U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fanatic
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la fanatic » 27 feb 2014, 16:21

hogarstrasni je napisao/la:
fanatic je napisao/la:
Zolotic, Spikic, Gojkovic, M.Maric su iako jos uvijek u19 reprezentativci(osim Zolotica) standardni u svojim klubovima i tu dominiraju. Zolotic da nije imao onu povredu, vjerovatno bi vec vani bio.

Hodzic prvi napadac vodece ekipe prvenstva, Bajic sve vise dobija priliku a u repci je uvijek pruzao strasne partije.
Sve gore navedene igrace sam vise puta gledao uzivo i vec sada SVI odskacu od ostatka premijer lige, a vecina ih nema ni 20godina. Radovac takodjer spada u ovu grupu, s tim da je on jos mladji..Dosad su nam vecinom u21 repku cinili igraci koji imaju 21god i sjede na klupi bh. premijerligasa :roll:

Hairlahovic, Modic, Lazic, Cerimagic, Hajrovic - svi igraju u dobrim klubovima, za razliku od prijasnjih u21 i u19 reprezentativaca koji su igrali po 3-4 turskim, ruskim, hrvatskim, srpskim ligama..Sto se tice ovih ostalih boldanih o vecini se vec duze vremena pise i momci pruzaju dobre partije u mladjim kategorijama svojih klubova i vecina je na vratima prvog tima..
Napisao sam vec, o talentima iz BHPL ne vrijedi trositi rijeci. Pogledaj spisak a selekcije i sve ce ti biti jasno.
Modic , Lazic, Cerimagic nemaju ni minute seniorskog fudbala , Hajrovic ima 53 minute, a 21 mu je godina i nece imati nastupati u slijedecem ciklusu !? Nece ni zolotic, iako pretpostavljam da ce biti potrebno 30ak stranica da se utvrdi da u slijedecim U21 kvalifikacijama nastupaju igraci 94 i mladji !? :roll:

Talenti iz doba Dzeke, Papca, Pandze, Berberovica, Hrgovica, Modrica se ne mogu porediti s ovim danas. Prije do 21godine nisu imali utakmice iza sebe kako treba, a danas je vecina pozvanih, iako ispod 20god, standardna u svojim ekipama. Ko god duze prati BHPL zna o cemu pricam, a ja sam samo uporedio ovu generaciju sa prijasnjim. Bolju tesko da smo imali(pa i ta zlatna generacija je u tom trenutku bila smijesna). Ne moraju izboriti neki vrhunski rezultat, dovoljno da se izbaci 5 igraca koji ce ici u Francusku 2006, a ja sam ubjedjen da ce ih biti i vise.. 8-)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 feb 2014, 16:26

svejedno je napisao/la:Sta je sa Rahmanovicem?Prosao U-17,U-19,igra za prvi tim a vidim pozvano dosta igraca koji nemaju ni minute odigrane za svoj klub.
I meni je to cudno al mislim da ce ga pozvati kada se budu igrale tekme kvalifikacija, isto tako mislim i za Omerbasica iz Schalkea koji je dobar igrac.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 feb 2014, 16:27

Dobar spisak, i meni su na um pali Rahmanovic i Omerbasic

Sent from my iPhone using Tapatalk

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 feb 2014, 16:28

slika

Ovaj momak je trebo dobiti poziv.
Realno bolji je od svakog igraca koji je pozvan iz FKS
1946

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 feb 2014, 16:28

Kakav hinjski potez Vlade Jagodica i slijep je svako ko to ne vidi! :oops: :oops: Pozvao je Besica i Prcica,momke koji su,do sada,trebali imati i svoju sansu u A reprezentaciji vjerovatno znajuci da se oni nece odazvati(jedan je to i najavio,a drugi je ljut,S RAZLOGOM).Nakon sto se njihovo neodazivanje,najvjerovatnije, i desi ovaj propalitet od selektora ce imati nekakav alibi,a podrzavace ga i ljudi koji ne znaju prepoznati to,nazalost! :oops: :oops: I molim vas,nemojte mi sad prica da ce oni imati sansu za Brazil ako se budu odazvali i dobro igrali u mladoj repki,jer je to cista nebuloza i laz,posto svako zna da Pape to nece uraditi i da je ove momke otpisao vec 4 mjeseca prije prvenstva.Dok se u A tim pozivaju Sunjici,Vrsajevici,Kvrzici,Susici, momci poput ove dvojice koji su vec igrali za U-21 i logicno ocekivali poziv barem za neku prijateljsku tekmu,ne mogu da dodju na red. Ono sto mene najvise boli je cinjenica da ce se opet naci neki pametnjakovici i pljuvati i osudjivati postupke ovih mladica! :oops: :oops:
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 27 feb 2014, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 27 feb 2014, 16:31

NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav hinjski potez Vlade Jagodica i slijep je svako ko to ne vidi! :oops: :oops: Pozvao je Besica i Prcica,momke koji su,do sada,trebali imati i svoju sansu u A reprezentaciji vjerovatno znajuci da se oni nece odazvati(jedan je to i najavio,a drugi je ljut,S RAZLOGOM).Nakon sto se njihovo neodazivanje,najvjerovatnije, i desi ovaj propalitet od selektora ce imati nekakav alibi,a podrzavace ga i ljudi koji ne znaju prepoznati to,nazalost! :oops: :oops: I molim vas,nemojte mi sad prica da ce oni imati sansu za Brazil ako se budu odazvali i dobro igrali u mladoj repki,jer je to cista nebuloza i laz,posto svako zna da Pape to nece uraditi i da je ove momke otpisao vec 4 mjeseca prije prvenstva.Dok se u A tim pozivaju Sunjici,Vrsajevici,Kvrzici,Susici, momci poput ove dvojice koji su vec igrali za U-21 i logicno ocekivali poziv barem za neku prijateljsku ne tekmu,ne mogu da dodju na red. Ono sto mene najvise boli je cinjenica da ce se opet naci neki pametnjakovici i pljuvati i osudjivati postupke ovih mladica! :oops: :oops:
Potpis.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 27 feb 2014, 16:31

fanatic je napisao/la: Talenti iz doba Dzeke, Papca, Pandze, Berberovica, Hrgovica, Modrica se ne mogu porediti s ovim danas. Prije do 21godine nisu imali utakmice iza sebe kako treba, a danas je vecina pozvanih, iako ispod 20god, standardna u svojim ekipama. Ko god duze prati BHPL zna o cemu pricam, a ja sam samo uporedio ovu generaciju sa prijasnjim. Bolju tesko da smo imali(pa i ta zlatna generacija je u tom trenutku bila smijesna). Ne moraju izboriti neki vrhunski rezultat, dovoljno da se izbaci 5 igraca koji ce ici u Francusku 2006, a ja sam ubjedjen da ce ih biti i vise.. 8-)
:roll: Krenuo sam da ti repliciram pa sam skontao da nema smisla ! Koliko ti je godina? Google u sake i vidi gdje su igraci iz te "slavne" generacije igrali sa 20 godina .
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 27 feb 2014, 16:35

Najveci problem je sto iz U21 reprezentazacije, ima jedan ili dva igraca na koje se moze racunati u buducnosti, ostalo je skart. Ove generacije 94, jos niko ni ne igra seniorski fudbal, izuzev igraca iz PL, a u septembru igraju kvalifikacije :roll:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 feb 2014, 16:36

NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav hinjski potez Vlade Jagodica i slijep je svako ko to ne vidi! :oops: :oops: Pozvao je Besica i Prcica,momke koji su,do sada,trebali imati i svoju sansu u A reprezentaciji vjerovatno znajuci da se oni nece odazvati(jedan je to i najavio,a drugi je ljut,S RAZLOGOM).Nakon sto se njihovo neodazivanje,najvjerovatnije, i desi ovaj propalitet od selektora ce imati nekakav alibi,a podrzavace ga i ljudi koji ne znaju prepoznati to,nazalost! :oops: :oops: I molim vas,nemojte mi sad prica da ce oni imati sansu za Brazil ako se budu odazvali i dobro igrali u mladoj repki,jer je to cista nebuloza i laz,posto svako zna da Pape to nece uraditi i da je ove momke otpisao vec 4 mjeseca prije prvenstva.Dok se u A tim pozivaju Sunjici,Vrsajevici,Kvrzici,Susici, momci poput ove dvojice koji su vec igrali za U-21 i logicno ocekivali poziv barem za neku prijateljsku tekmu,ne mogu da dodju na red. Ono sto mene najvise boli je cinjenica da ce se opet naci neki pametnjakovici i pljuvati i osudjivati postupke ovih mladica! :oops: :oops:

POTPIS
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 feb 2014, 16:38

Stvarno dobar spisak Jagodica.Iskreno se nadam da ce se Prcic i Besic odazvati i tako rijesti taj nesporazum koji imaju s selektorom i reprezentacijom.Za Marica mislim da je poziv uzalud te da ce on igrati za Hrvatsku.
Sto se ostalih igraca tice raduje me cinjenica da je pozvao Hajradinovica,Lazica,Mihajlovica,Veselinovica,Modica,kao i Hodzica. U najavi to je kvalitetna reprezentacija,a jos ce joj se aBd u kvalfikacijama pridodati Raif Husic,Denni Milosevic i onaj mali iz Atl.Madrida :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 feb 2014, 16:44

Upitan dolazak u Sarajevo

Sead je dobio poziv za okupljanje mlade reprezentacije BiH u Sarajevu. Međutim, njegov dolazak je upitan.

