cijela Hrvatska kupi orginal".
dobro,Forestt je napisao/la:Nije bitno,imaj sabura još 10-ak dana,tad ce se znattreci je napisao/la:porijeklo informacijeForestt je napisao/la:Novi tehnicki sponzor reprezentacije ce se objaviti poslije utakmice sa Egiptom i biti ce Adidas![]()
Bil' uzeo ban ako je šuplja?Forestt je napisao/la:Nije bitno,imaj sabura još 10-ak dana,tad ce se znattreci je napisao/la:porijeklo informacijeForestt je napisao/la:Novi tehnicki sponzor reprezentacije ce se objaviti poslije utakmice sa Egiptom i biti ce Adidas![]()
Ja sam uvjeren da je Adidas u pitanju, a i najljepsi su im dresovi sto jest jest, nekako bi nam najbolje legliplavalokomotiva je napisao/la:Sponzor ce biti ko Safetu ponudi bolji suskavac. Jedva cekam da procitam nesto na fazon: " ZVANICNO: Reprezentaciju BiH narednih x godina, oblaci Nike,Adidas,Puma
Haha. Throwback dres na 1900. Tada je ruzicasta boja bila "muska" i "macho" boja a plava zenska.BigDaddy je napisao/la:WTF ko da su posli na gej paradu. mozda i nama emerik gudelj nesto slicno dizajnira za SP.Head je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.