isto golova i kornera eto ... NE VJERUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAPU---ŠITE MI SE KURCA NJEMAČKA STOKO !!!! jel vas stid

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Neko zna ??????Celtic je napisao/la:E ljudi imam sve pogodjene utakmice na tiketu,ali pogleda sad na rezultate i vidim da je Locarno - Wohlen odgodjeno.Mogu li odmah isplatiti tiket ili moram cekati nekoliko dana ?
Kladionica je Williams !
Vjerovatno će ti isplatiti prekosutra.Celtic je napisao/la:Neko zna ??????Celtic je napisao/la:E ljudi imam sve pogodjene utakmice na tiketu,ali pogleda sad na rezultate i vidim da je Locarno - Wohlen odgodjeno.Mogu li odmah isplatiti tiket ili moram cekati nekoliko dana ?
Kladionica je Williams !
da da neće nas niko yebavatennis je napisao/la:Jesu korneri i zuti bili over sigurno Galata-Celzi na 9,5 i 3,5????
samo stranci prijateljuJetSet_Hantraga je napisao/la: Koja kladionica ima dobro live klađenje, pri tome posebno mislim na ponudu da igrač daje gol?
E drug odlicno je krenulo, u startu odmah break. Ja sam uvezao sa Querry - Anderson - 1 - 2,40 pa eto nadam se da ce ispostovat obojca.masteRofPoker je napisao/la:I jedan malo ludi. Stranger kojeg pratim na jednom forumu kaze da je value danas na Chardy protiv Dolgopolova. Meni se to ne svida jer ne volim protiv svog osjecaja. 2 poraza ove godine u medusobnim duelima ce dati snagu Dolgopolovu da se danas osveti Chardy i to u velikom stilu :
Dolgopolov - Chardy tacan rez. 2:0 @ 2.7
E dobro je,konacno,2 mjeseca nista nisam dobio.truts je napisao/la:da da neće nas niko yebavatennis je napisao/la:Jesu korneri i zuti bili over sigurno Galata-Celzi na 9,5 i 3,5????
Steta brate, trebao si u single ovo uzeti, evo gledam ne moze Querrey meda Andersonu. Nadam se zbog tebe da ce ga okrenuti.10DelPiero je napisao/la:E drug odlicno je krenulo, u startu odmah break. Ja sam uvezao sa Querry - Anderson - 1 - 2,40 pa eto nadam se da ce ispostovat obojca.masteRofPoker je napisao/la:I jedan malo ludi. Stranger kojeg pratim na jednom forumu kaze da je value danas na Chardy protiv Dolgopolova. Meni se to ne svida jer ne volim protiv svog osjecaja. 2 poraza ove godine u medusobnim duelima ce dati snagu Dolgopolovu da se danas osveti Chardy i to u velikom stilu :
Dolgopolov - Chardy tacan rez. 2:0 @ 2.7
Pa nastavlja se kad prestane kisa. @Doktore valjda ce te ova brazilsko kolumbijska kombinacija ispostovat sa golovimaharis10 je napisao/la:znal neko ovaj tenis navaro,prekid je zbog kise i sad jel oni tto tek sutra nastavljaju da djaba ne cekam vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.