- Sumnjam da će me trener pustiti. Ipak, moram prvo obaviti razgovor sa njim. U svakom slučaju, ako budem spriječen da dođem o tome ću obavjestiti selektora Jagodića - kazao je Hajrović.
1946

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 27 feb 2014, 17:01

floyd je napisao/la:
zmajusk je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Iso skont'o na vrijeme. Ako ho'š u reprezentaciju uputi se u Hajduk, još nikada nije omanulo. ;)
A jašta. Oni su dole "glupi" u klubu baš, pa pored svoje djece i cijele dalmacije i hercegovačkog dijela koji gravitira prema HR,dali momku profi ugovor sa 17 godina. Posve im se sviđa momak po izgledu i ljepoti,a posebno po imenu i prezimenu, a još dolazi sa USK-a.

Ali i ovo je percepcija kod nas u BiH,i zato nam je ovako kako jest. Svaku priliku mi koristimo da svoje omalovažavamo, da se dijelimo po gradovima, selima,zaseocima,klubovima itd itd. Naročitu averziju prema svemu što dolazi sa USK-a, imaju baš ljudi(čast izuzecima) iz također, i NAŠEG glavnog grada, Sarajeva.

A kad malo bolje pogledamo, skoro i da nemamo nigdje nikog zastupljenog kroz naše nacionalne selekcije. Svjesni ste svi da je bilo i ima preierligaša iz mjesta sa stotinjak kuća i dvije "zadruge", a ovoliki kanton NEMA. I kakva klima vlada bojim se da će se "klipovi u točak" stavljati i našem Jedinstvu, na putu ulaska u premier ligu. Jer će neko reći, a daleko nam je tamo putovati,ili ne treba njima to. Isto tako na perfidan način se riješilo Nadarevića, evo tako nešto se "kuha" i Ibričiću, drugi Nadarević (Genoa) nije nikad pozvan niti na "teferič" od NS BiH. I da ne nabrajam dalje ljudi dragi zapamtite i USK je = Bosna i Hercegovina. I iz Bihaća se porez plaća u institucije BiH.

Oprostite što sam malo skrenuo sa teme, ali vezano za komentar prethodnika za poziv Hajrlahoviću, sam morao staviti u ovaj kontekst.
Okani se pateteike, nego konanco pocnite izbacivat igrace.

Kakav Ibricic kakvi bakraci. I on je odavno trebao letit sa spiska ali ga vadi sto je Dzekin haver pa ce sigurno ici u Brazil. Oba Nadarevica su propala.
Uvaženi kolega floyd! Kao savršeno mirna i dovoljno iskusna osoba,nisam imao namjeru baviti se patetikom niti izazivati emocionalnu reakciju čitaoca, niti sam frustriran na bilo koji način. U širem kontekstu sam "izmeđ' redova" pokušao reći da bi svi mi trebali biti jednaki i da bi svi trebali imati jednaku šansu. Slučajno sam naveo gore pomenute igrače,i slažem se, ako ne zaslužuju da i ne trebaju biti međ' najboljima. Ja dvije decenije pratim sve sportove i mlađe uzraste i vjeruj mi da nisam rekao napamet ništa. Evo, dok pišem, pada mi na pamet rukometaš Toromanović koji je iz Cazina, i on dok nije zaigrao za RK Bosna, za njega se nije znalo. Nadarević, dok nije došao u Sarajevo nije ga bilo niti na mapi. Imaš u kadetima Sarajeva izuzetno talentiranog momka,mislim da se zove Kadušić i sad je pozvan u U17 a ,islim da je prije toga igrao u Podgrmeču, pa Draganović iz Ključa koji je čini mi se završio u Želji. Zaključak je da se jednostavno struka i ljudi koji su plaćeni za to moraju dati na POSAO na TEREN, jer ima u svim sredinama jako talentirane djece. I na kraju, bez i malo patetike kako ti kažeš meni, ja samo želim da svi u "centrali" jednako vole i Bihać,i Goražde i sve druge gradove, isto tako kao što ja volim Sarajevo i ove nabrojane i sve druge. Još jednom se izvinjavam što sam na ovaj način,ali mislim da je konstruktivan, pisao vezano za mlađe selekcije NAŠE reprezentacije.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 feb 2014, 17:07

