FK Rudar Prijedor
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Iskreno se nadam da učinak ovog Brazilca na terenu neće oslikavati njegovo prezime....BEDA 

Mens sana in corpore sano.
Dosao je i Ugljesa Radinovic iz Bezanije, po meni jedno od boljih pojacanja barem po prikazanom protiv Kozaredelpiero502 je napisao/la:Pozdrav, da li su ovo svi igrači koji su došli/otišli iz Rudara ove zime ?
DOŠLI: Kantar(ATT 4/0-Zrinjski), Kawanabe(M Mladost Podgorica), Kenta(D iz Australije), Pedro Nogueira Beda(ATT-Brazil)
OTIŠLI: Savic(D 5/0)

Novi trener: Gorazd Mihailov
Novi kondicioni trener: Borče Lazarev
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Hajde da kazemo da je dobro sto su stigli ovi nogometaši ali samo Kantar je pojacanje a ovi drugi su anonimusi ali mene interesuje dali je napustio vas grad I klub mali trener GROZDI jer je on PROBLEM u tandem sa Basarom čuvenim sporskim radnikom bogatog iskustva.Prijedor je napisao/la:Dosao je i Ugljesa Radinovic iz Bezanije, po meni jedno od boljih pojacanja barem po prikazanom protiv Kozaredelpiero502 je napisao/la:Pozdrav, da li su ovo svi igrači koji su došli/otišli iz Rudara ove zime ?
DOŠLI: Kantar(ATT 4/0-Zrinjski), Kawanabe(M Mladost Podgorica), Kenta(D iz Australije), Pedro Nogueira Beda(ATT-Brazil)
OTIŠLI: Savic(D 5/0)
Novi trener: Gorazd Mihailov
Novi kondicioni trener: Borče Lazarev
- Жика Павловић
- Kontakt:
' & ", $ $ ? је $ $ " " $ тренера, " $ " на ? $ сезоне & у $ на ?!
HA,HA,HA-e jesam se dobro nasmejao.Da krecete u pohod na titulu ali U PRVU LIGU Srpske I imacete jake konkurente u Modriči,Proleter iz Teslica,Drina iz Višegrada itd.sa malenim hvalisavcem Grozdijem nema uspjeha I dok je još vrijeme vi njega ispratite da ide za makedoniju I ZAMOLITE GOSPODINA GAVRANA da preuzme ekipu I pokuša NEMOGUCU MISIJU.Dragi moj g.Pavlovicu jel ste se to htjeli malo nasalit kada ste pisali.Načuo sam da g.GAVRAN hoce oprostit onaj nekorektan gest prilikom njegove smjene I preuzeti ekipu a I večina nogometaša je da se on vrati." ? je napisao/la:' & ", $ $ ? је $ $ " " $ тренера, " $ " на ? $ сезоне & у $ на ?!
- Жика Павловић
- Kontakt:
Ја ' у $ ? зато % је он " & $ & $ $ $ ? &!
2,75 dvojka na Rudar, pa zar i Leotar mora biti favorit protiv nas 

? &
vako ce biti,,,,,,,,,,,,,,,,,iz keca u kec.i vi polako tonete,tonete I sigurno idete u prvu ligu srpske.............Prijedor je napisao/la:2,75 dvojka na Rudar, pa zar i Leotar mora biti favorit protiv nas

Sta si ti neka baba prorocica,jel gledas u pasulj ili u kuglu?!? Ostavi vise ljude na miru,eo krece prvenstvo i sve cemo vidjeti ko ce gdje!pabizo je napisao/la:vako ce biti,,,,,,,,,,,,,,,,,iz keca u kec.i vi polako tonete,tonete I sigurno idete u prvu ligu srpske.............Prijedor je napisao/la:2,75 dvojka na Rudar, pa zar i Leotar mora biti favorit protiv nas
Jarane I ti bi hteo dobit koji info......pa pored ovih iz Prijedora I vi ste kandidati za ISPADANJE,,,i vi imate onog trenera jevrica hvalisavca koji ama baš nema uspjeh dje je radio. A što se prvjenstva tice sve se zna tamo-amo.Daleko ste vi paša od ove lige I moj ti je savet da je bolje da proizvodite ZDRAVU HRANU.Ipak je selo selo I zna se šta se u selu radi.Obarska je napisao/la:Sta si ti neka baba prorocica,jel gledas u pasulj ili u kuglu?!? Ostavi vise ljude na miru,eo krece prvenstvo i sve cemo vidjeti ko ce gdje!pabizo je napisao/la:vako ce biti,,,,,,,,,,,,,,,,,iz keca u kec.i vi polako tonete,tonete I sigurno idete u prvu ligu srpske.............Prijedor je napisao/la:2,75 dvojka na Rudar, pa zar i Leotar mora biti favorit protiv nas
Sta si ti neka baba prorocica,jel gledas u pasulj ili u kuglu?!? Ostavi vise ljude na miru,eo krece prvenstvo i sve cemo vidjeti ko ce gdje!
Jarane I ti bi hteo dobit koji info......pa pored ovih iz Prijedora I vi ste kandidati za ISPADANJE,,,i vi imate onog trenera jevrica hvalisavca koji ama baš nema uspjeh dje je radio. A što se prvjenstva tice sve se zna tamo-amo.Daleko ste vi paša od ove lige I moj ti je savet da je bolje da proizvodite ZDRAVU HRANU.Ipak je selo selo I zna se šta se u selu radi.
Klepi vas gosn. Jevric po usima proslo kolo, tako da je bolje da cutis!!
Jarane I ti bi hteo dobit koji info......pa pored ovih iz Prijedora I vi ste kandidati za ISPADANJE,,,i vi imate onog trenera jevrica hvalisavca koji ama baš nema uspjeh dje je radio. A što se prvjenstva tice sve se zna tamo-amo.Daleko ste vi paša od ove lige I moj ti je savet da je bolje da proizvodite ZDRAVU HRANU.Ipak je selo selo I zna se šta se u selu radi.
Klepi vas gosn. Jevric po usima proslo kolo, tako da je bolje da cutis!!
GOOOOOL! Rudar je zabio u finišu. Kantar je pogodio.

