sta su momci prije snimali i koliko je Drima kidao

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
O ovome boldiranom sam i napisao onoliki post,new gen rap nebi smio postojati pod takvim nazivom,smislite sebi neki novi naziv i nek to bude poseban zanr jer ovo sto se sada naziva new gen rap ima sa rapom veze mozda 30%IlPrincipe je napisao/la:Kad ste se dotakli Pushe ja njemu moram dodati i Mac Millera kao i J.Colea .. momci ne idu u mainstream a ipak su popularni i jako dobri ..
Sweet serenade je remek djelo, doživim eargasm svaki put kad je čujem..
Vremena se mijenjaju i Graffiti su zamijenjeni parama,dobrim trebama i drogom a breakdance je zamijenjen za LAPDANCE.
Mladjim generacijama se svidja ovaj new gen rap dok stariji sladokusci vole poslusati prave stvari od JayZ,Tupaca,method mana,drea,dogga i tako dalje ..
Funky shitMethod man pokazo da idalje jede malu djecu ..
I meni cudno sto je uzeo bas Blood on the Leaves. Ima par pjesama na Yeezusu sa kojima moze zakucati ovu raspravu, a on bas uzeo jednu od najboljih mainstream pjesama iz 2013. godine.LenBias je napisao/la:@dzoni
da, ona pjesma ne da je dobra nego je odlicna, bas odlicna pjesma ali vidim da si ipak previse okrenut starom vremenu i ocigledno novim stvarima ne mozes i ne zelis dati sansu, nebitno koji zanr bile, previse si nostalgican a ja imam tako malo volje da to promjenim nekome tako da shvatam tvoj stav i postujem, po meni je itekako pogresan ali imas pravo na istibtw. hip hop nikad nije bio muzicki zanr i nece nikad biti, druga je stvar sto svu crnacku muziku zajedno u zadnje vrijeme neznalice pokusavaju zvati hip hop muzikom ali zato i jesu neznalice, znaci hip hop muzika kao takva ne postoji, postoje i dalje razlicte vrste muzike unutar hip hop kulture i to je to, kraj price neke bespotrebne
Ozymandias je napisao/la:[youtube][/youtube]
jedna domaca trap pjesma
Ma pusti @LenBiasa pojma on nemaDonnie Darko je napisao/la:I meni cudno sto je uzeo bas Blood on the Leaves. Ima par pjesama na Yeezusu sa kojima moze zakucati ovu raspravu, a on bas uzeo jednu od najboljih mainstream pjesama iz 2013. godine.LenBias je napisao/la:@dzoni
da, ona pjesma ne da je dobra nego je odlicna, bas odlicna pjesma ali vidim da si ipak previse okrenut starom vremenu i ocigledno novim stvarima ne mozes i ne zelis dati sansu, nebitno koji zanr bile, previse si nostalgican a ja imam tako malo volje da to promjenim nekome tako da shvatam tvoj stav i postujem, po meni je itekako pogresan ali imas pravo na istibtw. hip hop nikad nije bio muzicki zanr i nece nikad biti, druga je stvar sto svu crnacku muziku zajedno u zadnje vrijeme neznalice pokusavaju zvati hip hop muzikom ali zato i jesu neznalice, znaci hip hop muzika kao takva ne postoji, postoje i dalje razlicte vrste muzike unutar hip hop kulture i to je to, kraj price neke bespotrebne
vjeruj da nemaDzoni je napisao/la: Nego ima li neki objekat u Zenici da se pusta hip-hop?
Ja za ovih svojih 25 godina jos nenaletih
Rock je kultura nacin zivota bolje je Rock nego Turbo Folk ili onaj Minimal Techno sto pustaju svi nadrogirani i veze nemaju sta rade.IlPrincipe je napisao/la:vjeruj da nemaDzoni je napisao/la: Nego ima li neki objekat u Zenici da se pusta hip-hop?
Ja za ovih svojih 25 godina jos nenaletihima rock kafana a nema nesto gdje se pustaju rap stvari .. bas sam razmisljao kako bi bilo da se otvori neki objekat sa hip hop muzikom i mislim da bi radila dobro jer poznajem doooooosta raje koja slusa tu muziku i prije bi došli tu nego li u Ultru,Randers,Biznis .. ali eto nek mi imamo Rock
a majku mi pise 4.3. da izlazi nisam vidio jarane odma se bacam na ytDonnie Darko je napisao/la:Principe, ne znam jesil vidio, ali procurio ti je Mastermind prije par sati. Znam da si sinoc pisao da jedva cekas album
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 26 gostiju.