Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Samo da nije ništa ozbiljnije, hvala Bogu! A vi što ga kritikujete... znate gdje možete otići 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbt, ekipa primi 6 golova, a kao najsvjetlija tačka meča je defanzivac. Naravno.
Kompletna ekipa Schalkea ne zaslužuje ni nulu; eto dat ćemo nulu Huntelaaru samo zbog postignutog gola. Ostali su bili očajni i sramota je dati im nulu, a o nekoj pozitivnoj ocjeni da i ne govorimo.
Santana i Kolašinac k'o da ne pričaju istim jezikom.
Nesihnronizovani do bola. Svaka lopta koju upute igrači Reala ide u prostor između Santane i Kolašinca.
Keller "momački" popušio foru, ekipa Schalkea se obrukala i to je to.

Santana i Kolašinac k'o da ne pričaju istim jezikom.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma los je seo bio sinoc, nemamo se sta praviti slijepi i patriote, nazalost je bio los ali citava ekipa je bila losa i to je to, kod njega se bar vidilo da se trudi iz minute u minutu i nema mu se sta prigovoriti vezano za to, bice bolje i kraj price 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sretan oporavak momciluko, steta za Egipat...
- storm_raider
- Kontakt:
Bice on spreman za Egipat, evo javljaju da nije lom, vec kontuzija i da ce kroz par dana biti mnogo bolje.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Dobra tekma za Seada, vrhunsko iskustvo. U onoj ubijenoj ekipi bolje i ne trebas, a loshu sihronizaciju poremete Ronaldo i Bale, Real je prejak, sve majstori. Seada je u velikoj prednosti, on je premlad, igraci njegovih pozicija igraju primavere i seconde.Monolog je napisao/la:Jbt, ekipa primi 6 golova, a kao najsvjetlija tačka meča je defanzivac. Naravno.Kompletna ekipa Schalkea ne zaslužuje ni nulu; eto dat ćemo nulu Huntelaaru samo zbog postignutog gola. Ostali su bili očajni i sramota je dati im nulu, a o nekoj pozitivnoj ocjeni da i ne govorimo.
Santana i Kolašinac k'o da ne pričaju istim jezikom.Nesihnronizovani do bola. Svaka lopta koju upute igrači Reala ide u prostor između Santane i Kolašinca.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Bravo momciluko, nadam se da je selektor gledao Real a ne Celzi ovaj put. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- plavipatriota
- Kontakt:
"Galatasaray-Chelsea je bila zanimljivija utakmica, rezultatski neizvjesna! Mislio sam pratiti obje utakmice, ali me brzo prošlo.. Hvala Bogu da je Hajrović izašao pa da sam bez ikakvog opterećenja i grčeva mogao pratiti utakmicu na miru.. Ipak, čuo sam da je u onakvom debaklu Šalkea, naš Kolašinac igrao, nisam čuo kakav je bio.."bhsport je napisao/la:Bravo momciluko, nadam se da je selektor gledao Real a ne Celzi ovaj put.
".... I ranije mi je bilo draže pogledati Barcelonu, stil igre koji preferiram, ali sam svejedno tada govorio da će momak upasti u ekipu dok se riješe papiri. Vjerujem ja rušiocu, i žmireći u po' noći kad me probude. Nego, šta je ono, Ibra da me preskoči na listi? Možda na toj i hoće, ali u mojoj je vitrini nagrada... Ne samo ta. Ne znam više gdje ni da ih redam..."plavipatriota je napisao/la:"Galatasaray-Chelsea je bila zanimljivija utakmica, rezultatski neizvjesna! Mislio sam pratiti obje utakmice, ali me brzo prošlo.. Hvala Bogu da je Hajrović izašao pa da sam bez ikakvog opterećenja i grčeva mogao pratiti utakmicu na miru.. Ipak, čuo sam da je u onakvom debaklu Šalkea, naš Kolašinac igrao, nisam čuo kakav je bio.."bhsport je napisao/la:Bravo momciluko, nadam se da je selektor gledao Real a ne Celzi ovaj put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Izgleda da nije teža povreda i bit će spreman za Egipat 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma spreman naravno, cak i za subotu i duel sa liderom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ovako je momčiluk izgledo poslije duela

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ako Seo ne srusi Papeta zbog ovih izjava ne zna ko ce. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
imao je dosta dobrih momenata ali i loših,ponekad kao da se zaboravi ne prati dovoljno tok igre i u nekim situacijama upravo su njegovi igrači pravili višak,to prepisujem neiskustvu,još koja utakmica i biće Sejo dobarLenBias je napisao/la:ma los je seo bio sinoc, nemamo se sta praviti slijepi i patriote, nazalost je bio los ali citava ekipa je bila losa i to je to, kod njega se bar vidilo da se trudi iz minute u minutu i nema mu se sta prigovoriti vezano za to, bice bolje i kraj price

Kako se oporavlja igrac sto ga je udario u vilicu?

Doktori nisu sigurni da li cemu ostati rukaDado je napisao/la:Kako se oporavlja igrac sto ga je udario u vilicu?

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Seo jučer skoro nikako nije spavao. Upitan je za Bayern ali daleko od toga da neće biti spreman za reprezentaciju. Jedino da se ne daj Bože povrijedi na treningu ili eventualno na utakmici Bundeslige.
Nema potrebe da se momciluka maltretira. Mozda je bolje da ne igra protiv Egipta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Baš. Nek se proba druga opcija taman, za ne daj Bože. Zukanović npr - kojem to nije strano. Za Seju znamo već šta može tu, i koliko..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sad se vidi koliki je čovjek Seo, bio standardan u mladim selekcijama Njemačke, jedan od najboljih mladih bekova i promijeni reprezentaciju. Još jedan naklon za majstora!
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Jegres i 16 gostiju.