hogarstrasni je napisao/la:fanatic je napisao/la:
Po meni jedan od jacih spiskova u21 repke. Ove momke(ako se izbace besic i grahovac koji ne mogu igrati slj ciklus) treba maximalno pogurati i postoje fine sanse da ovi boldani budu ala ona generacija, a sigurno imaju potencijala i da je nadmase : Dzeko, Ibisevic, Salhovic, Ibricic i ekipa..

Od boldiranih stranaca,samo Besic i Prcic, Hajradinovic imaju iskustvo igranja prvoligaskog, seniorskog fudbala. O igracima iz PL ne vrijedi trositi rijeci. Na osnovu cega ovu generaciju nazivas talentovanom?
PS. Prcic se nece odazvati, moguce ni Besic koji nema , kao ni Grahovac, prava igrati u slijedecim kvalifikacijama. Je li mozes sastaviti taj tim, bas me interesuje?
Zolotic, Spikic, Gojkovic, M.Maric su iako jos uvijek u19 reprezentativci(osim Zolotica) standardni u svojim klubovima i tu dominiraju. Zolotic da nije imao onu povredu, vjerovatno bi vec vani bio.
Hodzic prvi napadac vodece ekipe prvenstva, Bajic sve vise dobija priliku a u repci je uvijek pruzao strasne partije.
Sve gore navedene igrace sam vise puta gledao uzivo i vec sada SVI odskacu od ostatka premijer lige, a vecina ih nema ni 20godina. Radovac takodjer spada u ovu grupu, s tim da je on jos mladji..Dosad su nam vecinom u21 repku cinili igraci koji imaju 21god i sjede na klupi bh. premijerligasa
Hairlahovic, Modic, Lazic, Cerimagic, Hajrovic - svi igraju u dobrim klubovima, za razliku od prijasnjih u21 i u19 reprezentativaca koji su igrali po 3-4 turskim, ruskim, hrvatskim, srpskim ligama..Sto se tice ovih ostalih boldanih o vecini se vec duze vremena pise i momci pruzaju dobre partije u mladjim kategorijama svojih klubova i vecina je na vratima prvog tima..