? &
-
- Kontakt:
Bravo momci. Siguran bio da cemo pući. Jedan je g-din Mihajlov, a Pabizo ?
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Sad treba ovjeriti ova 3 boda u narednom kolu.
Odlican start svakako.
Odlican start svakako.

Nemoj pisat nebuloze-igrali ste smješno I jedan put ste bolan šutnuli u gol.Nemoj mi kazat da je pobjedila strategija tog anonimusa od trenera a momci se skupili pre par dana u Leotaru.Grad je nas DS je napisao/la:Bravo momci. Siguran bio da cemo pući. Jedan je g-din Mihajlov, a Pabizo ?
-
- Kontakt:
E Pabizo, Pabizo, palis se kao hepo kocke..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
vako ce biti,,,,,,,,,,,,,,,,,iz keca u kec.i vi polako tonete,tonete I sigurno idete u prvu ligu srpske.............
[/quote]
Sta si ti neka baba prorocica,jel gledas u pasulj ili u kuglu?!? Ostavi vise ljude na miru,eo krece prvenstvo i sve cemo vidjeti ko ce gdje![/quote]
Jarane I ti bi hteo dobit koji info......pa pored ovih iz Prijedora I vi ste kandidati za ISPADANJE,,,i vi imate onog trenera jevrica hvalisavca koji ama baš nema uspjeh dje je radio. A što se prvjenstva tice sve se zna tamo-amo.Daleko ste vi paša od ove lige I moj ti je savet da je bolje da proizvodite ZDRAVU HRANU.Ipak je selo selo I zna se šta se u selu radi.[/quot
Samo cu napisati,ko drugome jamu kopa,sam u nju upada!!!! A cestitke rudaru na bodovima! pozz pabizo

Sta si ti neka baba prorocica,jel gledas u pasulj ili u kuglu?!? Ostavi vise ljude na miru,eo krece prvenstvo i sve cemo vidjeti ko ce gdje![/quote]
Jarane I ti bi hteo dobit koji info......pa pored ovih iz Prijedora I vi ste kandidati za ISPADANJE,,,i vi imate onog trenera jevrica hvalisavca koji ama baš nema uspjeh dje je radio. A što se prvjenstva tice sve se zna tamo-amo.Daleko ste vi paša od ove lige I moj ti je savet da je bolje da proizvodite ZDRAVU HRANU.Ipak je selo selo I zna se šta se u selu radi.[/quot
Samo cu napisati,ko drugome jamu kopa,sam u nju upada!!!! A cestitke rudaru na bodovima! pozz pabizo
Pozdrav Rudarima,..
,...a posebno momcima na tribinma koji su bili na Bilinom Polju prosle godine, i zaradili nase veliko postovanje,..korektnija i veselija grupa odavno nije bila na Bilinom.
vecina nas nije zaboravila kad ste dali podrsku Robijasima, sa onim Seki ti si P.....
Volite, podrzite i cuvajte svoj Rudar!

vecina nas nije zaboravila kad ste dali podrsku Robijasima, sa onim Seki ti si P.....

Volite, podrzite i cuvajte svoj Rudar!
- Жика Павловић
- Kontakt:
? &.Р.Ц.
Зна ? & & је $ ' у ", & је овај " тренер?
Зна ? & & је $ ' у ", & је овај " тренер?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Direktorcic, HyperOS, mma_hz, MostarReds22, Pablo11 i 40 gostiju.