Yucca je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav hinjski potez Vlade Jagodica i slijep je svako ko to ne vidi! :oops: :oops: Pozvao je Besica i Prcica,momke koji su,do sada,trebali imati i svoju sansu u A reprezentaciji vjerovatno znajuci da se oni nece odazvati(jedan je to i najavio,a drugi je ljut,S RAZLOGOM).Nakon sto se njihovo neodazivanje,najvjerovatnije, i desi ovaj propalitet od selektora ce imati nekakav alibi,a podrzavace ga i ljudi koji ne znaju prepoznati to,nazalost! :oops: :oops: I molim vas,nemojte mi sad prica da ce oni imati sansu za Brazil ako se budu odazvali i dobro igrali u mladoj repki,jer je to cista nebuloza i laz,posto svako zna da Pape to nece uraditi i da je ove momke otpisao vec 4 mjeseca prije prvenstva.Dok se u A tim pozivaju Sunjici,Vrsajevici,Kvrzici,Susici, momci poput ove dvojice koji su vec igrali za U-21 i logicno ocekivali poziv barem za neku prijateljsku tekmu,ne mogu da dodju na red. Ono sto mene najvise boli je cinjenica da ce se opet naci neki pametnjakovici i pljuvati i osudjivati postupke ovih mladica! :oops: :oops:

POTPIS
al covjece njima je 19-20 godina ,i oni se nesto ljute i traze ,pa mozda ih bas zbog tog ne poziva u A selekciju ,mi tamo imamo kostur i treba nam samo 4-5 igraca koji ce popuniti reprezentaciju .ne trebaju nam neke zvjezde trebaju momci koji hoce raditi ,mozda i poziva vrsjevica ,viscu ,šunjica zato sto ne kvare atmosferu u timu nego prihvataju i klupu i minutazu sasvim normalno .vjerovatno bi prcic i besic odma htjeli da igraju .ko poznaje sport i odnos u svlacionici zna o cemu pricam .

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 feb 2014, 17:14

bordobijeli je napisao/la:
Yucca je napisao/la:

POTPIS
al covjece njima je 19-20 godina ,i oni se nesto ljute i traze ,pa mozda ih bas zbog tog ne poziva u A selekciju ,mi tamo imamo kostur i treba nam samo 4-5 igraca koji ce popuniti reprezentaciju .ne trebaju nam neke zvjezde trebaju momci koji hoce raditi ,mozda i poziva vrsjevica ,viscu ,šunjica zato sto ne kvare atmosferu u timu nego prihvataju i klupu i minutazu sasvim normalno .vjerovatno bi prcic i besic odma htjeli da igraju .ko poznaje sport i odnos u svlacionici zna o cemu pricam .
Ama covjece,oni se barem mogu probati na prijateljskog tekmi i vidjeti da li su uspjeli doci na taj nivo.Ako nisu,vratis ih nazad u mladu,ako su vec tu,logicno,zadrzis!Zar se nije tako nasao i Zahirovic u prijateljskoj protiv Grcke i bio dobar sve do unazad godinu i po kad mu je pocela padati forma u klubovima!?? Ne mozes momke otpisivati 4 mjeseca prije prvenstva,a pozivati igrace ispred kojih su oni,vec sada,svojim kvalitetom!

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 27 feb 2014, 17:14

Dobro rečeno i obrazloženo. Mnogi mlađi ovdje reagiraju "adhoc" i na prvu popljuju sve te momke, koji su na ovaj ili onaj način, u prethodnom razdoblju bili omalovažavani ili povrijeđeni. Moramo razumijeti da i ti momci i njihovi roditelji imaju svoje dostojanstvo, svoj neki ljudski ponos, što je i normalno. I sad ti jedna osoba ili par njih iz određene selekcije, omalovažavaju na direktan ili indirektan način,tu istu djecu. Svima nama su milion puta ispričane priče oko pojedinih odluka i poziva skoro svih selektora mlađih uzrasta, pa šta se onda nakon svih tih godina mi i cijela javnost Iščuđavamo nekoj reakciji kad se neko ne odazove ili kad prihvati igrati za neku drugu zemlju. Ono što ja zamjeram jeste, da se ti mladi igrači javno ili preko medija oglašavaju, i da eto kivni izjavljuju kako se odriču svetog dresa. Ipak je reprezentacija iznad svih,i treba pregrist jezik, strpljivo nastaviti raditi, te ako naprave karijeru poziv nije zakasnio ni sa 22,23,24,25. Ako si dobar,bit ćeš dobar do kraja karijere.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 27 feb 2014, 17:18

bordobijeli je napisao/la:

Pa evo momak je sam rekao da se ne gura da ide u Brazil, ali da je očekivao poziv za prijateljsku (Prcić). A uzimajući u obzir da je Bešić najbolji igrač Mađarske lige (koja je puno nivoa iznad naše lige), očekivano je da i on dobije poziv, ako su već nekad ranije pozivani i igrači iz naše PL. Nije se nametao da želi u Brazil, i nije tu samo zadnjih nekoliko mjeseci, tako da priča da se guraju u prvi tim, a pogotovo na listu za Brazil ne pije vode al nikako i nikome. Osim Papetu i onima koji brane njegove greške.
Ova dvojica sigurno imaju svojih bubica, ali barem koliko sam ja upratio nisu se nigdje hvalili o svojim sposobnostima. Prciću je već nakupljeno preko glave još iz mlade repke stalno bockanje.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 27 feb 2014, 17:19

hogarstrasni je napisao/la:
fanatic je napisao/la: Talenti iz doba Dzeke, Papca, Pandze, Berberovica, Hrgovica, Modrica se ne mogu porediti s ovim danas. Prije do 21godine nisu imali utakmice iza sebe kako treba, a danas je vecina pozvanih, iako ispod 20god, standardna u svojim ekipama. Ko god duze prati BHPL zna o cemu pricam, a ja sam samo uporedio ovu generaciju sa prijasnjim. Bolju tesko da smo imali(pa i ta zlatna generacija je u tom trenutku bila smijesna). Ne moraju izboriti neki vrhunski rezultat, dovoljno da se izbaci 5 igraca koji ce ici u Francusku 2006, a ja sam ubjedjen da ce ih biti i vise.. 8-)
:roll: Krenuo sam da ti repliciram pa sam skontao da nema smisla ! Koliko ti je godina? Google u sake i vidi gdje su igraci iz te "slavne" generacije igrali sa 20 godina .
Njemacka 3(hoffenheim, Ceska 2 i 1 liga Usti nad Labem/Teplice, Zagreb, Francuska II liga(Dijon) a ostalo skoro svi bih ili 2-3 lige u susjedstvu.
S tim da su tad igraci iz nase lige sve bili babini sinovi ala Petar Jelic, dok su sad tu momci koji su vodje svojih timova..
A sad ti malo se uhvati google-a, jer cisto sumnjam da se sjecas utakmica koje su se igrale kad si bio osnovac..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 feb 2014, 17:20

Jedno je sigurno svi bi u Brazil ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 27 feb 2014, 17:38

fanatic je napisao/la:
Njemacka 3(hoffenheim, Ceska 2 i 1 liga Usti nad Labem/Teplice, Zagreb, Francuska II liga(Dijon) a ostalo skoro svi bih ili 2-3 lige u susjedstvu.
S tim da su tad igraci iz nase lige sve bili babini sinovi ala Petar Jelic, dok su sad tu momci koji su vodje svojih timova..
A sad ti malo se uhvati google-a, jer cisto sumnjam da se sjecas utakmica koje su se igrale kad si bio osnovac..
Salihovic je sa 20 godina bio u Herti (prvi tim), Ibisevic sa 20 u PSG (prvi tim), Dzeko sa 20 najbolji mladi igrac i strijelac ceske lige, Ibricic sa 20 najtalentovaniji igrac HNL (ispred Modrica)...njihov tadasnji rejting se podudara sa danasnjim dostignucima , iako su imali padove (Dijon, Hoffenheim), doduse to nisu ni bili padovi, nego dobre procjene koje su ih vrlo brzo vratile u vrh.
E sada mi reci ko od danasnjih dvadesetogodisnjih, mladih reprezentativaca ima taj rejting? Pogledaj spisak igraca rodjenih 1994.+, koji na predstavljaju u U21 kvalifikacijama !
O igracima iz nase lige ne vrijedi diskutovati jer je tadasnja BHPL, bila puno bolja i imala kvalitetnije igrace , u odnosu na konkurenciju, nego danasnja BHPL. Tada smo igrace prodavali u Belgiju,Rusiju, Tursku, Hrvatsku,
Cesku... Gdje sada pšrodajemo najbolje igrace ' U madjarsku, Azerbeidzan :roll:

http://www.transfermarkt.de/de/edin-dze ... _2006.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/vedad-ib ... _2004.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/sejad-sa ... _2004.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 27 feb 2014, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2014, 17:57

Sramota sto savez nije dogovorio neku prijateljsku tekmu. Jadno.

Spisak dobar. Besic ako se ne odazove, ne zasluzuje SP. Dovoljno je srao po drzavnom grbu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, NerminFatic, Proximic, Quartararo i 41 gost.